Eşime nasıl kıyabilirim ki?

elus86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
81
41
88
39
Arkadaşlar merhaba fikirlerinize öyle ihtiyacım var ki yoksa çıldıracağım. Ben malatyada yaşıyorum 2 yıldır evliyim eşim 1.5 yılın sonunda ancak iş bulabilmişti. Neyse arkadaşlar fakat benim iş yerim o kadar sorunlu ki artik dayamacak gucum kalmadi ve artik kurtulma şansım oldu tayin olabilirim peki eşime nasıl kıyacağım çünkü iş bulana kadar canı çıkmıştı. Şimdi diğer şehirde aynı sorunlar ile karşılaşacak eminim sizce ne yapmalıyım? Calismayinca kendisini kotu hissediyor mesele para degil aslinda .Fikirleriniz benim için çok önemli.

Çok uzak değilse önce siz gidin çalışmaya başlayın. Bu sırada eşiniz şimdiki işinden ayrılmadan ordan iş baksın bulduğu zamanda gelsin yanınıza.

En mantıklısı bu gibi görünüyor.
Bir süre ayrı kalsanız da işsizlik daha zor bir psikoloji bence.

Bir sure ayri yasarsiniz ne var ki bunda? Zorunlu goreve giden ve bu sekilde yasayan evli ciftler var. esiniz sonra is bulunca yaniniza gelir
Adami camii avlusuna birakacakmissiniz gibi yazmissiniz valla

Siz önden gidin, o surede eşiniz is baksın kendisine. 1.5 yıl sonra ancak iş bulabilmis çünkü o süreçte çok sıkılmıştir evde oturam bir erkek olarak yetersiz hissetmiştir. Kimse kimseye kıymak zorunda kalmasın onun işini garantileyin önce

Ben bankada memurum arkadaşlarım lojmanda oturuyorum . Eger tayinim cikarsa lojmandan da cikmak zorunda kalir esim. Dayanilmayacak olan sey psikolojik baski cok fazla memleketi burada olan borc harc icinde olan insanlar bile tayinlerini isteyip gittiler. Ki ben burali degilim gurbetteyim yani. Esimle konustum Allah razi olsun ki olur dedi ama içten içe üzülüyor endişeleniyor

Vallahi bu hiç aklıma gelmemişti aslında olabilir neden olmasın böylelikle sadece bir miktar ayrı kalarak belki daha kolay atlatabiliriz

İşyerınde ıygulanan mobingi bı yazsam aklın durur ve ustelık 2 yasında bebegım vat bebegım uzerınden bıle mobıng uyguladılar mesela en son dun bı olay yasadık ama napıyorum sallamıyorum bıleee yoksa hayat gecmez

Çok uzak değilse önce siz gidin çalışmaya başlayın. Bu sırada eşiniz şimdiki işinden ayrılmadan ordan iş baksın bulduğu zamanda gelsin yanınıza.
Çok teşekkür ederim bunu eşime ileteceğim gerçekten mantıklı hiç aklıma gelmemişti. Bir de tayin meselesi bir seferliğine açıldı eğer şimdi gidemezsem burada psikolojik işkence yapan insanlardan bir daha asla kurtulamam

kıyın eşinize(sizin deyiminizle)
İş yerinde daha da sinirleriniz bozulursa adama içten içe kinlenirsiniz.
mutlu olacagınız bir sehre gidin, beklerseniz hem sizin için zor olacak iş yeri cunku sabrınız kalmamıs, hem eşiniz yeni işine çok alışacak o zaman bırakmak istemeyecek.

aynı sehırde bi yere isteyemiyor musunuz? işiniz ve sorunlar ne? Ya böyle üstü kapalı açıklamalarda ilk 4 sayfa soru sormakla geçiyor :/
Aslında bilerek kısa yazdım çok uzun olursa sıkılırsınız diye korktum. Bildiğiniz mobbing arkadaşlar çok mücadele ettim yani mücadele derken psikolojik terapi aldım yüzlerce seans ama kurtulamadım. Ama iş yerinde sessiz sakinim yani olay falan çıkarmam . Bir çok entrika ve iftiralar ile karşılaşıyorum

Çok doğru çünkü işyerine gerçekten çok alıştı. Ve evde huzur kalmadı. Düşünün eşim bile iş yerindeki insanları tanıyor ve gidelim raziyim diyor.peki gittiğimizde o iş bulamazsa bana kinlenir mi sizce

Ahh ahh sallamamayi öyle isterdim ki . Aslında mobbing konusunda çok tecrübeliyim eski memuriyetimde bu sebepten zamanın cumhurbaşkanı abdullah güle bile yazı yazmıştım sağolsun soruşturma yollamıştı bizim iş yerine ama müdür de ben de surulduk. O kadar acı çektim ama böyle profesyonellerini görmedim. O kadar zeki ve kurnazlar ki suç teşkil edecek hiçbirşey yapmıyorlar bilerek ama nefes almayı bile yadsımıyorlar diyebilirim. Ahhh ahhh keşke bende kafama takmamayi başarabilsem yoksa ister miyim böyle acı cekmek

Adamın iş bulabileceği ile isteyin o halde tayini ben asla ayrı kalamam eşimden ayrı gayrı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…