eşime tüm bunları söylemeli miyim mantıklı düşünemiyorum şuan..

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
ya kızlar aslında sıkıntı çokta büyük değil diye düşünüyorum ama kararsız kaldım dün eşimle ciddi bir tartışmamız oldu haklıydı haksızdı demiyorum ama fazla alıngandı herneyse baya tartıştık işe gitti sonra .ardından gittikten 1 saat sonra sakinleşince beni aradı açmadım 3saat falan can çekiştirdim ev telefonunu cep telefonunu falan açmadım kokrmuş msjlar falan atmış pişmandı belli ki .herneyse olan olmuştu zaten ve başım çok ağrıyordu akşam annemler(kayınvalidem kayınpederim) işten geldi uyumuşum biraz oturdum gittim odaya yattım .yinede onlara hiçbirşey belli etmedim güldüm falan oğlumla oynarlarken.neyse ben uyurken annem geldi ne oldu bişey mi dedik falan demeye başladı anne ne alaka dedim başım ağrıyo başka bi sıkıntım yok dedim sarıldım öptüm uyuyum bırakta dedim(şakayla tabi) sonra kalk yemeğini yede öyle yat dedi ilaç veriyim dedi tamam dedim kalktım yemek sofrasında oturuyoruz eşim aradı odaya gittim kızdım ona falan o alttan aldı neyse tekrar sofraya dönünce babası başladı bağırmaya çatalı vura vura yemek yiyo bi yandanda konuşuyo size hiçbişey denmiyo falan falan açtı ağzını yumdu gözünü şok oldum.sofradan kalktık salona geçtik bu sefer annem başladı o başlayınca babam gaza geldi iki taraftan (benle alakası olmayan bir konu yüzünden eşimle tartışmışlardı ben karışmadım) başladılar eşime kızdıkları şeyi bana söylemeye sesimi çıkartmadım ama ağladım ağlıcaktım çok kötü oldum .bu aralar ciddi maddi sıkıntıları var ona bağlıcam diyorum ama şöylede bir durum var eşimle yaşadıkları her olayda sorumlu beni gördükleri çok belliydi yani anlıyor insan sonuçta gereksiz alınganlığı seven biri değilim bende.neyse akşam eşim geldi sarıldı öptü falan onlarda sanki hiçbirşey söylememişler gibi davrandılar bana.bu ikililiği ben çözemedim eşime söyleyip dır dır yapmakta istemiyorum kaldım ortada...

terbiyesizler suç bastırıyolar heralde
ben olsam söylerdim eşime niye kayınpederinizin uygun bi dille ağzının payını vermediniz

Şok oldum bu ne dengesizlik oğullarıyla bi problemleri varsa onunla hallaetsinler Sana ne diye söylüyolar Bence bu garipsenecek bi durum Şikayet etmiyrm ama böyle böyle oldu de kocana anlam veremedim de Berabermi yaşıyosunuz kv ve kbnızla

evet eşimin işi dolayısıyla eskişehirden ankaraya taşınmak zorunda kaldık apar topar olunca onların evine geçtik tabi kendi evimize çıkıcaz tekrar

Merhaba;

Eğer çok rahatsız olduysan ve gerçekten bir kez daha tekrarlanırsa kendini tutamayacağını düşünüyorsan eşine anlat bence durumu.
İstemiyorum sana kızdıklarında benden çıkarmalarını de.

Yalnız eşinle tartıştığınız konunun bu durumla ilgisi olmadığına emin misin? İki farklı olayı bir arada vermişsin kopuk geldi biraz...

Belki kayınpederiniz ve kayınvaldeniz sizin tepkinizi ölçmek için yapıyo olabilirler.yani bana öyle gibi geldi. hani bakalım bizim gelin oğlana nasıl davrancak,söylicek mi falan diye düşünüyo olabilirler.

ben olsam herşeyi eşime anlatırdım.yok öyle ikiyüzlülük.

ben olsam bende anlatirdim ve hatta öyle seyler oldu mu anlatiyorum da. sikayet eder gibi degil de, dertlesir gibi anlatiyorum. ya ailenle bi sorun mu dün baban cok sinirliydi gibi baslarsin. kizmislar sana herhalde bana iclerini döktüler biraz felan dersin. ama sakince sikayet edercesine degil de dertlesircesine. bence o zaman sorun olmaz ve sen icini dökmüs olursun. sonra da esin birsey yapmasi gerekiyorsa zaten yapar.

Sorun çözüldü herkese teşekkür ederim anlattım dayak yedim 1haftadir ayriyim bosaniyorum .

Sorun çözüldü herkese teşekkür ederim anlattım dayak yedim 1haftadir ayriyim bosaniyorum .

Neler oldugunu anlatirsaniz daha iyi anlardik sizi.

