Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Esin gercekten cok sabirli.
Ilk defa birine burada bosanin diyecegim.
Hic bosanma taraftari olmamama ragmen.
Sizin ve esinizin ruh sagligi icin gercekten ayrilin veya bir sure ayri kalin.
Cok yipranmis ve saygi namina birsey kalmamis bir evlilik bana gore.
Diger konularini da goz onune alirsak.

İftira mı attığımı düşünüyorsun ?

Sanırım adam dayanamayıp darp edecek darp raporu alınacak
aile eş dost mahalle adama sayacak sövecek kadina hak verecek
Kadın rahatça boşayacak hayatına bakacak
Bütün günah hata adamın sırtina yüklenecek

Bi konusunda "kocam beddua ediyor tutar mı "diye sormuş konu sahibi

Eğer adam haklıysa,haketmiyorsa bu olanları
Dediğim senaryo doğruysa
Bedduadan çok "kul hakkından"korkmak lazim

Abimle de kötü oldular baya kötü kapattılar zaten abim ağır tehdit etti passionatewomanın tek telefonuyla oraya gelirim seni indiririm dedi öyle kapattılar
Üzgünüm yaptiklarin normal değil ama seni bu hale getiren sebepler bakti-etti ise bu da yeterli değil.sen fena dolmuşsun herseye. hakkinizda hayirlisi.Su anki durum nedir?

Peki adamın haklı olduğu kanısına nasıl vardınız ? Haklı olduğu noktalar vardır elbet ama benim kul hakkım hiç mi yok ?

Üzgünüm yaptiklarin normal değil ama seni bu hale getiren sebepler bakti-etti ise bu da yeterli değil.sen fena dolmuşsun herseye. hakkinizda hayirlisi.Su anki durum nedir?
Ben başka odadayım o başka odada ama fırtına öncesi sessizlik gibi.. yanıma bıçak bile aldım Çünkü can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum

Ben başka odadayım o başka odada ama fırtına öncesi sessizlik gibi.. yanıma bıçak bile aldım Çünkü can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum

Peki seni öldüreceğini düşündüğün adamla hala neden evli kalıp meme bacak açma derdine düşmek yani anlatsanıza biraz? Adamın yerinde olsam ben sizden korkardım, "Beni öldürecek" diye sanrılara düşüp gidip adamı bıçaklama potansiyeliniz var. Fake değilseniz yönetime bildirelim de ailenize falan ulaşıp bir kliniğe yatırsınlar sizi.

İftira mı attığımı düşünüyorsun ?
Hayir canim bunu ben bilemem.
Ama keske madem arkadasina baktigini gordun o zaman uyarsaydin.
Baldizina bile sulaniyorsun demek cok agir ne kadar dogru sen bilebilirsin tabi ama.Ben diger konularina da istinaden soyledim.
Madem baldizina sulanacak kadar serefsiz oldugunu dusunuyorsun bence tartismak icin agzini bile yorma..

Peki adamın haklı olduğu kanısına nasıl vardınız ? Haklı olduğu noktalar vardır elbet ama benim kul hakkım hiç mi yok ?
Orasını bilemem.açılan konular yapılan yorumlara göre canlanan yorum bakış açısı bu.
Bir evlilik tek bi tarafın yaptıklariyla bu hale gelmez.bu derece savas meydanına dönmez.
İki taraf hatalıdır az çok.
Kul hakkı para pul meselesi değildir sadece.
Edilen hakaret küfür vs bile önemli.
Derin konu

Tavsiyem daha fazla kalp kırmadan uzaklaşın birbirinizden

Ya o da size düştü gerçekten kliniğe yatırma fikri filan çok mantıklı pırıl pırıl kafalar .. ne kadar hadsiz insan var ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…