Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Allah razı olsun yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim insanlar için çok basit bir yuvanın dağılışını kankalarla izlemek..
guzel yorum yapanlara boyle guzel cevap veriyorsun fakat sende degisen birsey yok. Her defasinda daha beter bir konuyla karsimiza cikiyorsun. Sen o guzel yorumlardan da feyz almiyorsun ki. Onceki konunda manas destani yazmistim. Hani hic birsey ogrenmemissin. Bize de yazik valla. O kadar yaziyoruz ediyoruz.

Bunun nasıl bir delili olacak söyler misiniz? Bakarken fotoğrafını filan mı çekmeliydim?
Bilmiyorum artık bulacaksınız kardeşinize sulandigini nerden anladınız peki yani itham ederken ne ye dayanarak ettiniz ve bunu bile bile niye suskun kaldınız da son dk söylediniz?

Sende haklısın.. içimi döküyorum ama bildiğimi yapmaktan da şaşmıyorum sanırım son olarak bu konuyla ilgili yorumun nedir gerçekten merak ediyorum

Yahu ben muhatap olmadıkça sizinle, neden bu dikkat çekme çabanız ? Bakın ben burda bir derdimi paylaşıyorum siz ve sizin gibiler alay ediyorsunuz lütfen sabote etmeyin konumu rica ediyorum
Hangi dert acaba

Buram buram cinsellik kokan dertler

Konuların ana temasinda hep cinsellik var

Onu ben bilinçli abarttım yoksa öyle birşey yok (kız kardeş konusunda) fakat diğer konuda gözü kayıyor bu benim en yakın arkadaşım olsa da kayıyor ben nasıl güvenebilirim böyle bir adama ?

Yazık günah , eşinizin yerinde olsam sizi asla affetmezdim. Midem kaldırmadı çünkü bu iftirayı.

Gerçekten ruh sağlığınız bozuk ve lütfen farkında olun bunun. Yoksa hayat işkence olur .

Yazık günah , eşinizin yerinde olsam sizi asla affetmezdim. Midem kaldırmadı çünkü bu iftirayı.

Gerçekten ruh sağlığınız bozuk ve lütfen farkında olun bunun. Yoksa hayat işkence olur .
Siz diğer söylediklerini de okudunuz mu ? Daha nişanlıyken, kaşar gönder de kaşar göreyim diyen birisi bu adam..

Sende haklısın.. içimi döküyorum ama bildiğimi yapmaktan da şaşmıyorum sanırım son olarak bu konuyla ilgili yorumun nedir gerçekten merak ediyorum
Sana kizamiyorum ya. Oyle bi yaziyorsun ki "Hay Allahim deli bu kiz" diyorum.
Sizin is bitmis. Öldürücü darbeyi vurmuşsun evliligine. Artik boşanin bence.

Siz diğer söylediklerini de okudunuz mu ? Daha nişanlıyken, kaşar gönder de kaşar göreyim diyen birisi bu adam..
Neden evlendin o zaman

Çünkü aynısınız sen onun iş arkadaşlarına kaşar dedin o da seninkilere

Ne iğrenç bi çift

Sana kizamiyorum ya. Oyle bi yaziyorsun ki "Hay Allahim deli bu kiz" diyorum.
Sizin is bitmis. Öldürücü darbeyi vurmuşsun evliligine. Artik boşanin bence.
Bu söylediklerim değil mi öldürücü darbe ? Belki de iftiralarım ? O da bana dedi ki düğünümüzde abi dediğin adam geldi sana sarıldı makas aldı yanağından bende bunları mı hatırlatayım dedi bende o adamın en yakın arkadaşı Benim eski sevgilimdi sen ne diyorsun dedim ona iyice kudurdu eski sevgili olayına

Yahu ben muhatap olmadıkça sizinle, neden bu dikkat çekme çabanız ? Bakın ben burda bir derdimi paylaşıyorum siz ve sizin gibiler alay ediyorsunuz lütfen sabote etmeyin konumu rica ediyorum
pardon ben mi dikkat çekmeye çalışıyorum.o söylenen konuları ben değil sen açmışsın,düşün bakalım dikkat çekmeye çalışan kim.

Ben bir tek abiyi arama olayina takildim. O kısmı hallolursa siz yine barisacaksiniz bence.o da seni belli ki kiskaniyor ama sen cok fenasin vallahi adam birdaha affederse emin ol ki sende vazgecilmez bir cazibe var. yoksa arkasina bakmadan koşması lazim. Adam hala öteki odada oturuyor.

Kuzuum sen neden boyle seyler yapiyorsun? Yaptiginin yanlis oldugunu da biliyorsun aslinda.

Yok ya o günahından korkuyor bir de çevreye rezil olmaktan korktuğu için boşanamıyor yoksa Emin'im ki onun da sevgisi bitti çoktaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…