Suan ki yorumunuzdan sanki anlat diyenlere kizar gibi geldiniz bana.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cok kötü olmus ama eşinin hatası , senin bi sucun yokki
Allah yardımcın olsun , hakkında hayırlısı olsun, üzüldüm gercekten

Gidip eşine söylersen laf taşıyo olursun. Bir daha sana yakındıklarında bana söylemeyin bunları baba ona söyleyin de.
Ne büzel anne baba diyosun onlara. Anlaşılan karşılıklı pek bi sorunun yok. Gidip eşine söylersen yok yere gerginlik çıkar.
Eşin oğulları onun yaptıklarını unuturlar ama seninki kolay kolay unutulmaz. Hiç karışma derim..

canım tam actıgın konuya yorum yapacaktım anlat dıye kıı(( cok uzuldum gercekten( Allah yardımcın olsun ...

anlattım sakin olmaya çalışarakj mantıklı bir biçimde olmadı annemin evine heryerişm mosmor bir biçimde geldim elinden komşular aldı falan falan..o değilde kendime şaşırıyorum bu kadar aileme uymayan bu kadar cahil insanlarla ne işim vardıki...

canım
keske boyle olmasaydı....
yanı dıyecek laf bulamadım..heryerın morartmak ne demek..
bırsey deyıp senı gaza getırır gıbı olmak ıstemıyorum ama yanı yok yaa buna hakkı yok...
benım de kızım var ..ıyı vallaha onun gozunun ıcıne bakayımm buyuteyımm..tum gun elının ayagının onnunde dolanayımmm....sonra evlensın..elın oglu bunları yapsınn:S:SS:
oglun yanında mı
allah yardım etsın mubarek gun guzel kardesım...

Allah yardimcin olsun
İslerin bu raddeye gelmesi cok kötü olmus, kimsenin kimseye boyle davranmaya hakkı yok, bahane etmiş sadece, sana hiçbir sekilde vurmaya hakkı yok
İnsallah Allah sana güç versin , hakkında hayırlısı olsun

oğlum yanımda tabiki asla bırakmam.bugün sanki bunları duymuş gibi geldi oğlunu almaya tamam dedim bu olaylar olduktan 2 gün sonra beni aramıştı zaten annemin gazına geldim evimizi tutalım istersen sen gelip gitme ben giderim diyekonuşmanın sonunda nerdesin sen dedim annemi işten almaya gidiyorum dedi bende ipler koptu tabi...gene boşancam falan deyip kapattım.1hafta geçtikten sonra amcasıyla geldi gene tartıştık ertesi gün babası annemi aramış boşansınlar böyle gelinmi olur falan diye annesinin küfürlerine karşılık vermişim diye (ohhhhhhhhhhhhh iyi yaptım hiç pişman değilim içimde patlamadı ) .herneyse bugün gelince tekrar konuştu benimle adam tek olunca sorun olmuyo dediki tamam evimizi tutalım görüşme sen her şartını kabul ediyorum dedi. peki dayak olayı ne olcak dedim gerekirse doktora gideriz beraber dedi açıkçası ne olumlu ne olumsuz hiçbirşey söylemedimkafam pekte karışık değil ama beni zorlayan şuan maddi konular.annem mali müşavir ankara merkezde kendine ait ofisi var durumu iyi yani o daha önceden demiştiki tamam eşyalarını ben alırım uygun fiyatlıda bir ev tutarız bize yakın gözümüz üstünüzde olur dedi bu dayak olayı ilk değil çünkü ne karar vereceğimi bilemedim.

canım gercekten arada derede kaldım derler ya oyle bır durum olmus..
yanı senın yerınde olsam soyle yapardım dıyemıyorum maalesef..zor bır durumm
ama yardımı olursa
şunları dusun
eşinle beraberken nasıl aranız
onunla olmaktan mutlu musun
onu sevıyor musun
o senı sevıyor mu
cocuguyla gercekten ılgılı bır baba mı
cocugunun babasız buyumesı sence ona heranlamda uzuntu mu verır yoksa cok da bırsey farketmez mıı
ekonomık sıkıntılar ayrı eve cıkınca daha da artar mı
ayrı eve cıkmak sorunları asmanıza yardımcı olacak mıı
aranızdakı sorun aılesı mı yoksa baska sorunlar da var mı
sen onsuz yapabılır mısın
bosandıktan sonra hayat senın ıstedıgın gıbı olur mu sence ıyıkı bosandım dermısın..
bır de dayak olayı ılk de degılmıs
eşin ıyı bır es mı aslında..maddı sıkıntılar yuzunden psıkolojısı olumsuz mu etkılendıı
BUNLARIN CEVABINI BANA VERME CANIM..BEN SANA YARDIMCI OLABILIR DUSUNCESIYLE YAZIYORUM BUNLARI..OLUMLU OLUMSUZ AGIR BASAN YONLERI DUSUN ...

Dayak olayı normal degil , eşinin tedavi olması lazım
Simdi olduysa yine tekrarlaması büyük ihtimal
Normal bi insan , karşısındakine hele ki bir kadına ne kadar sinirlense bile vurmamalı
Allah bizi eşlerimize emanet etmiş , dövsünler diye degil
Barışmak istersen Tedavi şartı koy bence , yada birlikte aile terapisine gidin , çünkü gelecek zamanda ailesi olmasa baska bi sebepten sana yine şiddet uygulayacak
Allah yardımcın olsun , zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…