- Konu Sahibi boldredline
-
Kızlar merhaba eşim antidepresan kullanıyormuş yaklaşık 20 gündür ve benden saklıyormuş.
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.
Kızlar merhaba eşim antidepresan kullanıyormuş yaklaşık 20 gündür ve benden saklıyormuş.
çok canım sıkıldı. hala kızgınım. birbirimizden böyle şeyleri saklamazdık.
nöroloji doktoruna gitmiş unutkanlığım var demiş o da seratonin hormonu eksikliğinden olabilir diyip antidepresan vermiş.
neymiş efendim benim o haplara karşı önyargım varmış. olabilir. ama yine de söylemeliydi.
çok kızgınım.
Üstelik şu an tedavi görüyoruz çocuğumuz olmuyor diye.
bu ilaç leblebi mi ya zaten çok zararlı bu adam nasıl beni düşünmez bizi düşünmez bi unutkanlık için antidepresan kullanır?
üstelik benden saklar.. söyleseydi o hormonu yükselten bitkisel destekler kullanabilirdik.
yaklaşık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi. hiç bişey saklamamıştı ama bu güvenimi kaybettirdi.
onu hiç affedesim yok.
ona hiç buraya yazacak kadar sinirlenmemiştim daha önce.
hey fevkalede, hiç sinirlenmeyen, bazı konulara karşı hassasiyeti olmayan, mükemmel insanlar size sesleniyorum ben orda derdimi paylaştım.
olacaksa bi faydanız tavsiyede bulunun suçlamada değil.
Adamın unutkanlığını bi kenara bırakmışsın. Önemsemiyorsun bile. Yuh yani...
Hey istediği yorumu alamayınca yan çizen konu sahibi sana sesleniyorum.
Burası onlarca kadının olduğu bir forum sitesi. İsteyen istediği yorumu yapar. Eğer eleştiriye tahammülün yoksa buraya konu açmazsın olur biter.
Esinin sagligi henuz dogmamis bebeginizden daha onemli su anda
çocuk konusunu çok önplana çıkarttığın iin eşin saklamış olabilir. çünkü yaptığı her hareketi çocuğa engel olarak görüyorsun. adamın sağlığı da var sonuçta
ne sizi ne eşinizi tanımayız bilmeyiz. açtığınız konuya 3. şahıslar olarak fikirlerimizi beyan ettik. ama sizin tavrınız hiç hoş değil. biraz daha pozitif bir insan olmaya gayret ederseniz eşiniz sizden birşey saklama ihtiyacı hissetmez. siz buraya konu açmazsınız. biz de yazdığımız yorumlardan dolayı azarlanmayız.
kim demiş her koyun kendi bacağından asılır diye
İçinde bulunduğunuz durumu az çok anlıyorum. Bebek sahibi olmak için çabalarken bir ton endişe, stres vs. Belki de eşiniz sizin kadar güçlü değil ve depresyonun eşiğinde. Sanmıyorum ki unutkanlık için antidepresan verilsin. Sizden bir şeyler saklanması nasıl hoşunuza gitmiyorsa koca adamın şu ilacı karım görmesin diye kıvranması hoş mu? Sizce davranışlarınız, önyargılarınız, psikolojik durumunuz adamı bunu yapmaya mecbur etmemiş midir? Belki size daha kolay destek olabilsin diye içiyordur o ilaçları. Allah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bugünler geçer gider, sıkmayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?