eşime korkumu anlatmalı mıyım

evet ama bugün için korkuyorum bir süre kendim dışarı çıkmayacağım ve sonraları çıkarsam da arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum . farklı farklı yorumlar geliyor bazen söylemeliyim diyorum bazen de bu da haklı böyle de olabilir deyip vazgeçiyorum çok zor bir karar:18:

eşine anlat az yumuşatarak anlat dolaştırdı deme eve getiriken bakışlarından rahatsız oldum de yanımda bir bayan vardı ona sorular sordu kadın korktu ben de korktum bize memleketimizi sordu falan biz kadınla korktuk de hem söylemiş olursun haberi olmuş olur çünkü eşine söylesen adamla kavga eder allah korusun kötü şeyler olur dediğim gibi söyle bence

tamam doğru söylüyosun ama erkeklerin tepkileri böyle konularda çok ağır oluyor adamın gırtlağına yapışırsa ne olacak olalar iyice büyüyecek ben yaşadığım olayı eşime anlatmadım(gerçi benimki bu kadar abartılı değildi)ama anlatsam eşim adama kardeşim bi daha karıma asılma demeyecekti kavga edicekti ve olayı oturduğumuz yerdeki herkes olaydan haberdar olacaktı ben bi daha oraya gitmedim konu sahibi de bi daha gitmez

kaynanam dediğin gibi bir insan değil üstelik o da katıp katıp ona buna anlatır gelin tek çıkarsa olacağı bu diye oysa ben dışarı çıkarken ya pazara gidiyorum ya bulunduğum yerde alışverişe ya da arkadaşa markete.ve eşime söyleyerek gidiyorum izin verirse yani. sana da geçmiş olsun canım ya sapık insan yüzükten de anlamıyo ki yüzük çok ta önemli değil onlar için.bu arada çok haklısın büyük tepki gösterecek yalnız bindim diye. benim de hiç aklıma gelmedi aaaa yalnızım başıma birşey gelebilir demedim iyi efendi kişiler diye düşünemedim meğer çok yanılmışım.

belk bu şekilde söylemen daha doğru olur en azından yumuşatmış olursun

o zaman k.validen yanlış seçim olur ya yumuşatarak anlatacaksın yada saklayacaksın olduğu gibi anlatırsan can sıkıcı olabilir .

konu sahibi eşim gidip adamla konuşmaya falan kalkmaz dedi yanlış hatırlamıyorsam . neyse loveli nin dediği gibi biraz yumuşatabilir ama kesinlikle anlatmalı

Allah cezasini versin pis sapik , bence hemen kocaniza anlatmalisiniz kocaniz size inanmayabilir sonra eger yalan atarsa oylelerinden hersey beklenir ...

canım fikrin güzel ama oturduğum yerde eşim herkesi annesi sayesinde tanıyor küçük bir yer bana bu sefer diyecek ki yanındaki bayan kimdi tanımıyorum diyemeyeceğim o markete de benim gibi gelen giden kişiler aynı şubeleri var ama çok büyük bir market değil .

konu sahibi eşim gidip adamla konuşmaya falan kalkmaz dedi yanlış hatırlamıyorsam . neyse loveli nin dediği gibi biraz yumuşatabilir ama kesinlikle anlatmalı
o yorumunu görmemiştim eşi asabi değilse zaten anlatması yerinde olur ama asabiyse olay büyür o zaman hem ailele duyar hem konu komşu...

Bir an önce eşinize anlatın.

Ben olsam daha kapıdan girer girmez anlatırdım .

İlerde oluşabilecek herhangi bir durumda en azından ona göre hareket edersiniz...

Son düzenleme:

şey desen hani adamı gözüm tuttmadı bakışları korkuttu beni falan desen hani haberi olsun bir ucundan ki olur da sıkıntı olursa habeim vardı desin

yav ne kadar küçük bir yer olabilir ki insan bazı komşularını tanımıyor.tanımıyordum kadını diyebilirsiniz pekala.belki orada oturan birinin akrabası,misafiri falan.siz de alemsiniz konu uzasın diye o olmaz bu olmaz diyorsunuz.

ilahi hiç aklıma fikir almak dışında konuyu uzatmak gelmedi evet bunu diyebilirim birine misafir gelmiştir diye .ama anlatma konusunda tüm yorumları bir daha gözden geçirip son kez karar vereceğim.

eğer eşine anlatmazsan ve eşinin kulağına giderse büyük problemler çıkacak, çünkü adama yeşil ışık yakmış gibi konuşmuşsun. her ne kadar kurtulmak için de yapmış olsan bunu eşinden gizledikçe kenini aklayamazsın.

eşin seni 1 gün çıkarmaz 2 gün çıkarmaz eve kitleyecek hali yok.

hala tereddüt ediyorsan anlatmakta daha da bişi diyemiyecem kendi adıma canım.
allah yardımcın olsun

hala tereddüt ediyorsan anlatmakta daha da bişi diyemiyecem kendi adıma canım.
allah yardımcın olsun

hepinize teşekkür ederim eşim gelmek üzere söylemeye karar verdim yoksa daha kötü şeyler olabilir dualarınızı bekliyorum.iyi akşamlar

burda önemli olan nokta şu eşin gidip adamdan hesap sormaya kalkar mı? kalkarsa 1.kavga çıkabilir 2.adam eşine no verdim ismini sordum o da itiraz etmedi vs...iftira atatabilir olay büyür. ama eşin ılımlı sinirsiz bi adamsa söylemiş olursun için daha rahat eder korkun azalır.
tabi söylemezsen de yarın bi gün başına bu adamla ilgili bi olay gelirse eşin neden anlatmadın der.burda karar senin kararı vermende ki etken de kocanın huyu karakteri

kolay gelsin canım yumuşat öyle anlat gelişmeleri yaz allah yardım etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…