eşime tüm bunları söylemeli miyim mantıklı düşünemiyorum şuan..

Kararınız ne yönde olur bilemem, Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin fakat ilk kez şiddet görmemişsiniz öncesi de varmış, bir erkek dövmeye alışmışsa, ister ayrı evde oturun, ister annenizin eli üstünüzde olsun malesef dövmeye devam edecektir, sizinle evliliği sürdürmek istiyorsa sizinde niyetinizde bu yöndeyse kesinlikle tedavi olmasını şart koşun, önce tedavi olmaya başlamalı.

ben şart koşmadan kendisi dedi zaten herşey berbat gidiyo cidden bende sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum nazar mı değdi ne oldu anlamadım bianda bana bu kadar düşkün adam soğudu arkadaşlarıyla olmaya başladı anneci babacı oldu kafayı yicem

elinden komşular almış.. karşısında düşmanımı karısımı var...
iyi düşün, arkadaşların dediği gibi yapan yine yapar...

Neler oldugunu anlatirsaniz daha iyi anlardik sizi.

Suan ki yorumunuzdan sanki anlat diyenlere kizar gibi geldiniz bana.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

canım tam actıgın konuya yorum yapacaktım anlat dıye kıı(( cok uzuldum gercekten( Allah yardımcın olsun ...

amin çok teşekkür ederim..

bence hertarafini morartacak kadar doven adamla omur gecmez.

ilginç olan şu ki ben bu sefer yapmayacağına ikna oldum..çünkü bu süreçte fazlasıyla damarına bastım bi erkeğe söylenmicek herşeyi söyledim yapacakmı yeniden diye..yapmadı tartıştık tabi ama vurmadı..
elinden komşular almış.. karşısında düşmanımı karısımı var...
iyi düşün, arkadaşların dediği gibi yapan yine yapar...

çok haklısın bunu başka arkadaşım bana anlatsa bende böyle yorum yapardım fakat şuda var ben çok seviyorum fazlasıyla çok seviyorum ayrı uyuduğumda bile nefes alamıyorum gurursuzluk değil bu tepkimi sonuna kadar belli ettim ailemde tabi..son bi şans vermek istiyorum.bidaha zaten asla affetmeyeceğime ikna oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…