eşime korkumu anlatmalı mıyım

ben olsam yüksek sesle eşimi arardım yada aramış gibi yapardım..marketten çıktım servisteyim karşıla beni derdim..bi de sinirli sinirli konuştum mu adam benim eşime söyleyecğimi sanıp çenesini kapardı büyük ihtimal..

şimdiye kadar anlatmaman hata zaten!!!
arkadaşına söyleyene kadar eşini arayıp ona söyleseydin

bence anlatmama nedenin sende biraz tırsıyorsun eşinden çünkü;
1-adını söyledin
2-memleketini söyledin

sende de var hata kendin de bunu bildiğin için eşine anlatmaya korkuyorsun gibi geldi bana

yani madem adamdan şüpheleniyorsunuz neden onun kullandığı servise biniyorsunuz
üstelik başka da müşteri yokken:20:

yanlış yanlışı doğurur bunu unutmayın

daha da başka yanlışlar doğmasın diye eşinizle paylaşın

Son düzenleme:
hem adamdan şüpheleniyosun , hemde onun dediği arabaya biniyorsun, hayret doğrusu

aynen arkadaşım katılıyorum.ben olsam şüphelendiğim birininin arabasına hele hele tek başımayken hiç binmem belki siz iyi niyetlisiniz ama karşınızdakinin olmadığı açıkça ortada yani.

eşinize gelince bence herşeyi olduğu gibi anlatın.sonradan birşey olursa eşin daha önce anlatmadığı için sana kızabilir.dışarı tek bırakmaz diyorsunuz.çıkıp başınıza birşey gelse daha mı iyiolacak bir süre çıkmayın tek başınıza.allah yardımcınız olsun .

insanın basireti bağlanıyor bazen inanın hepimizin yapabileceği bir hata

eşine mutlaka anlat başkasından duyarsa daha kötü olabilir sana güvenini kaybedebilir aslında en baştan anlatmalıydın
ayrıca adam tam bir pislikmiş :23:başkasına da bunu yapabilir şikayetçi ol yaptığı adamın yanına kalmasın:20:

Adam domates seçerken yanınıza gelmş ordan alma şurdan al demiş.Anlamışınız size yanaştığını..

Öteki servise binmenizde hata.Neyse hadi bindiniz neden muhattap oluyorsunuz.

Hadi oldunuz neden adınızı söylüyorsunuz.

Valla kendimi yerinize koydum da ben olsaydım baktım sırnaşıyor hemen eşimi arardım.

Hayatım servisteyim sen evdemisin aşağı inde poşetleri al derdim adamın duyacağı şekilde.

O zaman görürdü sırnaşmayı.

esıne anlatmalımısın bılemıyorum :26:
cunkı yazdıklarından esın ve annesı sana ınanmaz ve bu yuzden basını agrıtırlar gbıme geldı benım ,
o adamda kapına gelmez bence bu tarz ınsanlar o kdr cesaretlı olmaz
esıne soylesen gıdıp adama satassa adam ne dese ustune kalır yanı oda var sen bısey yapmamıssın ama bzm lanet olasıca toplumumuz boyle bırının bıseyını yakalamak ıcın tetıkte beklıyorlar ,
en ıyısı bı dha o markete gtme o adamıda tanımamazlktan gel

hemen esine anlatmalisin boyle bisey saklanmaz yarin birgun adamin fakli bisey yapmiycani bilmiyosunki
esininde seni disari cikartmamasi oyle cok uzun sure olmaz herhalde
hemde neden oyle dusunuyosunki belki tam tersi olcak sana guveni articak bak basina bi olay geldi hemen geldi anlatti disari cikartmayacagimi bile bile diyip
daha fazla guven duyup kisa bi sure sonra daha cok yalniz cikmana izin verebilir

