Eşime sinirlendim haksız mıyım

herasmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
463
1.315
63
Merhabalar KK’nın güzel üyeleri.
Eşime şuan çok sinirlendim. 8 aylık evliyiz ve aile apartmanındayız. Şimdiye kadar sorun olmamıştı bu, anne babası sadece 3 ay burada duruyor geri kalan zamanda yine aynı şehirde köy tarafındalar.
Neyse öğlen eşimi abisi çağırdı odaları değiştiricem yardıma gel diye. Eşimde bana söyledi ‘markete gidecektik önce mi gidelim sonra mı’ ben de o an telefonda annemle konuşuyordum sonra gideriz ama çabuk gelmeye çalış dedim. Dün de markete gidecektik bugüne kaldı. Alacağımız çok şey var yoksa ben tek giderim sorun değil. Ama arabayla gidiyoruz markete yakın da değil.
Ve 4buçuk saat oldu halaaa gelecek beyefendi markete gidicez. 9da kapanıyor artık marketler zaten. 1 saat önce geldi ‘hiç gelmeseydin, marketler kapanacak ben hazırlanıp çıkıcaktım artık’ dedim. Bir şey demedi. Bir şeyin şarjını mı almaya gelmiş ne aldı indi aşağıya tekrar ve bu saat oldu. Aşağıdan sesleri duyuyorum hala yatağı monte etmeye çalışıyorlar ama yarım saat markete gidicez dönücez diyemiyor mu ya? Çok sinirlendim almam gerekenler var gerçekten.
Ben mi abarttım sizce? Şuan hazırlandım ve dışarı çıkmayı düşünüyorum. (Kimseye yaklaşmadan tabiki.Kalabalık bir yer değil zaten burası)
Bilmiyorum ne yapsam ama normalde böyle yapmazdı. Başka insanlara hayır diyemiyor, kimseyi kıramıyor, ama ben kırıldım şuan.Onsuz çıkayım mı yoksa onu mu bekleyeyim sizce? 1 haftadır market için bile çıkmadım ondan bunalmış da olabilirim bilmiyorum.

E iyi de 4.5 saat bekleyeceğine aşağıya inip "kolay gelsin, hayatım hadi markete gidelim son ana kalmayalım kalabalık oluyor sonra. Hem yemek yapıcam pirinç yok gidip gelelim. Ben hazırım kapıya iniyorum direkt aşağıya gel" derdim
Keyfini beklemektense böyle emrivaki yapardım
4.5 saattr ev taşınır oda değiştirmek o kadar sürmez ki
Niye tek gideyim de bütün yükü ben taşıyayım benim canım taştan mı derdim ben olsam

E iyi de 4.5 saat bekleyeceğine aşağıya inip "kolay gelsin, hayatım hadi markete gidelim son ana kalmayalım kalabalık oluyor sonra. Hem yemek yapıcam pirinç yok gidip gelelim. Ben hazırım kapıya iniyorum direkt aşağıya gel" derdim
Niye tek gideyim de bütün yükü ben taşıyayım benim canım taştan mı derdim ben olsam

Kalp kalbe karsiymis yazacaklarimi okudum sayenizde

Evet bazi insanlar kiramiyo o zaman onlari siz yonetin boyle seyler icin kavga etmeyin sonra sizin ailesini istemedigi dusunecek en temizi inip gidip gelelim oyle devam et deyin bakalim napacak

Her zaman böyle yapmıyorsa bu seferlik mazur görün ya da görmezden gelin.

Markete ben tek gitmeyi daha çok severim. Sizin de arabaniz varsa tek gidebilirsiniz tabi... ama eşinize tepki olsun diye değil.

Gitmeniz gerektiği için 😊

Bu alt üst oturmalarda birde kaynana varsa hiç bir planınız tutmaz, şaşırmadım olabildiğince geniş olmak zorundasınız

Ben arardım hadi marketler kapanıyor gidelim diye. Onun kendi kendine gelmesini beklemezdim.

Zaten markete arabayla gidiyoruz hep birlikte ben de taşıyamam onları.
Ben de tam hazırlanıyordum sizin dediğinizi yapmak için, aşağıya inecektim. O sıra eve geldi işte sitem ettim hiç gelmeseydin diye, odaya girdim hatta hazırlanmak için şarjı almaya gelmiştim dedi hemen tekrar indi. Ne yapayım ki daha.. tekrar aşağı inemezdim

Haklisiniz,esinizde gidince isi yarim birakip çıkamamıştır ,once kendi isinizi halletseydiniz annenizle sonrada konusurdunuz,bu kadar bencil olmamak lazim,anlayis sart
Gereksiz trip ya takacak yer mi bulamadiniz lutfen ya o zaman sen annenle konsmasaydin canim hemen gidip gelseydiniz yani bence gereksiz bir trip adam asagda hani sohbet geyik yapsa dicem haklisin seni ihmal ediyor ama sesler var montaj yapiliyor yazmissin

Annemle konuştuğum için sonra gidelim demedim yanlış anlaşılmış. Zaten bunu sorduktan 2 dk sonra annemle telefonu kapattım. Daha inmemişti. Uzun mu sürer dedim yok ya yatakları öbür odaya geçiricez sadece dedi. Ben de tamam dedim.
Sonra eve çıkınca 'Yatak ve dolap kapıdan geçmedi biz de söküp tekrar yapıyoruz'dedi. Ben yapmasın demedim zaten, gideceğimizi biliyor sonuçta yarım saat sonra gelirim diyebilir.

Annemle konuştuğum için sonra gidelim demedim yanlış anlaşılmış. Zaten bunu sorduktan 2 dk sonra annemle telefonu kapattım. Daha inmemişti. Uzun mu sürer dedim yok ya yatakları öbür odaya geçiricez sadece dedi. Ben de tamam dedim.
Sonra eve çıkınca 'Yatak ve dolap kapıdan geçmedi biz de söküp tekrar yapıyoruz'dedi. Ben yapmasın demedim zaten, gideceğimizi biliyor sonuçta yarım saat sonra gelirim diyebilir.
Bence olabilirbunlar yani dert edecek bir sey yok sorun cikarmaya da gerek yok

Bu alt üst oturmalarda birde kaynana varsa hiç bir planınız tutmaz, şaşırmadım olabildiğince geniş olmak zorundasınız
İlk defa böyle oldu. Genelde annesi olsa da planımızı uygulardık. Ben buna kızıyorum ne yapacaksa yine yapsın ama benimle planı varsa niye ertelesin ki?

Herseyi esinize yıkmayın Bnce o ara annenize anne markete gidip gelcez sonra arasam olurmu deseniz suan marketten gelmiş annenizle konusuyodunuz.boyle bi konu icin tartismaya girmeyin bnce yarij gidip alırsınız insallah
Annemle konuştuğum için sonra dememiştim. Bunu söyledikten 2 dk sonra telefonu kapattım annemle zaten konuşmam bitmişti. Abisi aradı bekliyordu ben de tamam önce oraya git ozaman dedim. Hemen geleceğini söyledi.
Saat 15.30dan beri evde değil aşağıda. Ben alışık değilim böyle olmasına kusura bakmayın ne var diyenler. Kendi evi var sonuçta.

Back
X