Eşime sinir oldum

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
948
596
303
Merhaba hanımlar
Eşime öyle sinir oldum ki bunu anladığı halde hiçbir şey olmamış gibi davranması beni iyice sinirlendirdi. Ben yaklaşık 11 aydır evdeyim ücretsiz izne ayrıldım bebeğim için ve doğru düzgün hiç bir yere çıkamıyorum zaten ufak bir şehirde ilçede yaşıyoruz. Konu şu eşim geçen gün hafta seni yakınımızda bir şehirde yemeğe götüreyim biraz da gezelim falan dedi çok mutlu oldum ama bugün görümcemle konuşurken güya şaka yaparak benim çocuk bakmaktan bunaldığımdan eski kadınların kaç tane çocuğa baktığından vs sonra benim yeni yemekler deneme konusunda hiç hevesli olmadığımdan vs güya şaka yaparak bahsediyor ama sinir oldum bide yetmezmiş gibi gideceğimiz gün o şehre onları da davet etti sinir oldum o kadar sinirliyim ki ona hiçbir şey demedim ama içim içimi yiyor kendimi biliyorum bir şeyler söylersem şimdi ağlamaya başlarım ve bunu istemiyorum bana bi akıl verin ne yapayım ben

Merhaba hanımlar
Eşime öyle sinir oldum ki bunu anladığı halde hiçbir şey olmamış gibi davranması beni iyice sinirlendirdi. Ben yaklaşık 11 aydır evdeyim ücretsiz izne ayrıldım bebeğim için ve doğru düzgün hiç bir yere çıkamıyorum zaten ufak bir şehirde ilçede yaşıyoruz. Konu şu eşim geçen gün hafta seni yakınımızda bir şehirde yemeğe götüreyim biraz da gezelim falan dedi çok mutlu oldum ama bugün görümcemle konuşurken güya şaka yaparak benim çocuk bakmaktan bunaldığımdan eski kadınların kaç tane çocuğa baktığından vs sonra benim yeni yemekler deneme konusunda hiç hevesli olmadığımdan vs güya şaka yaparak bahsediyor ama sinir oldum bide yetmezmiş gibi gideceğimiz gün o şehre onları da davet etti sinir oldum o kadar sinirliyim ki ona hiçbir şey demedim ama içim içimi yiyor kendimi biliyorum bir şeyler söylersem şimdi ağlamaya başlarım ve bunu istemiyorum bana bi akıl verin ne yapayım ben
sende kendi tarafından akrabanı çağır madem öyle :63:

Eşinizin şaka anlayışı biraz değişikmiş. Bundan sonra bir zahmet yemekleri görümcenizde yesin belki akıllanır. Davet olayına gelirsek baş başa bir plan yaptıysanız ve onları davet ettiyse ben olsam o gün gitmezdim gitsin gezsin bana ne. Sizden habersiz kendi başına plan yapıyorsa sizin uymak gibi bir yükümlülüğünüz yok nihayetinde.

Bence laf carpacagina işin bir ucundan tutsun. Su "nineler tarlada dogrurdu. Kaç çocuk büyüttü" lafını da yediresim var. Evet onlar öyle rezil bir şekilde doğurmaktan çok memdundular sanki. Ve daha yeni yeni bizim olarala siddetsiz ebeveynlik akım ediyor. Gezmeye gelince: sahsen gitmezdim.

