• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime şaşıp kalıyorum artık !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir ya. Hic aklima gelmedi böyle birsey doğrusu
Benim endisem yokta şöyle soyleyim belali bir aile. Kavga dovus var bolca ailesinde bir de bu olayi duyunca baya bir karaktersizlikmis dedim esimin nasil isi olur boyle biriyle ve nasil evimize kadar girdi bu insan
Ya tamam oglanin bi sucu yok ama para icin bu ahlaksizliga katlanan insan kimbilir daha neler yapar.
Hatta bu oglan 2 kez nişan attı.
Birinde evlilik.sozlemesi yapmak istemis kiz tarafi diye attı. Var boyle insanlar ama bizden uzak olmalilar bence. Yanlis mi dusunuyorum?
Bir de esimle is yapmak istiyordu
Engel olmustum ortakli ise karsiyim diye. Iyi mi yapmışım?
Oeksuez Oeksuez
Bu canim

Adamın arkadaşlarıyla teker teker küstüreceksiniz herhalde. Sonra da hiç arkadaşı yok dersiniz. Lise arkadaşıyla da iki kadın olarak küstürdunuz sanırım.
Lise arkadasi kim
Yok baska bir arkadasi var evli de liseden degil
Onun karisi bana esime kizkardesime bekar arkadasimiza herkese esini küstürdü bize de küstü hemde cok cirkin bi bicimde

İstemsizce işsiz misiniz diye sorarım geldi. Canınız sıkılıyor sanırım olay olsun heyecan olsun diye eşinize sarıyorsunuz. Hatırlıyorum ergen zamanlarımda erkek arkadaşlarım benimle ilgilenmeyincr hemen bir kavga patlatırdım bütün ilgiyi üzerime çekerdim. Ama dediğim gibi ergenlik. Adami camdan bir kutuya kapatin sizin gibi mukemmel insanlar disinda kimseyle iletisime gecmesin. Tepkiniz cok abartili. Bekar birini evinizde istememenizi anliyorum. Ama ozel hayatlarindaki bir sorunu esinize anlatmis dost bilerek. Bence esinizin bunu size aciklamasi bile hata.

Merhabalar hanımlar. Eşimin bir arkadaşı var,bekar.Evimize de gelir arada sırada. Hiçbir falso hareketini görmedim beyefendi ve komik bir cocuk nadiren de dışarda görüşürler içerler.
Dün çok hastaydım,yine görüşeceklerdi,annemin evine yakın bir yerde buluşacaklarmış beni de anneme bıraktı eşim ve gitti eve gitmek istemedim zaten halsizdim.
Ama cok huysuzlandım bu defa ki görüşmelerine nedenini bilmiyorum hayirdir dedim.Esim de gidince öğrenirim dedi oğlanın bir derdi vardı sanırım.

Esim içkiliydi ve döküldü!!

Cocugun ismi Murat olsun diyelim. Askim Murat bana daha evel anlatmış,ben unutmusum herhalde kafam güzeldi. Bunlarin eski mahallesinde bir kadın varmış,alt komşuları,bir aile. Kadin da evli.Babası bu kadınla yatmış. Murat 'ın şuan da 7 8 yaşlarında gayri-meşru bir kardeşi var .O apartmandan taşınmışlar. Gecenlerde yeni evlerine kadın gelmis gizlice. Sonradan öğrenmişler. Evlerinde huzursuzluk varmış. Kadın büyü muyu isleriyle uğraşıyormuş. Ailecek toplandiklarinda cok huzursuz oluyorlarmis evde ..Bende hocaya gidin dedim.
!!!!!!
Murat ne diyor bu duruma dedim?
Bana dediği şu " babama bisey de diyemiyorum. Para ondan geliyor o yüzden onun borusu ötüyor. Dedi.Iyi bir hoca mi bulsak dedi.
!!!!!!!!!!

Bende esime gercekten cok dahice bir fikir vermissin Murat'a aşkım bravooo dedim.
Bide ciddiye aldi dimi hayatım??? Diyor .Allahımmm...
Bende cok sinirlendim ve esime murat in babasi bilmemne cocugu ,bu olayi sindiren annesi de bilmemne kendisi de bilmemne cocugu olmus oluyor onun problemi bu ! Inanamiyorum dedim.

