- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
kızlar ben görümcemle kavga ettim. küstük. eşimde başka bir nedenden ötürü kardeşiyle tartıştı küstüler. ama kardeşi sürekli eşimi şoförü gibi kullanıyor. beni evimden al annemlere bırak diye arıyor. eşim hemen gidiyor. benim sinir olduğum bana çocuklarıma hiç değer vermiyorlar. bir kontörü bile layık görmezler eşime. çocuklarımı öpüp sevmezler. işleri düşünce de hemen ararlar.
yok abi şöyle sorunum var. eşim hemen koşuyor. şimdide kv sine gidecekmiş. eşimi arayacak kesin götür diye. ne yapmalıyım. eşime gitme demelimiyim. çünkü haklıyım eşim bişi demez ama mesai yapıyorum der yine gider. eşimi yalana sevk etmemek için her şeye tmm diyorum. ama çok sinirliyim ne yapmalıyım
haaa birde görümcem bana bir hediye almıştı. küsünce onu bile haram etmiş bana. aklıma bunlar gelince çıldırıyorum. sussam mı? ağzımı açıp sayıp döksemmi?
kızlar ben görümcemle kavga ettim. küstük. eşimde başka bir nedenden ötürü kardeşiyle tartıştı küstüler. ama kardeşi sürekli eşimi şoförü gibi kullanıyor. beni evimden al annemlere bırak diye arıyor. eşim hemen gidiyor. benim sinir olduğum bana çocuklarıma hiç değer vermiyorlar. bir kontörü bile layık görmezler eşime. çocuklarımı öpüp sevmezler. işleri düşünce de hemen ararlar.
yok abi şöyle sorunum var. eşim hemen koşuyor. şimdide kv sine gidecekmiş. eşimi arayacak kesin götür diye. ne yapmalıyım. eşime gitme demelimiyim. çünkü haklıyım eşim bişi demez ama mesai yapıyorum der yine gider. eşimi yalana sevk etmemek için her şeye tmm diyorum. ama çok sinirliyim ne yapmalıyım
haaa birde görümcem bana bir hediye almıştı. küsünce onu bile haram etmiş bana. aklıma bunlar gelince çıldırıyorum. sussam mı? ağzımı açıp sayıp döksemmi?
En çokda buna sinir olurum! Araba var diye bu kadar kullanmak niye? Bu araba benzinlre çalışmıyomu? Onları bi yerler götürürken eşinin zamanından gitmiyo mu? Otobüs geçmeyen dağ başında mı yaşıyolar? En siinir olduğum şey! Eşini en iyi sen tanırsın eğer açık açık konuştugun zaman bu huyundan var geçiçekse konuş.
Bide görümce bekar heralde böyle yaptıgna göre. Evli olsa kocası ilgilenirdi.
karışman doğru olmaz o onun kardeşi
eşini bu şekilde arada bırakman doğru değil
siz anlaşamıyor olsanızda
karışman olayları daha kötü bir hale sokar
En çokda buna sinir olurum! Araba var diye bu kadar kullanmak niye? Bu araba benzinlre çalışmıyomu? Onları bi yerler götürürken eşinin zamanından gitmiyo mu? Otobüs geçmeyen dağ başında mı yaşıyolar? En siinir olduğum şey! Eşini en iyi sen tanırsın eğer açık açık konuştugun zaman bu huyundan var geçiçekse konuş.
Bide görümce bekar heralde böyle yaptıgna göre. Evli olsa kocası ilgilenirdi.
bende anlamıyorum ve cinnet geçiriyorum resmen bendede var aynı sorun eşimin teyzeleri
annesi ve kardeşi neyseki başka şehirde ama teyzeleri yetiyor
bir defa 3 günlüğüne annemin yanına yazlığa gittim eşim gelemedi
o 3 günü bile kullanmışlar sitenin önünde otobüs durağı var ve eşimin işten geldiği yöne geri o sıcakta ist. trafiğinde götürtmüşler
tabii sonradan öğrendim çıldırdımmm benim olmadığım zamanın her gününü değerlendirmişler
bi hayırları olsa tamam çıkarcı şeyler!
ama noluyoo biz papaz oluyoruz tabi onların keyfi bozulmuyoki
Bence karışma sonra sen kötü olursun genelde erkeklerde böyle oluyor fakat birşey merak ettim bir yere gideceği zaman getirip götürüyorsa benzin parası filan veriyor mu? vermiyorsa ben kesin konuşurum çünkü aynı sorunu biz yaşadık:):26:
Hediyeyi haram etmek ne saçmalık ya.. Komik gerçekten.. Sinirden iyi bir kahkaha patlattım, var mı böyle bi çocukluk?
Eşinle konuş bence, bu ne böyle makam şoförü gibi.. Ben de rahatsız olurdum hem de karşımdaki insan böyle hatır gönül bilmeyen, çocukça davranan birisiyse.. Konuş eşinle... Çocuğunu da sevmiyorsa, uzak tut. Sinir oldum vallahi..
Düşüncesizler ya! Bi yere gitmek için insanı böyle esir almak niye? Hemde çalışan birini! Ay ben böyle şeyler okudukça çok sinirleniyorum allahtan bnm nişanlımın ailesinde öyle insanlar yok. Birazda erkeklerde iş bitiyo yüz bulunca isterler tabi ki. Birazda sert olması şazım eşlerin her çagrana giderlerse ohoooooo artık devir menfaat devri olmuş.herkes birini kullanmanın derdinde
işte işin komik yanı o . evli görümcem. (eşi genelde şehir dışında)ama emireli kocam. benim ailem arabayla bir yere gidince gazını koyar bunlar adam kullansında. bize gelcek hanfendi abi bizi gel al. hadi aldı bu sefer birde evine bırakıyor
gazıda geçtim eşim gece yarısına kadar onları taşımaktan eve gelemiyor sinirden kendi başımı yedim valla .(
ne diyorsun sen. akrabalara demişki benim tek yeğenim x. kaynımın çocuğundan bahsediyor. benimkileri saymıyor yani. benle küsya. sen olsan bunlara böyle hizmete çıldırmazmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?