Eşime tokat attım

Esrar kullanan bir adamla evlenip üstelik bir de o adama bir çocuk verirseniz
Hiç " senin için buraya geldim" demeye hakkınız yok
Düşünecektiniz bunları. Şimdi onun bu dengesiz hareketlerini de çekeceksiniz
Bir de madde bağımlısı mı

Öyle demiş konu sahibi.. Cekirgee

yani bazen o kavga durumu ile neler yaşadığınızı siz bilirsiniz tabiki,
Fakat her iki ilişkidede şiddeti doğru bulmuyorum,ama maalesef arada oluyor öyle şeyler,
Neyapıp edip kendimizi tutmalı ve o boyuta getirmemeliyiz,
Yani o sinirle sizi dövse oda haklı mı oluyor bu durumda !!

gerçekten de çocuk ailede ne görürse onu yapıyor. mesela gözlemliyorum diyelim ki bir evlilikte erkek kadına devamlı salak manyak gerizekalı vs diyorsa o çocukta büyüyünce sinirlendiğinde anneye hemen bunları söylüyor. inanılır gibi değil. ama malesef bunu ebeveynler düşünemiyor. sizin eşiniz de çok yanlış bir yolda böyle konuşarak. he ben tokatta haklısıız haksızsınız demiycem ama empati yaparak düşünüyorum bu kadar hakarete ben de tokat atardım açıkcası. evliliğinizde saygı eksikliği var bu da ciddi bir problem umarım aşabilirsiniz.

anladığım kadarıyla eşiniz sizi sürekli sizi sinir ediyor ve çocuğunuzun yanında özellikle aşağılıyor.siz sürekli çocuğunuzdan örnek vermişsiniz fakat siz de iyi bir örnek olmamışsınızki çocuğunuzun yanında.madem kadın erkek eşit bir erkek kadına tokat atsa herkes ayrılsın der burda.benim keni düşüncem konu her ne olursa olsun bir kere saygı yok sizde.boşanır mısınız bilemem ama bence karı koca destek alın.

evlilikten iliskiler uzaklasma sebebim böyle konular, Allah yardımcınız olsun

Ay kızan kızsın ama ıyı yapmıssın
keske bır ıkı tokat daha atsaydın
koskocaman adam olmus daha ıyısını bılıyorsa buyursun o cocuga baksın sen temızlık yap
temızlıkte ne var allah askına

offf bi bnde yokmus bu adamdan :) bizde ayniyiz bnde dayanamyp yaptigim oldu bi kac kez hemde ama cok kotu durumlarda halada ayni yani mayasi a cekiyorlar :) ypck bisey yok gulup gececksin zor bu tip kocalar

çok iyi yapmısın ellerine sağlıkk ohh

Çocuğunuzun bu duruma şahit olmasına çok üzüldüm. Siz barışır ya da barışmazdınız ancak evladınızın zihninden o sahneyi silemezsiniz.
Anı silinse bile izi kalır.
Buna ek olarak karşılıklı atışmalarınızda çocuğu kullanmanızda çok üzücü.
Bunu net olarak konuşmalısınız. Kaş gözle anlaşıp ortak karar verin eşinizle.
4 yaşında bir evladınız var ve bir daha bu yaşlar gelmeyecek.. Otorite sağlanmalı elbet ama onu kendiniz gibi değil bir çocuk gibi düşünmeniz gerekiyor.
Çocuktur bu kirletir. Parasını verip arabayı yıkatırsınız v.s ama para verip onun bu yaşını bir daha getiremezsiniz.

Kız onun da değil mi

Kötü olmuş ama olan oldu maalesef bundan sonrası için dikkat edin çocuğunuz etkilenip büyüdüğünde aynısını yapmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…