eşime korkumu anlatmalı mıyım

Sakın anlatma .Hiç bir erkek böyle bir şeyi hazmedemez gider adamın yakasına yapışır kavga olur Allah korusun sonuç çok kötü olabilir. O sapık şikayet etmişsiniz korkmuştur rahatsız etmez konu kapanmıştır.Siz olayı boşuna büyütmeyin.Gerekirse ağbisine sizde gidin kocam duyarsa onun çok kötü canını yakar falan deyin.İlerde eşin duyarsada senin başın belaya girmesin diye söylemedim.Ben şikayet ettim gereğini yaptım dersin.İnşallah kötü birşey olmaz.

kesinlikle anlatmalısın.. hatta aylarca dışarı tek başına çıkma yasağı gelse de eşinden hiç bir şey saklamamalısın...yalnız bir şey dikkatimi çekti eşin nasıl oluyor da o sapığa bir şey yapmayacak ama senin dışarıya çıkmanı yasaklayacak.... ilginç... eşimi düşünüyorum da böyle bir şeyi söyleyeceğim ve o sapığın ağzı burnu yerinde duracak.... keşke servisteyken güvendiğiniz bir arkadaşınızı arayıp nerede olduğunuzu söyleyip daha sonra da pislik herife ağzınıza geleni söyleyip hemen araçtan inseymişsiniz ama o an insanın basireti bağlanabiliyor... sizin adınıza çoook üzüldüm....

Resmen basiretiniz bağlanmış, servisten inmek için bir bahane bulamamışsınız... çok üzüldüm..

Eşinize direk direk anlatın lütfen, sizi evden ne kadar süre bırakmayacak ki dışarı??? En fazla 1 ay mı...Unutulup gidecek bu konu elinde sonunda, ama adam ya kapıya dayanırsa???
Hatta telefonunu almışsınız adamın, eşiniz arayıp bir güzel döktürebilir;)

Esinizin huyunu suyunu bilmedigim icin anlatin anlatmayin diyemiycem. Gider agzini burnunu kirar bir de ceza alir veya sadece kizar sinirlenir sizi disari cikarmaz. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Aslinda soyle bir kükreseydiniz o servisin icinde. Senin sülalenin tozunu attiririm canina mi susadin, esim sorgusuz sualsiz öldürür seni diye. Ama basiretiniz baglanmistir bilirim. Valla arkadasiniza helal olsun diyorum. Gercekten sizin icin bunu yaptiysa kötü gün dostu can yoldasiymis.

ayy aman ALLAH korumuş arkadaşım seni şükret RABBİMİZE verilmiş sadakan varmış
bence hemen eşine söylemelisin

offf gercekten zor karar anlatsan bir dert anlatmazsan bir dert benim anlamadığım ılımlı eş nasıl oluyor yahu hangi kocaya olayı bu şekil anlatsan ay aşkım korktun mu pis sapık bi daha o markete gitme der kim olursa olsun gider o adamın kafasını gözünü yarar varmı ötesi anlatmazsan adam sapık peşine takılabilir zor bir durum al başına belayı hiç yoktan

o şerefsiz bunu tek sana yapmamıştır yani şikayetin senden geldiğini kestiremez
kasiyer reyon görevlisi
marka temsilcisi promosyoncusu inan hepsini sıradan geçirmiştir kim şikayet etti bilemez

offf gercekten zor karar anlatsan bir dert anlatmazsan bir dert benim anlamadığım ılımlı eş nasıl oluyor yahu hangi kocaya olayı bu şekil anlatsan ay aşkım korktun mu pis sapık bi daha o markete gitme der kim olursa olsun gider o adamın kafasını gözünü yarar varmı ötesi anlatmazsan adam sapık peşine takılabilir zor bir durum al başına belayı hiç yoktan

töbe yahu hiç güleceğim yoktu böyle bir kabusta :27:

Allah korumuş konu sahibi geçmiş olsun

ayy zor durum gerçekten yaa. ne salak insanlar var ne medet umarlar evli insandan. eşinede söylesen ben olsam söyleyemem herhalde.

çünkü eşime söylediğimde 2 ihtimal korkutur beni. 1.si eşimin gidip adama bişey yapması yada adamın eşime bişey yapması.

2.si eşimin hiç bişey yapmaması ki buda benim kendimi kötü hissetmeme neden olur. hani evlenmeden önce insanın kahramanı babası evlendikten sonra kocasıdır ya o bakımdan.

e budurumda zaten 2sinden biri olacaktır muhtemelen ben söylemezdim o yüzden.

çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsınız

eşinize söylediniz mi söylemedinizmi akşam bilmiyorum ama arkadaşlarında dediği gibi

herşeyi göze alıp anlatmalısınız adam sapık ne yapacagı belli olmaz..

Allah korusun bundan daha kötüsünüde yapabilir kimbilir ???

Kaynanama anlatsam şöyle şöyle olur demişsin de böyle bir şey kaynanaya anlatılmaz. Hemen gidip eşine başka türlü anlatır falan.. Yakın arkadaşına anlatmanda sakınca yok ama eşine anlatmalısın. Seni seven eşin neden hapis hayatı yaşatsın mağdur olduğun bi durumda. Kısıtlayabilir başına bir iş gelmesinden korktuğundan o da bir süre olur.. Bu sıradan bi laf atma olayı değil unutma.. Geçmiş olsun bu arada..

canım ne yaptın eşine anlattın mı merak ettım..bende eşine anlat diyenlerdenim..Allah korusun daha kötü bişey de olabilirdi... :18:
malum her türlü insan var hayatta çünkü..............

benimde market görevlisi ile tartışmam oldu..kayınvalideme söyledim akşam da eşime anlattım oğluma büyük bir oyuncak set alacaktım akşam aldın mı dedi yok dedim tartıştım dedim..Sen ertesi günü git dilekçe yazmaya oradaki salak da ileri geri konuşmuş benim kayınbirader atmış kafayı burnu kırıldı çocuğun..Çok üzüldüm eşim de çok üzüldü..Kayınbiradere baya fırça kaydı..

Ki senin ki biraz daha farklı madem sana asıldığı fark ettin başka bir sokakda inseydin keşke binanın birine giriyormuş gibi yapsaydın..Ben olsam hemen anlatırdım kayınvalideme o da zaten söyleme derdi ama en azından biri bilirdi..Kayınpeder ile aram iyi ona da anlatırdım yani kimsenin bilmemesinden ise birilerinin bilmesi daha doğru adama ismini memleketini söylemişsin evi de biliyor yarın iftira atsa ayıkla pirincin taşını..Kimseye bir şey ispatlayamazsın..Özgürlüğünü kısa bir süreliğine feda et istersen..

anlattın mı canım , şimdi o adamı da uyarmışlardır zaten hazımsız birşeyse kafayı takabilir eşin bilmeli yoksa ileri geri birşey söyler hakkında hiç altından kalkamazsın Allah korusun sen eşine anlatırsan çok daha iyi olur pis sapık adam

Ben olsam kesinlikle eşime anlatırdım, aynen burada anlattığın gibi bence eşine anlatmalısın, şu şu sebeplerden dolayı adımı ve memleketimi de söyledim diye.

Eşine söyle ama detayıyla değil..

Bu da sana ders olsun bi daha her sorana adını sanını memleketini söyleme

O adamı görürsen arkana bile bakma

Son düzenleme:
eşinize anlatmak için hala ne bekliyorsunuz çok merak ettim?
saydıklarınız bunu eşinizden saklamanıza mani değil bence
ilerki günlerde namusunuza laf gelirse o zaman daha mı iyi olacak

Back
X