Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Ya o da size düştü gerçekten kliniğe yatırma fikri filan çok mantıklı pırıl pırıl kafalar .. ne kadar hadsiz insan var ya ..

Evet bana düştü ne yapayım yani buraya konu açarsanız fikrimi söylerim. Sağlıklı bir ruh haliniz yok, destek almanız şart.

Ne diyebilirim ki.. haklısınız

gerçekten kaşar gönder kaşar göreyim diyen biriyle cidden hangi mantıkla evlendiniz
muhtemelen seviyordunuz görmezlikten geldiniz
artık iş tekme atma kol cimcirme boyutuna geldiyse evliliğiniz iyice kangren olmuş üzgünüm

Kaşar gönder kaşar göreyim ne demek acaba

Kocası da ruhen sağlıklı değil, psikoterapi kesmez yani tek başına. İlaç + psikoterapi görmeleri gerekiyor ikisinin de. Hem de yıllarca. Burada gördüğüm en çarpık ilişkilerden 2.'si.

Evliliğin cok sıkıntılı nedense burada yazdığın bir paragraftan herkes senin psikolojik hasta olduğunu söylüyor ..tamam kimse kusursuz değil sende de vardır azdır çoktur bilemeyiz..
Ben her zaman kadından yanayım nedense, kadınların 6.hissi erkeklerden daha üstün ve kolay sezdiklerşnden bu kavgalar cok da nedensiz boş yere olmuyor..zira hepimizin başına gelmiştir. Şüphelendiğimiz bi şeyden kavga ederiz de sonrasında doğru cıkar kavgamız. Ama ilk başta biz suçlanmışızdır hep ruh hastası olmakla, aşırı kıskanç olmakla yada şüpheci olmakla...

Demem odur ki bir kadın kolay kolay baldızdan arkadaştan şüphelenmez.

Ben bınun çevresindeki bayanlara iş arkadaşlarına filan hep k..aşar diyordum o da buna istinaden senin çevrende kaşarlar var sen gönder ben göreyim demek istedi sürekli o niyetle demediğini iddia etti filan ama 4 sene boyunca bu sözü hep başına kaktım

Hayır sadece bir inat uğruna evlendim.. tam ayrıldığım bir dönemde buna benim arkadaşım olacak bir kız asılmaya başlamıştı ona olan hırsım yüzünden sırf evlendim..
Yorumlarınızı okudukça iyi olmadığınızı ve ruh halinize yorum yapmak için " uzman" olmaya gerek olmadığını düşünüyorum. O kadar ayan beyan kendinizi belli ediyorsunuz ki, sizi tanıyan birisi olsam, kolunuzdan tutup hastaneye götürürdüm..

Allah razı olsun sizden teşekkür ederim beni anladığınız için ben zaten perişan durumdayım ama insanlar alay etme derdinde..

Bir yuvanin bitisine hele ki bu kendi yuvanizsa sahit olmak kolay degil. O evde neler yasandi, ne kadar incinip ne kadar uzuldunuz kimse bilemez. Icinizde neler yasiyorsunuz, ne firtinalar var bilemem... Kolay degildir. Ama yine de icimi kusayim derken o sekilde sozler soylemeyin. Neticede agir bir itham... Insallah en kisa zamanda huzurlu günlere kavusursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…