O kadar sinirlendim ki,hastanede igne vurulup eve gelmistim yataktan fırladım birden

Bana dedigi şu eşimin"Ben ona onun fikrinden yuruyerek konustum"Biz karışamayız aile meselelerine bizi ilgilendirmez

Ben daha cok ateslendim. Evet dogru bizi ilgilendiren bu degil,benim kocam boyle cahil,artik bu cahillikte degil,boyle ahlaksiz ahlaksizliga göz yuman birisiyle nasil arkadas olabilir? Dedim.

Bana diyor ki sen Murat i o kadar ileri görüşlü o kadar zeki biri falan mi saniyordun?

Bende bunun zekayla alakası yok bu resmen terbiyesizlik kac yasinda erkek,ustelik mühendis annesini o evden kurtaricagina babasina yol vercegine,para ondan geliyor diye susuyor yaziklar olsun falan filan diye diye uykuya daldim. Zaten iğne rahatlatti uyumuşum

Arkadaslar ben esimin bu siyasetciliginden,politikaciligindan insanlara nabza gore serbet verisinden cok rahatsiz oluyorum.

Hani sırf oğlanla arasi bozulmasin,yanlis anlaşılmasın diye sacma sapan konusuyor. Benim arkadasim böyle igrenc bir olayi bana anlatsa ve boyle igrenc igrenc konussa ben cok daha farkli bir tepki verirdim ve arkadasimi uyarir ikaz ederdim.Esimin yaptığı dostluk degil boyle dostluk olmaz dost aci söyler çünkü..

Simdi diceksiniz size ne o insanlardan evet zaten beni ilgilendirmiyor, ama cocugun zihniyetine cok gıcık aldim. Ben boyle birisini evime de almak istemiyorum artık.

Sizin eşleriniz de böyle mi? Beni cok şaşırttı eşim her zaman bir olay iyi de olsa kötü de olsa bir fikri yoktur. Varsa da kendine saklar o insanlarin dilinden konuşur. Yaziklar olsun hala uyuyor uyanmadi ama benim ne Murat'a ne de eşime sinirim gecti.

Abartıyor muyum?görüşmelerini hic istemiyorum artik gercekten. Zaten esimin cok arkadaşı yok tanıdığımdan beri 2 kisi vardi 1isiyle karısı yüzünden aramiz açıldı. Bir de bu oğlan

Ayrica hic dost degildir esim bu cocukla arasi bozulsa da üzülmez. Amaaaan banane yaaaa der bir gram koymaz ona. Teyzeogluyla da küs. Daha dogrusu o küstü Esime ona da lafi gelince kufur eder ,ve hic üzülmedi bilmiyorum cok yabani ve domuz bir yapısı var. Ben boyle katı kalpli vurdumduymaz politik birini hayatimda tanımadım.

Kendisini aramayani aramaz,insanlarla samimi olmaz asosyaldir zaten kimseyi övmez,bir insanin hayatinda hic degerli birileri olmaz mi?? Boyle hakkinda muhteşem bir insan ben cok severim onu... dedigi?

Benim esimin hayatinda yok. Nasil bisey anlamadim ya cok doldum kizlar napcam ben?kendisi yalniz beni de yalnizlastiriyor.Benim cok sevdigim insanlar var ama.kendisi bir araya gelmiyor ben de tekten görüşüyorum zaten evlendim evleneli arkadaslarimdan koptum onun yabaniligi yuzunden. Rezil.oluyorum insanlar onu da davet ediyor mesela isi var diyorum :KK43: yalan solemek zorunda kalıyorum .

Evet kalbi iyidir insanlara zarar vermz cok yardimseverdir cogu zaman anlayışlıdır kavgayi hic sevmez.Hayvanlari cok sever inadı yoktur cok olumlu ozellikleri var ama bu yukarida saydigim huylari beni delirtiyor :KK43:
Benim babamda annemden boşanıp kendinden 37 yaş ufak biriyle evlenip birde çocuk yaptı. Arkadaşlarımın eşleri oyüzden beni suçlamıyor. İnsanın başına bu tarz şeyler gelebilir, kendimiz dışındakileri kontrol edemeyiz. Bu dediklerinizi murat yapsa ve eşinizle arkadaşlığa devam etse görüşmelerini istemeyebilirsiniz pek tabii ama şuanda durumu fazla abartmışssınız pek anlayamadım..

