- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
Cok haklısınız hersey okul derken cok gerıldım. Yarın kalkınca kızıma sarılıcam. Tabak dustu su dokuldu dıye kızmam ona saygı duyar yerı gelır ondan ozur dılerım onla gurur duydugumu soyler gelısıöo ıvın ozel calısmalar yaparım. Onun duygularına onem vwrırım ama bugun nasıl o tepkıyı verebıldım cok pısmanım cok. Esımı hayatımdan cıkarıcam. Beni nu duruma getıren o. Kızımı elestırmesi ustune gıtmesi neni displınsız buluyor ama ben onun normal gelisiö gösterdigimin farkında olarak onu desteklıyorum. Ayrılmak ıstıyorum onu affetsem kendımı affedemiyorumBiz de yurt dışında yaşıyoruz; evler küçük, insanlar ortamın sıkışıklığından geriliyor. Duygularınızı anlıyorum. Ancak şu var ki, evlilikte en önemli şey saygı. Çocuğun onun ya da sizin sözünüzü önemsemesinden daha önemlisi; anne ve babasına güven duyarak büyümesi.
Sinirlerimize hakim olmak çok zor değil, haksız mıyım? Bunca yüke dayanıp bir kaşık suda boğulmak olmaz, değil mi?
Kendımı ıfade edemedım sanırım kızım beni ezık gorecek basarısız. Ve ona yardım edemıcem beni guvenilir bylmıcak. Cunku onun anne ümajı babam ne dese susan gucsuz anne olacak"İleride kızım bana saygı duymayacak, babasına duyacak." demişsiniz.
Yanlışınız var.
Kızınız ikinize de saygı duymayacak. Ya da "sadece" saygı duyacak.
İlk fırsatta yanınızdan gidecek. Aklı varsa.
Ya da anne babasının ilişkisinden gördüğü gibi, hastalıklı bir aile kuracak.
Cok haklısınız hersey okul derken cok gerıldım. Yarın kalkınca kızıma sarılıcam. Tabak dustu su dokuldu dıye kızmam ona saygı duyar yerı gelır ondan ozur dılerım onla gurur duydugumu soyler gelısıöo ıvın ozel calısmalar yaparım. Onun duygularına onem vwrırım ama bugun nasıl o tepkıyı verebıldım cok pısmanım cok. Esımı hayatımdan cıkarıcam. Beni nu duruma getıren o. Kızımı elestırmesi ustune gıtmesi neni displınsız buluyor ama ben onun normal gelisiö gösterdigimin farkında olarak onu desteklıyorum. Ayrılmak ıstıyorum onu affetsem kendımı affedemiyorum
Tabıkı tanıdımda boyle degıldıAdam hak etmiş tokat az olmus bence yumruğu koymaliydin o karı gibi konuşan çenesine.
Ama bu adam hep boyleyse sen bu adamla ömür gecirmeye niyetlenmissin ustune bi de cocuk yapmissin. O kısmı hic yakistiramadim.
Favorı yorum. Bayıldım sana cok guzel anlatmıssın burada ywterı kadar zor gele ısvıcre cok kapıtalıst. Asosyal okula gıdıyorum twmizlik isi ivin bile dıploma ıstıyorlar.... Hem okuyup hem kızımı bututuyorumBittiğine inandığınız bir evliliği devam etmenize kimse kani olmaz zaten. Ancak bazen bizler bazı gerginlikleri farklı algılayıp, kendimizi yanlış şeylere inandırıyoruz. Evliliğinizin detaylarını bilmeden, sadece bu konuya istinaden yazıyorum bu satırları.
Hayat yurt dışında zor; hayat kendi ülkemizde de zor. Bazen geri adım gurursuzluk değil, kahramanlık olur.
Her şey gönlünüzce olsun.
Kendımı ıfade edemedım sanırım kızım beni ezık gorecek basarısız. Ve ona yardım edemıcem beni guvenilir bylmıcak. Cunku onun anne ümajı babam ne dese susan gucsuz anne olacak
Hayır duzelmek zor. Cunku bu tavırları karaktwrınde var babası akolikmis... Oyuzden ayrılmıslar annesı ve babası.. Ben ayrılıgın dogru oldugunu dusunuyorumKendinizi gayet açık ifade ettiniz.
Baskı kurmaya çalışan baba, ezik anne.
Ya da baskı kurmaya çalışan anne, ezik baba.
Ezmek/ezilmemek adına verdiğiniz savaşta, çocuğa yazık edersiniz. Bu laf sadece sizin için değil, aynı zaman da eşiniz için.
Sizin eşinize, eşinizin de size saygısı yok. Bu saygısız ortamda büyüyen çocuğun, yetişkinlik dönemlerinde elbette problemleri olacak.
Umarım düzelirsiniz, düzelmezseniz yol belli.
Kendımı savunmayacagım cok dogruKendinizi gayet açık ifade ettiniz.
Baskı kurmaya çalışan baba, ezik anne.
Ya da baskı kurmaya çalışan anne, ezik baba.
Ezmek/ezilmemek adına verdiğiniz savaşta, çocuğa yazık edersiniz. Bu laf sadece sizin için değil, aynı zaman da eşiniz için.
Sizin eşinize, eşinizin de size saygısı yok. Bu saygısız ortamda büyüyen çocuğun, yetişkinlik dönemlerinde elbette problemleri olacak.
Umarım düzelirsiniz, düzelmezseniz yol belli.
Hayır duzelmek zor. Cunku bu tavırları karaktwrınde var babası akolikmis... Oyuzden ayrılmıslar annesı ve babası.. Ben ayrılıgın dogru oldugunu dusunuyorum
Evet sabır sabır biyere kadar. Bunu nasıl yapabildim diyorum kendime.. Cok yıprandım kızım yıpranacaksa ayrılık dogru kararCanim sanki bizi anlatiyorsun bu kadar olmaz kufurler hakaretler tokat falan ayni benim esimde herseye karisir yemegin salcasina bile cocugun bezine neler neler cok didisiyoruz bu yuzden cok yiprandi iliski
bu nasil bi iliski arkadasim.. hic bisiy anlamadim. yemekten basliyor kestaneyle bitiyor :)
Zaten daha önce fiziksel şiddet uygulamış erkek, konu sahibini alıp fırlatmış, kapı kırılmış ve psikolojik şiddete de devam ediyormuş.Ne olursa olsun. Sinirlensen dahi deli gibi olsan dahi eşine tokat atman yanlış. Bağır çağır duvara yumruk at ama eşine vurma. Artık sen ilişkinizde dayak yolunu açmış oldun. Önce hakaretteydi artık şiddete dönmüş oldu. Artık kavgada eşin sana şiddet uygulayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?