Eşime tokat attım

sen ayrılmak istedin, o da lambadaki tozları mı söyledi? yaz tatilinin parasını istedi, boşanırsa sana para vermeyeceğini söyledi öyle mi? çok karışık yazmışsın anlamadım ama eğer anladığım bu ise yarına dönüş bileti alırsın sanırım..

Bırda
Ha gormıcek kızım cunku bosanıcam

Allah çocuğunuza yardım etsin.
O çocuğun psikolojisi daha fazla bozulmadan napip edip kendinizi ve iliskinizi duzeltin

B
evet bosanınca degıl sümdiden vermıcek tuh cok uzuldum :)

Esrarı bırakması gerektıgını zaöanında bunu ona dedıgımı benle esrar arasında tercıh yapman bile beni ıncıtır dedıgımı soylemistim. Bıraktı basladı. Bagımlı degılım ben kullanırım dıyor sıze zararım yoj dıyor. Bahaneler sunuyor. Ben ayrılmalıyım ıkımız ıcınde saglıklı olan bu

Kendımı kaybettım artık anıden gelistı... Tokat atmamı kızımın onunde oldugu ıcın dogru bulmuyorum onun benı asagılaması da bır sıddet. Ve bu tarıh psıjolojı de dahıl vardır bırı senın canını yakarsa sendede o ıcgudu var. Ama hakım olmak ayrı konu ben olamadım cunku ona sesımı yukaeltmem sen sus demem ısr yaramadı

Görümcen de benden önce çocuk doğurursan seni bıçaklarım demişti değil mi yanlış hatırlamıyorum. KV de problemliydi. Eşinde ki tuhaflık genetik bence. En iyisi kurtulmak.

Bıletı bu yaz turkıye tatılı ıcın rezerve ettırmistık onun parasını ıstıyor. Gıt calıs ode dedı.. Bır yerden bulursam yuzune carpıcam. Calısmıyorum kızım var. Ama sırf pazartesı okulu var ıkı saat haftada ıkı saat onun okuluna ıs bulsam vwrırdım bu kadar kuculemezdı

ya aklıma geldi, senin kocan gibi dengesiz bir arkadaşım var benimde.. o da evlendi, rabbim evlendiği kızın yardımcısı olsun aynı hakaretleri etti kıza.. şimdi boşanma aşamasındalar ama yine de rahat bırakmıyor kızı.. sen bir an önce kurtul, bırak ne hali varsa görsün.. ha bu arada boşanma sırasında sağlam bir de nafaka bağlat görsün bilet parasını..

Biz de yurt dışında yaşıyoruz; evler küçük, insanlar ortamın sıkışıklığından geriliyor. Duygularınızı anlıyorum. Ancak şu var ki, evlilikte en önemli şey saygı. Çocuğun onun ya da sizin sözünüzü önemsemesinden daha önemlisi; anne ve babasına güven duyarak büyümesi.

Sinirlerimize hakim olmak çok zor değil, haksız mıyım? Bunca yüke dayanıp bir kaşık suda boğulmak olmaz, değil mi?

Bu yasandı evet ams mutlu terbıyeli sosyal sıddet egılımı olmayan bır kızım var. Gelisimine destek oluyorum. Bu yasananlar cok cok yanlıs zaten en cok beni aglatanda bu. Kızım.. Daha fazla ustume gelmeyın. Kotu bır anne degılım. Kızım herseyın dısında kalması ıvın cok sey yaptım

bıde bana sen bu evlılık ıxın naptın dıyor. Bende senin görebildigin kadarı dedım

Hatırladım evet çok şaşırmıştım. Siz onun için kalkıp buradan hiç bilmediğiniz bir ülkeye gitmişsiniz işinizi gücünüzü bırakıp. Daha ne yapacaktınız. Keşke Esrar kullanmasa belki de ondandir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…