İstemsizce işsiz misiniz diye sorarım geldi. Canınız sıkılıyor sanırım olay olsun heyecan olsun diye eşinize sarıyorsunuz. Hatırlıyorum ergen zamanlarımda erkek arkadaşlarım benimle ilgilenmeyincr hemen bir kavga patlatırdım bütün ilgiyi üzerime çekerdim. Ama dediğim gibi ergenlik. Adami camdan bir kutuya kapatin sizin gibi mukemmel insanlar disinda kimseyle iletisime gecmesin. Tepkiniz cok abartili. Bekar birini evinizde istememenizi anliyorum. Ama ozel hayatlarindaki bir sorunu esinize anlatmis dost bilerek. Bence esinizin bunu size aciklamasi bile hata.
Ya ne ilgisi Allah ini seversen
Zaten halsizim hastayim kafayi vurup uyumuşum
Bana ilgisizligi yok ki esimin bu nerden çıktı simdi?

Heheheheheh tipimi gorsen bir de dersin ki marketten 2 kilo alsam senin vucuduna eklesek bu ne hal dersin
Yemek delisi oldugum hic belli degil:KK70:
Canim oglan tehlikeli duruyor yukardaki uyeye yazdim bak bir önceki bi baksana
Olurumda bence yinede karisma bak sen bilirsin tabi ama eski türk filimleri aklima geldi ... babasi olmayani mahalle cocuklari oynamazmis taslarmis falan :( belki senin bilmedigin baska nedenler vardir bilemezsin ki evin icini ...
birde murat bunu esine güvenipte anlatti esinin sana anlatmasi hic güzel degil :))

Ya ne ilgisi Allah ini seversen
Zaten halsizim hastayim kafayi vurup uyumuşum
Bana ilgisizligi yok ki esimin bu nerden çıktı simdi?
“Arkadaslar sizin kötü oldugunuz bir dönemde hastalik,issizlik ve ya depresyon esinizden destek görmediğiniz oldu mu?”
Bu cumle size ait sanirim ben mi karistirdim?
Birakin artik kendiniz haricinde herkesin hayatini en detayina kadar elestirip sorgulamayi. Kendi hayatiniza bakin. Baskalarinin ozel hayatlarini didikleyip kamu spotu sunmayin.

Merhabalar hanımlar. Eşimin bir arkadaşı var,bekar.Evimize de gelir arada sırada. Hiçbir falso hareketini görmedim beyefendi ve komik bir cocuk nadiren de dışarda görüşürler içerler.
Dün çok hastaydım,yine görüşeceklerdi,annemin evine yakın bir yerde buluşacaklarmış beni de anneme bıraktı eşim ve gitti eve gitmek istemedim zaten halsizdim.
Ama cok huysuzlandım bu defa ki görüşmelerine nedenini bilmiyorum hayirdir dedim.Esim de gidince öğrenirim dedi oğlanın bir derdi vardı sanırım.

Esim içkiliydi ve döküldü!!

Cocugun ismi Murat olsun diyelim. Askim Murat bana daha evel anlatmış,ben unutmusum herhalde kafam güzeldi. Bunlarin eski mahallesinde bir kadın varmış,alt komşuları,bir aile. Kadin da evli.Babası bu kadınla yatmış. Murat 'ın şuan da 7 8 yaşlarında gayri-meşru bir kardeşi var .O apartmandan taşınmışlar. Gecenlerde yeni evlerine kadın gelmis gizlice. Sonradan öğrenmişler. Evlerinde huzursuzluk varmış. Kadın büyü muyu isleriyle uğraşıyormuş. Ailecek toplandiklarinda cok huzursuz oluyorlarmis evde ..Bende hocaya gidin dedim.
!!!!!!
Murat ne diyor bu duruma dedim?
Bana dediği şu " babama bisey de diyemiyorum. Para ondan geliyor o yüzden onun borusu ötüyor. Dedi.Iyi bir hoca mi bulsak dedi.
!!!!!!!!!!

Bende esime gercekten cok dahice bir fikir vermissin Murat'a aşkım bravooo dedim.
Bide ciddiye aldi dimi hayatım??? Diyor .Allahımmm...
Bende cok sinirlendim ve esime murat in babasi bilmemne cocugu ,bu olayi sindiren annesi de bilmemne kendisi de bilmemne cocugu olmus oluyor onun problemi bu ! Inanamiyorum dedim.

O kadar sinirlendim ki,hastanede igne vurulup eve gelmistim yataktan fırladım birden

Bana dedigi şu eşimin"Ben ona onun fikrinden yuruyerek konustum"Biz karışamayız aile meselelerine bizi ilgilendirmez

Ben daha cok ateslendim. Evet dogru bizi ilgilendiren bu degil,benim kocam boyle cahil,artik bu cahillikte degil,boyle ahlaksiz ahlaksizliga göz yuman birisiyle nasil arkadas olabilir? Dedim.

