Eşime misilleme mi yapsam ne dersiniz

amann anneler günü babalar günü aslında gereksiz seyler
bi de bence dogru söylemis
benim eşimde böyle söylese tamam aşkım alma bosver derim
samimice söylemiş
misilleme yapmayın bence :)

anne ve babalar gününü çocukları kutlamıyor mu ? sistem değişti mi ona göre sevgilime trip atıcam çünkü

Ben alır hatta süper birşey yapar onu utandırırdım. Hemde o şekilde mahçupluktan bidahasına daha güzel şeyler yapardı

anne ve babalar gününü çocukları kutlamıyor mu ? sistem değişti mi ona göre sevgilime trip atıcam çünkü

Sevgilinizden çocuğunuz varsa neden olmasın
İlk anneler gününde bebek de ufak olunca eşinden bir jest beklemiş bence de normal bu durum.
Yani ilk anneler günü sonuçta çocuk adına bir jest yapılmalı...

şimdi sinirlendim ya mantığı kaybettim. En iyisimi bu akşamki duruma göre karar vermek.

Babalar gününde babama hediye alırım eşime değil. Kutlamak yeterli bence. Hediye işine hiç girismeseymis keşke. Hem ben para vereyim sen al ne demek ya, bütçeniz ortak değil mi bence siz de almayın, hediye faslı kapansin. Büyüyünce kızınız alır.

Sevgilinizden çocuğunuz varsa neden olmasın
İlk anneler gününde bebek de ufak olunca eşinden bir jest beklemiş bence de normal bu durum.
Yani ilk anneler günü sonuçta çocuk adına bir jest yapılmalı...
sevgili ya da eş hatta çocuk bile olsa anneler gününün konu açtıracak şekilde büyütülüp abartılmasını doğru bulmuyorum üstelik çevremizde sevgilisinden çocuğu(!) olmadığı halde trip atanlar varken.

Ya insanın içinden geliyor işte.
Ben de bazen cool davranıp ne hediyesi aaa hiç sorun etmem diyorum da insan bir buket kır çiçeği gelse yüzü gülüyor. Hediye sonuçta ufak da olsa düşünüp alması unutmaması yeter.
Kadın da evli yada bekar bu nedenle trip atar normal. Yani alırdım ama özel gün diye zam gelmiş demek çok itici bir tavır. Ben de yanlış bulsam da kendime engel olamaz trip atardım yani kadın yeni anne olmuş bir jest bekler yani.

İyi unutsa almasa ya da parasını vereyim al diye jest yapmasa kızmakta haklı olabilirdiniz ama seçememiş demek ki belki de gerçekten kazıklanmak da istememi olabilir sonuçta parasını verince de gönülden vermiş olmuyor mu. Hayır al diye de ısrar etmiş üstelik. Siz bilirsiniz misilleme de yapabilirsiniz ama eşinizde ben kötü bir niyet görmedim

bence aksine ufak da olsa bir hediye al ver. imalı bir şekilde hediyeni güle güle kullan aşkım de =) böylece onu da hediyeye teşvik edersin belki.

belki de gerçekten bakındı bulamadı. ucuz bir şeyi de size yakıştıramadı. bence her şey hediye değil siz ona güzel bir sürpriz yapın hoşça vakit geçirin evlilikte aşkta böyle misillemeler kalp kırar. kötü düşünmeyin derim. size demiş mesela vereyim siz kendinize seçin diye. ben bu konuda erkekleri anlıyorum bir kadın için hediye seçmek çok zor ya cidden ki herkes beceremez. düşünmüş unutmamış mesela.

bnde anneler gününe hediyemi kendm seçtim erkeklere bıraksak odun hepsi.
sana şu kadarını söyleyim babalar günü die aranızda bi konuşma geçmediyse kesinlikle aklına bile gelmez. çünkü babalar günü yaygın deil. görmedm duymadm bilmiyorum yap sen

sende hediye almazsan böyle devam eder bu olay bi dahaki anneler gününde yine hediye göremezsin sen git ona güzel bi hediye al verirken azıcık laf sok abartmadan gülerek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…