- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi sultannazik
-
Az omce konustuk. Ayrulmak ostedıgımı bu duruma gelmeö normal bulmadıgımı hayatımın sorumlulugu almak ıstedıgımı dedım. Bana lambadakı tozlandıgı boyle seylwre dıkkat etmem gerektıgını vs dedı. Sınırlendım buna anlamıyorum nasıl bır dusunce bu.
Ha gormıcek kızım cunku bosanıcamkesinlikle katılıyorum ayrıca ona kızıyorsun ama senin yaptığın da çok yanlış.kızını böyle bir duruma seyirci bırakmamalıydın bence.sorunlarınızı ve kavgalarınızı kızınızın olmadığı bir yerde yapın 4 yaşındaki bir çocuk bütün kavgaların sorumlusu olarak kendini görebilir çünkü.ona bunu yaşatmayın günah
evet bosanınca degıl sümdiden vermıcek tuh cok uzuldum :)sen ayrılmak istedin, o da lambadaki tozları mı söyledi? yaz tatilinin parasını istedi, boşanırsa sana para vermeyeceğini söyledi öyle mi? çok karışık yazmışsın anlamadım ama eğer anladığım bu ise yarına dönüş bileti alırsın sanırım..
Ya siddete karsıyım ve dogru bulmuyorum tek uzuldugum kızımın gormesı benı asagılası fızıksrl sıddetten daha agırvalla sonuna dek okuyamadim ama helal olsun sirf su beyinsiz lafi icin bile tekmelenebilirler
Beki ben uyurken beni bogabilirmis bile dedi
Cocugunun annesı olmasaymısım bugun arabanın kapısına kafamı grcırırmıs dedı. Madem covugunun annesıyım neden beni cocugun önunde elestırıyorsuningilteredesin sanırım, git polise görsün tehdit neymiş..
Hayatımda gördügüm en dık kafalı ınsan cok bilmis otorıter ılıskı duzelmez ayrılmamız daha dogruAllah çocuğunuza yardım etsin.
O çocuğun psikolojisi daha fazla bozulmadan napip edip kendinizi ve iliskinizi duzeltin
Kendımı kaybettım artık anıden gelistı... Tokat atmamı kızımın onunde oldugu ıcın dogru bulmuyorum onun benı asagılaması da bır sıddet. Ve bu tarıh psıjolojı de dahıl vardır bırı senın canını yakarsa sendede o ıcgudu var. Ama hakım olmak ayrı konu ben olamadım cunku ona sesımı yukaeltmem sen sus demem ısr yaramadıkesinlikle katılıyorum ayrıca ona kızıyorsun ama senin yaptığın da çok yanlış.kızını böyle bir duruma seyirci bırakmamalıydın bence.sorunlarınızı ve kavgalarınızı kızınızın olmadığı bir yerde yapın 4 yaşındaki bir çocuk bütün kavgaların sorumlusu olarak kendini görebilir çünkü.ona bunu yaşatmayın günah
Bıletı bu yaz turkıye tatılı ıcın rezerve ettırmistık onun parasını ıstıyor. Gıt calıs ode dedı.. Bır yerden bulursam yuzune carpıcam. Calısmıyorum kızım var. Ama sırf pazartesı okulu var ıkı saat haftada ıkı saat onun okuluna ıs bulsam vwrırdım bu kadar kuculemezdısen ayrılmak istedin, o da lambadaki tozları mı söyledi? yaz tatilinin parasını istedi, boşanırsa sana para vermeyeceğini söyledi öyle mi? çok karışık yazmışsın anlamadım ama eğer anladığım bu ise yarına dönüş bileti alırsın sanırım..
Aynen o konular bana aıt. Az cekmedımGörümcen de benden önce çocuk doğurursan seni bıçaklarım demişti değil mi yanlış hatırlamıyorum. KV de problemliydi. Eşinde ki tuhaflık genetik bence. En iyisi kurtulmak.
