eşime söylemelimiyim

sorunda menfaat dünyası zaten. hani abilerine iyi olurlar yeğenlere değe verirler. beni sevmeselerde neyse. gitsin hiç üzülmem kızmam ailesi kardeşleri sonuçts .ama yok. eşimde her şeyi biliyor genede koşuyor

Dimiiii? Sende gördüğün herşeyi söyliceksin bak böyle böyle diye o görse bile biri başında habire bişeyleri gözüne sokunca işler değişiyo :)

cnm ne yaaa ben sustum ağzına geleni saydı bana. gelip sana neler yapacam fln tehdit etmeler neler neler. yani köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var derler. bana olmasada eşimden dolayı saygı duyabilirdi. eşime saygısı yokki bana olsun. eşim çok pasif

yaaa bişi demez eşim tmm haklısın der ama yalanla gider yapar ruhum duymaz yalana sevk etmeyim diyorum ama kafayı yicem

Görümcenle aranda yaşadığınız sizin aranızda. Eşini bilgilendirebilirsin ama bilgilendirme ile kalsın. Onların aralarındaki dialoğa karışma lütfen. kardeşlerin birbirini şoför gibi kullanması söz konusu bile olamaz. Onlar kardeş. birbirlerinin şoförü hizmetçisi kankası hatta bazen düşmanı bile olabilirler ama sonra geçer.

yok cnm ne parası. teklif bile etmez. o kadar cimrilerki anlatamam. 1 liralarını saklar para yok derler. ama bize gelince afiyetle yesin gezsin

çok ayıp yaptıkları şimdi konuş diyeceğim ama eşin nasıl tepki verir ki boşver karışma eşin düşünmesi lazım

Tecrubeli olarak şunu söyleyeyim karışırsın onlar benim ailem der onlarda para almaz sıkıntı yapmaz sen bişi istersin onun lafı olur bu yüzden karışma derim :):26:

Bi küs diyosun abisi, bi koşuyo servis çekiyo diyosun
Barıştılar herhalde ? O kısmı atlamışsın

Onlar kardeş
Benim kardeşim bunu bunu yapsa ben kendimi böyle kullandırmam ama sen bilirsin de
Fikrini söyle yani, dayatma yapma

hiççç açma.. eşin açarsa uslubuyla konuşursun. ne kendi canını sık değmeyecek şeyler için ne de evde gerginlik olsun.

ayy sorma bende eşimi kardeşinle barış dedim. çoook pişmanım

yok cnm eşimi annesi armış kardeşini evinden alıp bize bırak diye o da gitti. o ana kadar küstüler yani. arabada barıştılar herhalde :)

sen niye kendini ezdiriyorsun, kocan pasifse ve bunu değiştiremiyorsan sen söyle, beni sevmeye bilirsin ama birbirimize saygı duymak zorundayız, benimle bu şekilde konuşamazsın de. valla benim kocamda abi ama kardeşleri arasında en pasif olan o, kırılmasınlar diye bişey söylemez, onlarada bişey söylemiyor benide ezdirmiyor çok şükür, arada kalmakta kötü tabi onların açısından.

ama sonuçta biz eşleriyiz, bizi eşimiz korumazsa kimse korumaz, kocana böyle böyle tatlı dille işle. baskın ol dik dur biraz pasif zayıf kalma eşine ve görümcene karşı.

ayy sorma bende eşimi kardeşinle barış dedim. çoook pişmanım

İyilik yap denize at diye boşuna dememişler . Aslında ben hiç barıştırma taraftarı değildim allah biliyo şimdi yalan söylemiyim. En son nişanlımı aramış nişanlım konışmayıp telefonu suratına kapatmış adam beni aradı işte oğluma söyle beni ölmüş bilsin falan dedi. Mecbur nişanlıma ayar çekmek zorunda kaldım.

Bence ailesinin bütğn kötü yönlerini ara ara eşinin yüzüne vur saklayıp susup durmakla çözüm yok herşeyi sok gözüne sen sinir olucagna o sinir olsun

bana ne hakaretler etti ses etmedim. ama çocuklarıma bunu yaptıya çok üzüldüm. eşime dedim bir daha dokunamaz. aradım kızdım dedi. gene aynı. eşim çok pasif iyi niyetli. onlarda cin

doğru söylüyorsun da sadece eşim abi onlar kardeşlik yapmaz aramaz sormaz. yaşadıklarımı bilsen

Ben olsam kesin anlatırdım eşime.çünkü evliliklerde karı kocaya birbirinden daha değerli olmamalı kimse.
keyfi durumlar için kimse kocamın bana ve çocuğuma ayıracağı vakti çalamaz.hastalık falan olsa durum tabiki değişir.
ama keyfi bişey varsa o zaman benimlede iyi anlaşacak ve ailecek görüşülecek.aksi olamazdı yani

bana ne hakaretler etti ses etmedim. ama çocuklarıma bunu yaptıya çok üzüldüm. eşime dedim bir daha dokunamaz. aradım kızdım dedi. gene aynı. eşim çok pasif iyi niyetli. onlarda cin

Böyle çirkefe sen de çirkeflik yap canım, sen de bu lafı getiren akrabaya söyle, kocamı makam şoförü belledi diye..
Evine barkına sokma, akrabalık falan da bi yere kadar.. İnsan üzülmez mi canım, ben bile üzüldüm.. Allah böylelerine muhtaç etmesin.
Sıkma canını, hatta ara yüzüne söyle ne kadar adam kullanıcı olduğunu..

cnm ben konuşmuyorum da cvp ta vermiyorum . hiç muhatap değilim. eşimede dedim sen babamla tartıştın ben seni savundum kız başımla. sen koca olarak beni savunmadın dedim. konu değiştirdi

Hakaret etti bide sana eşinde hala taşıyıp duruyo! Sen bu adamı bağlasanda gidip götürür ben bunu anladım

sorun şu ki götürme desem tmm der. ama yalanla götürür. sence ne yapıyım yalanlamı gitsin yoksa bilip susuyummu

amaaan hepsi aynı . kızım kv ye gitmek istedi 25 tatilde dedim babaanne çağırmadan gidemezsin. kızım dediki babannem beni ancak ben ölünce çağırır dedi. kv ye söyledim cvp yok.

ne benimle anlaşması. bayramda abiyi çekip köşeye muhabbet ediyo gıcığıma gıcığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…