Ayıp etmiş. Kendine köle mi arıyordu evlenirken? Birlikte bakmanız,size destek olması lazım.... öyle konuşsa benim kocam,benim de zoruma giderdi hırsımı ondan alırdım. Üstteki bi üye siz de kendi akrabalarınızı çağırın demiş. Çağırın vallahi. Geçim kolay da çocuk bakması mı zor gelmiş eskiye göre.... haklısınız kırılmakta

Farklı yemekler denesen de aferın demeyecek
Misal benim eşim hayatında görmediği yemekleri yapıyorum oo bu şurdakinden daha güzel olmuş der
Gözünün içine bakarım ee diye
İyi işte be deyip yumulur :KK70:

Merhaba hanımlar
Erkekler bebek dogunca bir lohusa oluyor senden daha fazla ! İki seni anlamak yerine yeriyor ve bu cok hoslarına gdıyor canım

sen de eski erkeklerin karısını çalıştırmayıp evde kraliçeler gibi yaşattığını, ekmeğini taştan çıkartıp mert karakterde olduklarını falan söyleseydin gözlerin buğulanarak.eski kadınlar öyleyse, eski adamlar da böyleydi, öyle değil mi?

Merhaba hanımlar
Söyleyin aglayacaksanız da ağlayın . duygularınızı bu tip durumlarda neden saklama ihtiyacı hissediyorsunuz.
Neden beyefendiye değişik yemekler yemek istiyor kendisi yapsın .

Sen de yakın bi arkadaşını veya kardeşini ara. Hiç çıcupa bakmıyor ev işlerine hiç yardım etmiyor elde ne kocalar var karısının elini işe değdirmiyor sen bebepimize bak diye kadını göğe çıkarıyor sıkılmasın bunalmasın diye bazı günler çocuğa bakıp eşinin kendine vakit ayırmasını sağlıyor ahh ahh işte de eşini göm biraz:)

Bence laf carpacagina işin bir ucundan tutsun. Su "nineler tarlada dogrurdu. Kaç çocuk büyüttü" lafını da yediresim var. Evet onlar öyle rezil bir şekilde doğurmaktan çok memdundular sanki. Ve daha yeni yeni bizim olarala siddetsiz ebeveynlik akım ediyor. Gezmeye gelince: sahsen gitmezdim.

Tarlada çalışıyorlardı. Koy hayatına alisiklardi. Ve doğum orada oluyordu bazı kadınlarda.

Orada doğuran kadının yigitligi konuşuluyor ama onu orada dogurtan adam olmamiş erkekler tarihe karışıyor.

Tarlada çalışıyorlardı. Koy hayatına alisiklardi. Ve doğum orada oluyordu bazı kadınlarda.

Orada doğuran kadının yigitligi konuşuluyor ama onu orada dogurtan adam olmamiş erkekler tarihe karışıyor.

Ya aynen. Birde bir cok yerde kadınlar tarlada çalışırken, "erkekleri" kafelerde" takılırdı. Kadınlar canlarını dişlerine takip herseye yetişmeye zorlanmış. Bunu da sanki bugün ki kadınların eksikliği gibi lans edilmesine karşıyım. Bunu bir cok kadın da yapıyor. "bugün ki gelinler çok nazlı" diye yorumlar yaparlar, halbuki herkes insan gibi yaşamak ve muamele görmek ister. Bunun naz veya beceriksizlikle alakasi yok. Eşim bana öyle laflar etse başlardım heralde "şakalarına".

Öyle şaka mı olur canım, hele görümceye.
Bana söz verip sonra plana bana sormadan başkasını davet etse eşim, ben gitmezdim. Benimkinin mekanizması öyle çalışıyor en azından :KK48:

Ailelerinin yanında sisiyor bu erkekler. Erkekligini isbatliyor güya. Sizi aşağı çekerek. Ailenin yanında bana böyle davranirsan, aşağılarsan onlardan beni uzaklastirirsin deyin. Anlamaz diyosaniz da Eşiniz bu tarz şeyler söyleyiince mesela bir ay gitmeyin.size güzel davranirsa gidin. Birkaç olaydan sonra anliycaktir

Merhaba hanımlar

söyle ve ağla görsün karısını ne kadar üzdüğünü bunu neden gizliyorsun ki hem karına laf sok hem kırk yılın başı yemeğe çıkar ona da kim olursa olsun birilerini davet et.

Back
X