bıde bana sen bu evlılık ıxın naptın dıyor. Bende senin görebildigin kadarı dedımAynen o konular bana aıt. Az cekmedım
Offff benim agzına bı tokatla iz vardı sankı bana dedıklerı sevgı cumlelerıydıde ben yaptım.Erkeğe şiddete hayır, hemen darp raporu alıp davayı açmalı sana
Bugün sabahtan bu yana kızım bizi hic dinlemedi.ögrenciyim yurt disinda yasiyoruz sınav yakın zaten stresliyim ... Eşimde gerildi kızımdan. Her herzamanki gibi bana yüklendi :hayır de suna vs dedi sesini yukselterek. Örnek: ben mesela oynamasina izin verdiğim bisey icin o kızıyor ve bana niye verdin vs diye sert cıkıyor arada kalıyorum hep.. Evi o temizledi ve mutfak dagınıktı. Bana berbat bir ev kadınısın dedi cok kırıldım ama sustum.. cünkü Ev hep temiz olur.kızımla ıigilenir ,yemel yapar, ders calısirım sporda yapıyorum.. Herseyi yapıyorum... Nasıl derki.. Sonra dısarı cıktık dönerciden ben nugget box aldım patatesli..esim kendi yemğini yedi ve üstüne kızımın ona bıraktıgım patatesi elinden aldı.. Kızım aglayınca: Beyinsiz senden bisey olmaz dedi sinirle.
Bende kızdım cünkü 4yasındakı cocugun elinden hangi cocuk olsa alırsan yemegini yersen aglar. Sonra kestane almak istedik kizimla yolda hayır dedi.. kendimce herseyi kontrol altinda tuttugunu dusunerek gidip aldim Herseyi ona sordugumu baskı altında oldugumu hıssettim. . Arabaya bindik kestaneyi elinde unutmusum kızımın..araba kirlenecek diye Al sunu dedi cıkıstı. En son sinirlendim herseye mudahale edüyorsun vs diye.. Bütün günün gerginligi vardı. Kapa ceneni salak gibü sesler deyip bagırdı.. Hep yapar.... bende ılk kez bagırdım sen kapa sensın salak gibi hitamlarla.. Devam etti salak vs gerızekalı beyinsiz hibi hakaretlerle ustune Disini kırarım o gibi laflar Bende tokadı grcirdim. Oda bacagima vurdu.. Kızımın yanında bana bagırma diyorsun bana tokat attın dedı.. Cocugun yanında oyle degil böyle yapılır dedım. Görürsün sen bu ıyı olmadı dedı hala konusmuyoruz. Bıde oturum iznim icin kagıt gelmisti 5 yilimi doldurdum oturum alicam. onu bir hısımla doldurdu. Kimlik parasını koydu.. Ne anlama geliyorsa anlamadim. ama özür dilemeyecegim resmen beni sindirmeye calisiyor. haksizmiyim bilmiyorum ama kendimce hakliyim..kizimin yaninda surekli kizima verdigim yaptigim biseyi elestirmesi benim disiplinime etki ediyor. kizim beni dinlemiyor. bana ilerde saygi duymayacak babasina duyacak. bu durumdan biktim tavrim nasil olmali bilmiyorum. tokat icin pisman degilim onoktaya getirdi cok kez tattistigimizda sesini yukseltip kapa ceneni gibi sozlerle beni bastirdi ben daha sakin sessiz biriyimdir.. bugunde aynisini yapti ne demek istedigimi genel olarak srtesimi dusunmeyerek hakaretede ugrayinca dayanamayip tokat attim sen kimsin dedim.. birdaha bunu yaparsan senin kafani gözünü kirarim dedi.. bende kir ben otokati sana atiyorsam herseyi göze almisimdir dedim. pisman olmam. birdaha yuzume baska vs seyler dedi. bu duruma inanamiyorum hersey cok iyi giderken. o biraz problemli buyumus annesi cok serrt herseye bahane bulan kadin ayni onun gibi memnun etmek zor. her Zaman saygimi koruyamiyorum beni surekli yonetmeye calisiyor. en basiti ben sucuklu yumurta yemek istedim o peynirli benim sucuklu yumurta yemeeme karsi cikip zorla peynirliyi denettiriyor omlet sevmem acmi kalim. cok basit ornek
Bu yasandı evet ams mutlu terbıyeli sosyal sıddet egılımı olmayan bır kızım var. Gelisimine destek oluyorum. Bu yasananlar cok cok yanlıs zaten en cok beni aglatanda bu. Kızım.. Daha fazla ustume gelmeyın. Kotu bır anne degılım. Kızım herseyın dısında kalması ıvın cok sey yaptımÇok şükür ki sizin gibi anne ve babanın yanında yetişmemişim. Kusura bakmayın, çocuk söz konusu olunca ben çok sinirleniyorum. Nasıl bencil ebeveynlik bu ya? Kaldıramayacağınız sorumluluğun altına giriyorsunuz sonrada şiddet eğilimli büyüyen çocuklar ilerde onun bunun çocuğuna tebelleş oluyor.
bıde bana sen bu evlılık ıxın naptın dıyor. Bende senin görebildigin kadarı dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?