Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Yaw he he yaa.. insanların mutsuzluklarıyla mutlu olmayı, kaostan beslenmeyi ne kadar çok seviyorsunuz.. başarılarımı anlatsam fesatlanırsınız ama derdimi anlatıyorum ya bel altı vurmayı tercih ediyorsunuz.. daha önce de belirttiğim gibi hiç sizinle uğraşacak havamda değilim daha da okumuycam bile yazdıklarınızı..

Kafamda tabi ki bitti birşeyler ve sizin söylediklerinizi eşim olacak adam da diyor boşanmak için sağlam bir bahane arıyorsun sen diyor

bir önceki konudada bedenim bakire peki ya ruhum diyordunuz ne oldu
Şimdi bu yazdığınızın bu konuyla ne alakası var? Nedir bu kadınların birbirini yerden yere vurma isteği ? Bir diğer konumda da frikik verdim diyordum hala da diyorum siz mimleseniz de diyeceğim çünkü sizin yermelerinizi zerre umursayan birisi değilim..

evliliğimde duygusal açıdan kaymalar yaşayabiliyorum yazıyorsun ve sonrada eşim birilerinin göğüslerine baktı diye cıngar koparıyorsun yani içimden bu ne perhiz demedim değil

Nasıl olsa b.ku çikti diye icimdekileri kusuyorum nasil bir cümledir kendinizedemi sayginiz yok. Bari bosanirken bel alti vurmayin insan gibi bosanin. Sırf konu acmak icin abuk sabuk seyler yaziyosunuz. İyice sıktınız artik

Nerden çıkardın bu düşünceleri ?
Mesela kardeşinize sulanmasını ne gördünüzde düşündünüz ?
Kardeşimle ilgili konuyu ben abarttım ama diğer konularda herkesi süzüyor Benim en yakın arkadaşım da olsa ki o da bir nevi baldızı oluyor ona da gözü kayıyor yani nasıl güvenebilirim ben böyle bir adama

Seni bu hale sokacak kadar ne yapti? Cidden cok ağır konusmuşsun.Abini ne diye aradin ki ya araniz duzelirse onlarin arasi ne olacak ?
Abimle de kötü oldular baya kötü kapattılar zaten abim ağır tehdit etti passionatewomanın tek telefonuyla oraya gelirim seni indiririm dedi öyle kapattılar

Bence senin çok acil.bi şekilde psikiyatra gitmen lazım. Psikolog demiyorum bak. Yazık adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…