- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
merhaba canım
tam olarak niye tartıştınız ?
hiççç açma.. eşin açarsa uslubuyla konuşursun. ne kendi canını sık değmeyecek şeyler için ne de evde gerginlik olsun.
canım dini açıdan hemen bi bilgi verip içini rahatlatıyım.hediye haram edilmez.yani böyle bişey yok.o hediye helaldir.istersen araştır.
araba konusuna gelince haklısın.ben de sinir olurdum.istersen eşinle konuşmayı dene ama ters tepebilir.
amaaan hepsi aynı . kızım kv ye gitmek istedi 25 tatilde dedim babaanne çağırmadan gidemezsin. kızım dediki babannem beni ancak ben ölünce çağırır dedi. kv ye söyledim cvp yok.
ALLAH a havale etyediklerimi de haram etmişşşşş
Soğuk şeyler.. Yazık ya ayıp vallahi..
Benim babaannemle halam da çok uğraştılar bizimle, ne oldu şimdi? Yüzlerine bakmayı içim almıyor, şimdi de yalvarıyorlar iki dakika gideyim yanlarına diye..
Allah çocuklarına, kocana, sana sağlıklı uzun ömürler versin canım, yarın birgün çocukların büyüyünce bilirler kimin ne olduğunu.. Annenler yakınındalar mı? Bırak kvyi, görümceyi.. Git anana bak keyfine.. Kocanı da güzellikle çek yanına, yap çirkefliğini görümcen olacak kadına.. Ama kocanla aranı bozmadan yap..
yediklerimi de haram etmişşşşş
Benim babaannemle halam da çok uğraştılar bizimle, ne oldu şimdi? Yüzlerine bakmayı içim almıyor, şimdi de yalvarıyorlar iki dakika gideyim yanlarına diye..
Allah çocuklarına, kocana, sana sağlıklı uzun ömürler versin canım, yarın birgün çocukların büyüyünce bilirler kimin ne olduğunu.. Annenler yakınındalar mı? Bırak kvyi, görümceyi.. Git anana bak keyfine.. Kocanı da güzellikle çek yanına, yap çirkefliğini görümcen olacak kadına.. Ama kocanla aranı bozmadan yap..
ALLAH a havale et
O da onun kisigi.ne komik ergen onc
çok haklısınız sinir olmak ta evlendikten sonra kapıyı çekince içerde kim kalıyosa onlar önceliğindir kimse sizin eşinizin sizle geçirecegi vakti çalamaz
tamam onlarlada ilgilenir ama bu kdar olmaz yani bence konuş ama öyle götürme falan diye degil sen çocuklarına benimle gecirecegin vakti onlara özel şofrluk yaparak harcıyosun bana neler diyolar sende her fırsatta onların yanında oldugun için beni güçsüz görüp dahada üstüme geliyolar falan diye vicdan yaptır biraz yada misilleme yap anlasın hatasını sanki onlara çalışıyo
36 yaşında. kaba olacak ama çok çirkefler. kv hariç. o soğuk ama lafı sözü yok iyi biri. sadece fazlaca soğuk arama gelme gitme sorma yok maalesef
ALLAH a havale et
Cepten yaziyorum da yanlislikla basmisim.ergen oncesi gibi davranan yetiskinlere cok kiziyorum
cnm dinliyo anlıyo beni ama yalan söylüyor. çalıştım diyor gidiyor. kaç kez yakaladım
:))))daha ne istiyorsun ne guzel.bir de o soguk tipi her gun cektigini dusun.senin yerinde olmak isteyen kac kisi var surada bilsen.
Kocasi yok mu bu gorumcenin..ahhh ahh bizim gelin okusaydi da sunu ne gorumceler var gorseydi.biz de is yerlerine cicek gondeririz,iyi ki ailemizdesin diye...
evet aile arasında tarışma olur. niye haram fln ediyosun. çocuklarımı reddediyosun. ben şahsen hoş geldin dese barışcaktım ama şimdi asla barışmama. çocuklarımı reddettiler ya sildim defterden
maşallah :)) çok hoşuma gitti.takdir ettimKocasi yok mu bu gorumcenin..ahhh ahh bizim gelin okusaydi da sunu ne gorumceler var gorseydi.biz de is yerlerine cicek gondeririz,iyi ki ailemizdesin diye...
soğuk ne kelime buzdolabı. çocuklarıma sarılıp öptüklerini bilmeme. komşu yanında öpüyor kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?