Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Kuzuum sen neden boyle seyler yapiyorsun? Yaptiginin yanlis oldugunu da biliyorsun aslinda.
Zaten iftiralardan çok eski sevgili olayı yüzünden üstüme yürüdü o makas alan adam yaşadığım büyük şehrin en yakışıklı ve en zenginlerinden onun en yakın arkadaşının da o ayarda birisi olduğunu tahmin ettiğinden ötürü kudurdu..

Kiz gene mi sen?

Dugunde bole bisey olduysa niye daga once sormadin? Birde bu adamdan cocuk dusundun?
Evliliklerin cogu b.ka sariyor zamanla ama zamanla oluyo en azindan. Sen dugun gununden gorduysen niye bunca zaman devam ettin ayni zamanda cocuk istedin?

Anlık olarak baktığını düşündüm kafamda çok kurmamaya çalıştım g..te giren şemsiye açılmaz dedim evlenmişiz zaten diye ama işler böyle kötüye gittikçe yaralarım açıldı tekrardan

Allah mi soyletiyor diyelim yoksa bilincaltin diline vuruyor mu diyelim? Ama iftira oldugunu kabul ediyorsun. Eski sevgili olayini ogrenmesi falan onemsiz kaliyor bu iftiralarin yaninda. Ama senin kocanla asamadigin sikintialrin var. Surekli adamin canini acitacak seyler yapiyorsun. Gercekten tedaviye ihtiyacin var ama sen bunu soyleyenlere de kiziyorsun.

Hiç inanmadım konuya,konulara.O kadar problem varken gelip bu şekilde anlatamazdım ben.Hadi doğru diyelim boşanacaksın zaten konuyu açma amacın nedir?
Ben güçlü bir insanım bu dediklerimi yaşar hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ederim.. konuyu açma sebebimse dışardan gözlerin yorumuna ihtiyacım olduğundan ötürü..

Tedavi olma konusunda kızmıyorum ama tek taraflı tedavi bir işe yaramayacak onu biliyorum .. ben sorunlarım olduğunu kabul ediyorum zaten ama keşke sorunlarımın oluşmasına sebep olan karşı taraf da kabul edebilse..

Tamam da o zaman sen önden basla terapiye. Git konus herseyi. Ama dosdogru. Psikiyatrist ya da psikolog herneyse esinin de tedaviye ihtiyaci oldugunu dusunurse o zmaan yeniden teklif gorlturursun adama. Hem o zmaan psikolog size fikir de verir onu ikna etmek icin. Herseyi gectim,esin hic gitmese bile sadece senin gitmen seni cok rahatlatacak. Icindeki huzursuzluktan kurtulacaksin. Denemeye degmez mi yani?

Değer, tamam dikkate alıcam.. kendi ruh sağlığım için bu gerekli..

Ben güçlü bir insanım bu dediklerimi yaşar hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam ederim.. konuyu açma sebebimse dışardan gözlerin yorumuna ihtiyacım olduğundan ötürü..
Güçlü bir insansan objektif yorumlara neden ihtiyaç duyuyorsun,toparlanırsın hemen boşanacaksın ya zaten.
Ha eğer konu gerçekse öncelikle psikoterapi almanı öneririm,hatalarının farkına varmanı sağlar en azından.

Yoookk kaçmadım tam o esnada işyerinden bi arkadaşım aradı iyi ki de aradı onunla konuşmak için gittim bir daha yanına gitmedim ama ben artık hiçbir adım atmam
Bıçağı ne ara aldın? Onu yerine koy bence Eşin sakinlesince konusmaya gelmek isteyebilir. Şiddet devam etmez.Hem bir konunda demissin ki ,"Dominant bir karakterim esim benden cok korkuyor."
Adam kara kara düşünüyordur şimdi ne yapsin.

okurken nasıl hissettim biliyomusun?

hani öğrenciler kavga eder böyle tenefüste öğretmene gelip -şu dedim bu dedi hop oldu bitti ohh vurdum dıııdıdııı anlatır ya bir avazda

itham fena..eminseniz direk adliyeye gidin zaten

İlk defa böyle birşeye teşebbüs etti zaten bende abimle çok güzel haddini bildirdim erkeklerin gücü sadece kadınlara yetiyor.. yok o konuşmak filan istemez zaten konuşamaz da böyle bir meziyeti yok.. en iyi ihtimalle bi süre de ben annemlerde kalırım bol bol kafamı dinlerim arkadaşlarımla koparım.. diğer ihtimalse.. o da olabilir artık.. canım ben sana çok teşekkür ederim ..

Evliliginiz can çekişiyor artık. Saygı denen birşey zaten kalmamış. Niçin halâ birliktesiniz çok merak ediyorum

Bizim bile gözümüz kayıyor bir erkeğin bakması çok normal. Senelerce icinizde tutmasaydiniz keske. Ama kız kardeşinizle ilgili en ufak bir şüpheniz varsa durum cok cirkin Ki suphe yokken boyle bir iftira attıysanız gerçekten tedaviye ihtiyacınız var. Diğer konularınızı okumadigim için sadece bu olaya bakıp yorum yapmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…