- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
O sana nasıl güveniyorsa öyle..Kardeşimle ilgili konuyu ben abarttım ama diğer konularda herkesi süzüyor Benim en yakın arkadaşım da olsa ki o da bir nevi baldızı oluyor ona da gözü kayıyor yani nasıl güvenebilirim ben böyle bir adama
evlenmeden önce bana kaşar gönder kaşar göreyim diyen bir adam bu, nasıl güvenebilirimEvliliğinizin gercekten cılkı çıkmış.
İftira mı attığımı düşünüyorsun ?Esin gercekten cok sabirli.
Ilk defa birine burada bosanin diyecegim.
Hic bosanma taraftari olmamama ragmen.
Sizin ve esinizin ruh sagligi icin gercekten ayrilin veya bir sure ayri kalin.
Cok yipranmis ve saygi namina birsey kalmamis bir evlilik bana gore.
Diger konularini da goz onune alirsak.
Güven yok,sevgi saygı hiç yok.Kimseye boşanın da demem ama sizin evliliğiniz artık bir işkenceye dönüşmüş.Belki ayrı daha mutlu olursunuz.evlenmeden önce bana kaşar gönder kaşar göreyim diyen bir adam bu, nasıl güvenebilirim
O da bana güvenmiyor bende ona..O sana nasıl güveniyorsa öyle..
Evet haklısınız.. ben belki güvenebileceğim birisini bulurum..Güven yok,sevgi saygı hiç yok.Kimseye boşanın da demem ama sizin evliliğiniz artık bir işkenceye dönüşmüş.Belki ayrı daha mutlu olursunuz.
Üzgünüm yaptiklarin normal değil ama seni bu hale getiren sebepler bakti-etti ise bu da yeterli değil.sen fena dolmuşsun herseye. hakkinizda hayirlisi.Su anki durum nedir?Abimle de kötü oldular baya kötü kapattılar zaten abim ağır tehdit etti passionatewomanın tek telefonuyla oraya gelirim seni indiririm dedi öyle kapattılar
Peki adamın haklı olduğu kanısına nasıl vardınız ? Haklı olduğu noktalar vardır elbet ama benim kul hakkım hiç mi yok ?Sanırım adam dayanamayıp darp edecek darp raporu alınacak
aile eş dost mahalle adama sayacak sövecek kadina hak verecek
Kadın rahatça boşayacak hayatına bakacak
Bütün günah hata adamın sırtina yüklenecek
Bi konusunda "kocam beddua ediyor tutar mı "diye sormuş konu sahibi
Eğer adam haklıysa,haketmiyorsa bu olanları
Dediğim senaryo doğruysa
Bedduadan çok "kul hakkından"korkmak lazim
Ben başka odadayım o başka odada ama fırtına öncesi sessizlik gibi.. yanıma bıçak bile aldım Çünkü can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorumÜzgünüm yaptiklarin normal değil ama seni bu hale getiren sebepler bakti-etti ise bu da yeterli değil.sen fena dolmuşsun herseye. hakkinizda hayirlisi.Su anki durum nedir?
Ben başka odadayım o başka odada ama fırtına öncesi sessizlik gibi.. yanıma bıçak bile aldım Çünkü can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum
Allah korusun ya...insallah hersey yoluna girer.tahrik edici seyler söyleme sakın sakin kalmaya devam et.Ben başka odadayım o başka odada ama fırtına öncesi sessizlik gibi.. yanıma bıçak bile aldım Çünkü can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum
Hayir canim bunu ben bilemem.İftira mı attığımı düşünüyorsun ?
Ben içimdeki herşeyi kustum zaten bundan sonra da ne olacaksa olsun boşanma anlamında yani .. Allah korusun o bana zarar vermeye kalkmadan ben bişey yapmam artkAllah korusun ya...insallah hersey yoluna girer.tahrik edici seyler söyleme sakın sakin kalmaya devam et.
Orasını bilemem.açılan konular yapılan yorumlara göre canlanan yorum bakış açısı bu.Peki adamın haklı olduğu kanısına nasıl vardınız ? Haklı olduğu noktalar vardır elbet ama benim kul hakkım hiç mi yok ?
Ya o da size düştü gerçekten kliniğe yatırma fikri filan çok mantıklı pırıl pırıl kafalar .. ne kadar hadsiz insan var ya ..Peki seni öldüreceğini düşündüğün adamla hala neden evli kalıp meme bacak açma derdine düşmek yani anlatsanıza biraz? Adamın yerinde olsam ben sizden korkardım, "Beni öldürecek" diye sanrılara düşüp gidip adamı bıçaklama potansiyeliniz var. Fake değilseniz yönetime bildirelim de ailenize falan ulaşıp bir kliniğe yatırsınlar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?