Bana diyor ki sen Murat i o kadar ileri görüşlü o kadar zeki biri falan mi saniyordun?

Bende bunun zekayla alakası yok bu resmen terbiyesizlik kac yasinda erkek,ustelik mühendis annesini o evden kurtaricagina babasina yol vercegine,para ondan geliyor diye susuyor yaziklar olsun falan filan diye diye uykuya daldim. Zaten iğne rahatlatti uyumuşum

Arkadaslar ben esimin bu siyasetciliginden,politikaciligindan insanlara nabza gore serbet verisinden cok rahatsiz oluyorum.

Hani sırf oğlanla arasi bozulmasin,yanlis anlaşılmasın diye sacma sapan konusuyor. Benim arkadasim böyle igrenc bir olayi bana anlatsa ve boyle igrenc igrenc konussa ben cok daha farkli bir tepki verirdim ve arkadasimi uyarir ikaz ederdim.Esimin yaptığı dostluk degil boyle dostluk olmaz dost aci söyler çünkü..

Simdi diceksiniz size ne o insanlardan evet zaten beni ilgilendirmiyor, ama cocugun zihniyetine cok gıcık aldim. Ben boyle birisini evime de almak istemiyorum artık.

Sizin eşleriniz de böyle mi? Beni cok şaşırttı eşim her zaman bir olay iyi de olsa kötü de olsa bir fikri yoktur. Varsa da kendine saklar o insanlarin dilinden konuşur. Yaziklar olsun hala uyuyor uyanmadi ama benim ne Murat'a ne de eşime sinirim gecti.

Abartıyor muyum?görüşmelerini hic istemiyorum artik gercekten. Zaten esimin cok arkadaşı yok tanıdığımdan beri 2 kisi vardi 1isiyle karısı yüzünden aramiz açıldı. Bir de bu oğlan

Ayrica hic dost degildir esim bu cocukla arasi bozulsa da üzülmez. Amaaaan banane yaaaa der bir gram koymaz ona. Teyzeogluyla da küs. Daha dogrusu o küstü Esime ona da lafi gelince kufur eder ,ve hic üzülmedi bilmiyorum cok yabani ve domuz bir yapısı var. Ben boyle katı kalpli vurdumduymaz politik birini hayatimda tanımadım.

Kendisini aramayani aramaz,insanlarla samimi olmaz asosyaldir zaten kimseyi övmez,bir insanin hayatinda hic degerli birileri olmaz mi?? Boyle hakkinda muhteşem bir insan ben cok severim onu... dedigi?

Benim esimin hayatinda yok. Nasil bisey anlamadim ya cok doldum kizlar napcam ben?kendisi yalniz beni de yalnizlastiriyor.Benim cok sevdigim insanlar var ama.kendisi bir araya gelmiyor ben de tekten görüşüyorum zaten evlendim evleneli arkadaslarimdan koptum onun yabaniligi yuzunden. Rezil.oluyorum insanlar onu da davet ediyor mesela isi var diyorum :KK43: yalan solemek zorunda kalıyorum .

Evet kalbi iyidir insanlara zarar vermz cok yardimseverdir cogu zaman anlayışlıdır kavgayi hic sevmez.Hayvanlari cok sever inadı yoktur cok olumlu ozellikleri var ama bu yukarida saydigim huylari beni delirtiyor :KK43:

Bence hastasınız diye biraz abartmış olabilirsiniz. Eşiniz ne derse desin Muratın zihniyeti ( Annesini düşünmeyen bir adamdan bir şey olur mu orası tartıştılar.) farklı olduğu için anlamaz umursamaz .Siz sadece mesafe koyun size yanlış geliyorsa.

şimdi murat konusunda eşiniz ne yapabilir ki ona kiziyorsunuz..

bence sen eşini daha tam taniyamamişsin çünkü diyorsun ki kimseyi kırmaz nabza göre şerbet verir (böyle insanlarin karekteri yoktur karşısındakinden menfaat elde etmek icin böyle davranır)

sonrada diyorsun asosyal ve kimseyi takmaz yani bu iki anlattigin şey düşününce tam tersi huylar oluyor..