mrb arkadaşlar herkesten alıntı yapıp ayrı ayrı cevap vermek istemedim yorumların hepsini okudum öyle cevap veriyorum. ben adamdan en başından domates alırken şüphelenmedim ki oranın sahibi olan diğer kardeşleri de aynı ilgiyi gösteriyor bunu her müşteriye yapıyorlar hoşgeldiniz şundan alın yeni geldi vs gibi. bu bana özel değildi yani. ben teşekkür bile etmedim bana domatesin yeni kasasını çıkarttığı için. diğer serviste oraya ait amcayı göremeyince benim de acelem vardı sizi bekletmek istemem deyince müşteri memnuniyeti diye düşündüm bindim. şüphelensem zaten binmezdim. önce öyle isim memleket sorunca normal olarak karşıladım cevap verdim keşke kafadan sallasaydım ilerleyen dakikalarda yoldan farklı bir yere dönünce ve iltifatlara başlayınca niyetini anladım ve gerçekten basiretim bağlandı korkudan eşimi aramak bile aklıma gelmedi çünkü adamın kapıları kilitleme ihtimali var bir yere çekip işini görürdü ve benim hayatım biterdi bu yüzden bir an önce inip kurtulmak için ümit vermek zorunda kaldım :18: gerçekten verilmiş sadakam varmış. inşallah kimsenin başına da benim başıma da bir daha gelmez. eşim geldiğinde söylemeye tam karar vermiştim akşam işleri bozuk gitmiş diye acayip öfkeli ve bir çalışana acayip sinirlenmişti daha önce de eşimden şiddet gördüğüm için o an sinirlerini benden çıkaracak diye çok korktum ve söyleyemedim :18: aradan bir gün geçti herşey daha kötü olmaz inş. bugün sakin gelir de eve öyle anlatırım:18:bir de belki eşim adamdan hesap sormaya gider ama çok ta sanmıyorum gitmeme nedeni de bunu sindirdiği için değil duyulmaması için olur.sadece bana doğru bilgi verdiğim için o adamla muhabbete girdiğim için kızacak neden tek kalıyorsun diyecek ve dışarı tek asla bırakmayacak bu bir iki ay da sürmez eşim bunu sindiremez ve sürekli dışarı çıkmak istediğimde bunu bana hatırlatır.

Son düzenleme:
eşinden neden şiddet gördün ki ? :47::47::47:
valla canım malesef herkesi kendimiz gibi gördüğümüz için bu tür şeylerle karşılaşabiliyoruz..yani iyi neiyetle sorduğunu düşündüğün için cvp verdin sonuçta sende amannn ya çok zorr.......... :31:

arkadaşlar karşıdan konuşmak kolayy ...suan oturduğumuz yerden oyle boyle dıyoruz ama o an kız neler yasadı kımbılır aklına gelmedı....:26:

Ay sende niye adami kendi evine kadar biraktirttin bide evini gösterdin
off hemde adini felan niye söylüyorsun ya, adamin niyeti belli, herhalde keyfiten adini sormuyor ya ???
Anlamadinmi yani ? Ben olsam bakislarindan bile anlardim,
neyse olan olmus, bencede esine anlat, sonra senin basina daha kötü patlamasin

Hayir evini göstermeseydin bari, bi sokak ötede biraktirtsaydin surda oturuyom diyiverseydin yalanciktan

kızım ama saftriksin elen adamına ismimimden sana ne deseydin ! çok yakın davranmışsın adamda hakkında iyi düşünmediği normal , eşine anlatsanda , söylerken açıık verirsin , eşinde sana sinirlenir seni suçlu bulur ,

Eşinden şiddet görmüşsün belliki dengesiz asabi biri ne yapacağı hiç belli olmaz sakın anlatma.Kendin hallet adamı şikayet et adama şimdilik eşime söylemiyorum öldürür onu de .Kesinlikle bir şey yapamaz Rahatsız ederse söylersin .

canım dün sürekli eşinin huyu nasıl sinirli mi dedim ama bi yanıt alamadım ama sana şiddet uygulayan biri heralde sinirlidir ve muhtemelen böyle bi konuda da seni de kusurlu bulacaktır yada adamla kavga edicektir bu sefer olayı ailesi de duyacak oğlumun başı belaya girdi muhebbetler dönecek bence sen bu adamı markete git ve şikayet et

arkadaşım geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış da kurtulmuşsun.bende ilk okuduğumda diğer arkadaşların verdiği tepkiyi verdim.tek binmeseydi kocana söyle vs vs yazacaktım.ama şimdi şidet gördüğünü yazınca eşine diye söylemekte çekindiğini anladım.ama kocan bu olayı bilmeli.ama tek başına falan bindim deme bkışlarını sevmedim falan de.yoksa sen şiddet görürsün.birazını anlat.allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın.bizlerede ders olsun.serviste olsa tek başımıza binmeyelim.

Ay sende niye adami kendi evine kadar biraktirttin bide evini gösterdin
off hemde adini felan niye söylüyorsun ya, adamin niyeti belli, herhalde keyfiten adini sormuyor ya ???
Anlamadinmi yani ? Ben olsam bakislarindan bile anlardim,
neyse olan olmus, bencede esine anlat, sonra senin basina daha kötü patlamasin

Hayir evini göstermeseydin bari, bi sokak ötede biraktirtsaydin surda oturuyom diyiverseydin yalanciktan

içind kötü niyet yoksa saflıktan yapmıştır bir de basireti bağlanıyor insanın gerçekten o anda tpki veremiyorsun. aslında burası benim evim diye başka bir adrese götürtseydin kendini problem kalmazdı neyse eşine anlat bence şikayet ettiğini de söyle, mantıklı ise suçlu bulmaz, ama sonradan ögrenirse kötü olabilir

Back
X