- 8 Ağustos 2011
- 12.629
- 14.943
- 498
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Siz diğer söylediklerini de okudunuz mu ? Daha nişanlıyken, kaşar gönder de kaşar göreyim diyen birisi bu adam..
Yok artık gerçekten bu kadar konumu açmış bayan??O zaman bi maşallahınızı alırızMayıs 2017'de üye olmuşsunuz, 32 konu açmışsınız yahu.Saydığımdan değil ama buradaki üyeler de bir yerden sonra aynı şeyleri söyleyecek -ki insanları pek dinlediğiniz de yok. Sizin iyi bir ruh sağlığı uzmanından destek almanız gerekiyor, başka türlü çözüme ulaşmanız mümkün değil.
Direk iyi bir hekim den destek alın derim.Kardeşinize eşinizin baktığından supheleniyosunuz ve bu durumu normal mis gibi buraya yazıp bununla ilgili hiçbirşey yapmıyorsunuz....Destek alın lütfen hemen bir destek alinMerhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Nasil bir psikolojik çöküş yaşıyorsunuz acaba? Destek şartMerhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Siz diğer söylediklerini de okudunuz mu ? Daha nişanlıyken, kaşar gönder de kaşar göreyim diyen birisi bu adam..
Gece yine sabaha kadar olay çıkarttım o geldi yanıma yattı ben gittim oda değiştirdim sonra bıçakla yanına gittim uyuyormusun bunları yapıp, senin dedim gücün sadece kadınlara mı yetiyor bak yarın nasıl boşanma davası açıyorum ben dedimAbinle konuştuktan sonra eşin sana ne söyledi? Odaya kosarak mi kactin ?
Allah razı olsun yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim insanlar için çok basit bir yuvanın dağılışını kankalarla izlemek..
Gece yine sabaha kadar olay çıkarttım o geldi yanıma yattı ben gittim oda değiştirdim sonra bıçakla yanına gittim uyuyormusun bunları yapıp, senin dedim gücün sadece kadınlara mı yetiyor bak yarın nasıl boşanma davası açıyorum ben dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?