“Arkadaslar sizin kötü oldugunuz bir dönemde hastalik,issizlik ve ya depresyon esinizden destek görmediğiniz oldu mu?”
Bu cumle size ait sanirim ben mi karistirdim?
Birakin artik kendiniz haricinde herkesin hayatini en detayina kadar elestirip sorgulamayi. Kendi hayatiniza bakin. Baskalarinin ozel hayatlarini didikleyip kamu spotu sunmayin.
Bu cumle bana ait evet .lakin yaşadığım bu olayda ilgiyi uzerime cekecegim bir durum yok,cunku olay benle alakali degil esimin tavirlariyla alakali bir olay.
Beni ilgilendirmeyen bir meselede ilgi gormeye calismak dusuncegim en son sey olurdu,bir de siz kavga etmekten bahsetmissin. Ben kavga etmedim ki sadece tepkimi dile getirip döndüm uyudum vurudlgum ignenin de etkisiyle.
Bir de ben anlatilan olayi sizin dusundugunuz gibi sorgulamadim,en ince detayina kadar da incelemedim. Soru bile sormadim
Hem ilgi cekme amacinda olsam o bahsettiginiz ergen zamanlarinizdq yaptiginiz gibi,kavga cikarip esimi gondermezdim arkadasinin yanina
Geceye kadar onunlaydi.

şimdi murat konusunda eşiniz ne yapabilir ki ona kiziyorsunuz..

bence sen eşini daha tam taniyamamişsin çünkü diyorsun ki kimseyi kırmaz nabza göre şerbet verir (böyle insanlarin karekteri yoktur karşısındakinden menfaat elde etmek icin böyle davranır)

sonrada diyorsun asosyal ve kimseyi takmaz yani bu iki anlattigin şey düşününce tam tersi huylar oluyor..

Aslinda bu 2 si ayni sey.. nabza gore serbet vermesinin sebebi kimseyi kirmak istememesi ve umursamaz olmasi. Yani aslinda arkadasinin derdi onun umrunda değil. Ve onun fikrinden konusuyor yani kendi fikri olmasa bile onu o anlik teselli etmek icin oyle söylüyor.

Yarıya kadar bile okuyamadım. Murat’ın babasının hatasından eşinize ne??? Dertleşir olur biter tavır almak ne oluyor??? İster hocaya gider Murat ister doktora bilemedim.

Ben Murat'ın yerinde olsam babamla ilişkimiz bitirmem, o benim babam. Annemi aldatmışsa o annemle arasında olan bir konu, ayrılırlar, kavga ederler, ne yaparlarsa yaparlar. Anneme de illa bosan, ya da boşanma diyemem. Kendi özelleri, kendileri çözmeleri gerekir..Kaç sene önce olmuş olay benim babamı daha az sevmeme neden olmaz. Eğer öyle bir kardesim çıkarsa da gider tanışırım.
Siz neden bu kadar tepki verdiniz anlamıyorum. Sizi ya da esinizi ilgilendiren bir konu değil.

Ben Murat'ın yerinde olsam babamla ilişkimiz bitirmemiş, o benim babam. Annemi aldatmış da o annemle arasında olan bir konu, ayrılırlar, kavga ederler, ne yaparlarsa yaparlar. Anneme de illa bosan, ya da boşanma demem. Kendi özelleri, kendileri çözmeleri gerekir..Kaç sene önce olmuş olay benim babamı daha az sevmeme neden olmaz. Eğer öyle bir kardesim çıkarsa da gider tanışırım.
Siz neden bu kadar tepki verdiniz anlamıyorum. Sizi ya da esinizi ilgilendiren bir konu değil.

Valla benim umrumda degil,birbirlerini mi yerler tatli ve buyuk ailecilik mi oynarlar bilemem orasini
Ama asla benim zihniyetme uygun bir insan degil bu Murat ben evime gelmesini istemiyorum bunca zamanda nasıl musade vermisim kendime kızıyorum.
Bu zihniyette insanlarla uyusamam esim nasil uyusuyor onu da anlayamadim.

ben sizde ki gerilmeyi çözemedim
sanki sizin kocanızın gayri meştu çocuğu çıktı ortaya
olan olmuş artık
7-8 yaşına gelmiş çocuk ne yapmalarını istiyordunuz bu saatten sonra

çok fevri danranmışsınız ve eşinizin yerinde olsam daha size hiçbirşey anlatmam
olayda adınız yok olayda parmağı olanlarla içli dışlı değilsiniz ama sırf eşinizin arkadaşı diye hakaret üstüne hakaret etmişsiniz ayıp etmişsiniz
sizi ilgilendirmez
sizi , size ve eşinize nasıl davranıldığı ilgilendirir

insanları yargılamak size düşmez
hele ki babasının yaptığı pislik nedeniyle birini
eşinin yaptığı pislik nedeniyle karısına laf etmek size düşmez
kendi işinize bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X