- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ve ben bu şekilde bu kafayla uykusuz bitkin işe geldim full makyajımla insanlar anlamasın diye uğraşıyorum normal hayatta beni tanıyanlar bir bilseler bu yaşadıklarımı şok geçirirlerEğer anlattıklarınız doğruysa evlilik hayatı ikiniz içinde cehenneme dönmüş gibi gözüküyor en mantıklı olan eşinize dediğiniz gibi bugün dava açmanız.
Günaydın.Uslu dur artik lütfen başımı döndürüyorsunGece yine sabaha kadar olay çıkarttım o geldi yanıma yattı ben gittim oda değiştirdim sonra bıçakla yanına gittim uyuyormusun bunları yapıp, senin dedim gücün sadece kadınlara mı yetiyor bak yarın nasıl boşanma davası açıyorum ben dedim
Siz böyle dediğinizde benim çok üzüldüğümü alındığımı filan mı düşünüyorsunuz acaba ya ? Zerre umrumda olmuyor böyle saçma sapan yorumlarPek yakında Merveokan gibi hııı nasılda kandırdım ama diye konu açacaksın inş. Zira sıktı.
Bekliyorum
He yorumda yapayım gelmişken.
Sen başkasına bacak şov yaparken sıkıntı yoktu değil mi?
Ben işe gittim zaten canım ama bundan sonrası ne olacak bilmiyorum şimdi rahat rahat başkalarını hayal ediyor öyle uyuyordur neyse .. başkası olsa bırakır giderdi çoktan dmi benim bu deliliklerim sonucunda ?Günaydın.Uslu dur artik lütfen başımı döndürüyorsunvalla başka adam olsa evden giderdi birak uyusun yazik.
Bıçağı da yerine koy
Ikinci seçenekte o ama eşine acimaya başladimY
yoksa belamı mı arıyorum acaba
Umrunda olması için çaba sarfettiğimi sanmıyorum.Siz böyle dediğinizde benim çok üzüldüğümü alındığımı filan mı düşünüyorsunuz acaba ya ? Zerre umrumda olmuyor böyle saçma sapan yorumlar
Senin anlattıkların yalan değil dir belki , fakat bir konuşmanda eşimle ayrılmak için bir açığını arıyorum gibi bir cümle kurmuştun. Söylemlerinde de abartmışsın . Kız kardeşine sulanmak ne demek !!! Bunu duyan abi aba altından sopa göstermek yerine i o sopayı direk kafasına vurmaz mıydı. DüşündürücüYa sizde sırf beğeni almak için sırf yorumu yapmış olmak için yapmaktan vazgeçmez misiniz? Benim anlattıklarım gerçek
Abim olayların o kadar iç boyutunu bilmiyor, o şiddet konusunda aba altından sopa gösterdi ben burada herşeyi anlatıyorum ama gerçek yaşantımda kimse bu detayları bilmiyorSenin anlattıkların yalan değil dir belki , fakat bir konuşmanda eşimle ayrılmak için bir açığını arıyorum gibi bir cümle kurmuştun. Söylemlerinde de abartmışsın . Kız kardeşine sulanmak ne demek !!! Bunu duyan abi aba altından sopa göstermek yerine i o sopayı direk kafasına vurmaz mıydı. Düşündürücü
Bende tam olarak buna üzülüyorum zaten ya pişman olursam diye düşünüyorum senin konularında senin için rahat ama benim öyle değil işte çoğu problemi ben çıkartıyorum çünküSen niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine.
Adam seni seviyor sevmese bu kadar katlanır miydi bunlara acaba ?
Sen ona kuz bağır o sonra gelsin yanina yatsın iyiymiş valla .
Ben eşimin peşinden kopek gibi geziyordum. Ben ona 5 beden büyüktüm ve o bunun farkındaydı , yine de eşimdir diye onu her yerde yucelttim iyi mi yaptim tabiki yapmadım en azından benim kadar yapmayın derim .
Adama bu kadar yüklenme bak bu adamla sonun yok bu bariz ve sen bir daha bunun gibisini bulamayacaksın demedi deme .
Eşim de benim gibi vur kafasına ekmeğini al cinsinden bulamaz .
Yazik olan sana ve benim eşime olacak :))
benim eşime oldu çünkü boşanıyoruz , senin icin geç degil .
e ayrılda adamda kurtulsun senden vijdan yapmadan bacak gösteririsnBende tam olarak buna üzülüyorum zaten ya pişman olursam diye düşünüyorum senin konularında senin için rahat ama benim öyle değil işte çoğu problemi ben çıkartıyorum çünkü
Peki bu zamana kadar bu gerçekle neden boşanmadınız.? Kız kardeşinize asıldığını düşünüyosunuzYa sizde sırf beğeni almak için sırf yorumu yapmış olmak için yapmaktan vazgeçmez misiniz? Benim anlattıklarım gerçek
Burada belli bir kota mı var konu açma konusunda ? Ve bu konu hakkında yetkili kişi siz misiniz ? Sıkıldıysanız göz ardı edin okumayın kimse sizi zorlamıyorSiz bu evliliği çoktan kafada bitirmişsiniz, önceki postlarınızdan da belli. lütfen gereksiz yere formu işgal etmeyiniz. Çünkü SIKILDIK!
Yardım al sinir sıkıntıların var ve fazla mutsuzsunBurada belli bir kota mı var konu açma konusunda ? Ve bu konu hakkında yetkili kişi siz misiniz ? Sıkıldıysanız göz ardı edin okumayın kimse sizi zorlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?