- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi Mayisgelini
yani ufak bir sitem edip tavrının hoşuna gitmediğini söyleyebilirsin.ama trip yapıp uzatmaya gerek yok bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer satılacak bir araba ise bence alınmayın belki kendi üzerine hak dolduğu için morali bozulmuştur hani mahcup olduğu için değil başkasının üzerine yapacağına alım satım olacaksa siz olunKızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???
Bu cevabı vermek istemezdim ama madem ev geçindiremediğiniz için bu işi yapıyorsunuz peki nasıl oluyorda eşinizin aslında hiçbir kötülük düşünmeden ettiği bir lafa takılarak o zaman arabayı üstüme almıyorum diyebiliyor kendi ekmek kapınıza darbe vurabiliyorsunuz...Sonki düşünceniz için birşey diyemiyorum..tek bildiğim aldığımız maaşla ev geçindiremediğimiz..
Ben de bozulurdum ama gitmeyerek başkasını götürmesine de fırsat vermezdim ya da vazgeçip kazancımızdan olmazdım. Tribimi atardım amaBöyle mi olması gerek yani..suan bi kısım benim gibi zoruma giderdi diyor bir kısım abartıyorsun diyor..daha eşime birşey belli etmedim.yarın notere gitmeyerek tavrımı belli etmiş olucam ama aşırı arada kaldım.uyku tutmuyor...
İnan kendime hakim olmak için yazdım buraya.cnkü sanki bir dış ses var sürekli kötüye sürüklüyor.kötü kötü konuşuyor gibi.yaptıgı işe beni ortak etmesi evet önemli bişey.bu yöndende düşünerek kendimi rahatlatabilirim..Niye kocan kötü niyetli olsun ki. Onu anlamıyorum. Var ya durduk yere sorun çıkaracaksın. E sonra kocam benden habersiz iş yapıyor. Bak ne güzel başkasına gitmemiş ikiniz beraber işlerinizi hallediyorsunuz. Paranız size kalıyor. Eşine destek olman gereken zamanda boş yere trip atarak güvenini sarsma bence
Aşırı varr bu özellik.Ve durdurması cok zor oluyorKendi kendinizi gaza getirme potansiyelini cok gördüm sizde. O kadar aman aman tırnakları yiyecek bir problem değil bu. Bdv dert mi özendiriyor ne....
İşte öfke öyle birşey ki bazen insanın gözü hiç birşeyi görmüyor. Birde eşimin cevresi geniş ben olmasam baska arkadasına yapar sanırım bunada biraz güveniyorumBu cevabı vermek istemezdim ama madem ev geçindiremediğiniz için bu işi yapıyorsunuz peki nasıl oluyorda eşinizin aslında hiçbir kötülük düşünmeden ettiği bir lafa takılarak o zaman arabayı üstüme almıyorum diyebiliyor kendi ekmek kapınıza darbe vurabiliyorsunuz...
O ses elalem ne der acaba sesi. Bak düşün. - Seni insanlara karşı küçük düşürdü, şimdi senin hakkında kesin kötü düşünüyorlar. - bu cümleleri kuruyordur.bosver elalem ne der seslerine takılma. Onlar boş boş konuşur. Sen huzurunu mutlulugunu sıradan sözler için bozma. BDV ye bak şükret haline. Ayy neler neler var Allah korusunİnan kendime hakim olmak için yazdım buraya.cnkü sanki bir dış ses var sürekli kötüye sürüklüyor.kötü kötü konuşuyor gibi.yaptıgı işe beni ortak etmesi evet önemli bişey.bu yöndende düşünerek kendimi rahatlatabilirim..
Haklısın canım.. bu arada BDV nedirO ses elalem ne der acaba sesi. Bak düşün. - Seni insanlara karşı küçük düşürdü, şimdi senin hakkında kesin kötü düşünüyorlar. - bu cümleleri kuruyordur.bosver elalem ne der seslerine takılma. Onlar boş boş konuşur. Sen huzurunu mutlulugunu sıradan sözler için bozma. BDV ye bak şükret haline. Ayy neler neler var Allah korusun
Bir derdim var kısaltmasıHaklısın canım.. bu arada BDV nedir
Haklısınız.o an inme iniyor resmen agzımı açıp tek birşey diyemiyorum.sonra sabahlara kadar kuruyorum..İyi sen notere gitme eşin de ek iş yapmasın sana kızım kazancınız azalsın buradaki sizi gaza getiren Kadınlar para toplayıp yardım eder size. Ne gururu yahu adam belki de tamamen gayri ihtiyari söyledi. O kadar gurur yaptıysam kendin söyleseydim orda bi sakıncası öı bar diye? Sen neden sustun? Valla iki ay doğalgaz faturası ödeyeme o zaman görürüm gururu. Adam çalışıyor bir de ekstra iş kovalıyor hala incir çekirdeğini doldurmayacak Şeylerden gurur yapıyorsunuz.. eşime destek ol boşver köstekşiği adam rızkının peşimde koşuyor
Şimdi anladım.haklısın ne dertler var tabiki.aslında böyle birşeyi kafama takmam evet mantıksız ama bilmiyorum zoruma gitti.sanırım o ortamda görümcem ve kayınvalideminde olmasından kaynaklı.bazı kötü yaşanmışlıklarımız var cok samimi degiliz.ondan zoruma gitti..Bir derdim var kısaltması
Yani aslında sorun adamın söylediklerinden ziyade ortamda bulunan insanlar. Ama onları hayatından tamamen çıkaramazsın. Samimiyeti standart tutarsın. İşlerinizi, aile sorunlarınızı paylasmazsin. Bilmeyince zaten yorum ya da dedikodu yapamazlar. Ha boş teneke misali bos boş konuşurlarsa da hicccc takma. Salla umursama. Hem aslında eşinle ortak iş yapıyorsun. Eşin sana güvenip araba işine girmiş. Bu dışarıdan bakınca aranızdaki güveni gösteriyor. Niye üzüldün ki. Aksine işler iyi giderse eşinle işleri de büyütürsünüzŞimdi anladım.haklısın ne dertler var tabiki.aslında böyle birşeyi kafama takmam evet mantıksız ama bilmiyorum zoruma gitti.sanırım o ortamda görümcem ve kayınvalideminde olmasından kaynaklı.bazı kötü yaşanmışlıklarımız var cok samimi degiliz.ondan zoruma gitti..
Haklısınız.onlara takıldım ben belliki.orda bunun tribini atsam eminim ikiside cok sevinirdi.notere gitmesem sevinen yine onlar olacak.en iyisi ben düşüncelerimi unutayim kocama o arabayı aldırayimde çatlasınlarYani aslında sorun adamın söylediklerinden ziyade ortamda bulunan insanlar. Ama onları hayatından tamamen çıkaramazsın. Samimiyeti standart tutarsın. İşlerinizi, aile sorunlarınızı paylasmazsin. Bilmeyince zaten yorum ya da dedikodu yapamazlar. Ha boş teneke misali bos boş konuşurlarsa da hicccc takma. Salla umursama. Hem aslında eşinle ortak iş yapıyorsun. Eşin sana güvenip araba işine girmiş. Bu dışarıdan bakınca aranızdaki güveni gösteriyor. Niye üzüldün ki. Aksine işler iyi giderse eşinle işleri de büyütürsünüz