- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
Her serde var bir hayir. Bugunler gecsin,cocugunuzla keyif yapacaginiz gunleri hayal edin.Eve girdikten sonra değiştireceğim. Yönetici ve bina görevlisini de bilgilendiririm. Zaten tanımasaymışım keşke :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her serde var bir hayir. Bugunler gecsin,cocugunuzla keyif yapacaginiz gunleri hayal edin.Eve girdikten sonra değiştireceğim. Yönetici ve bina görevlisini de bilgilendiririm. Zaten tanımasaymışım keşke :)
İnşallah... Çok sağolun...Her serde var bir hayir. Bugunler gecsin,cocugunuzla keyif yapacaginiz gunleri hayal edin.
Su anda o boga gibi,siz de kirmizi pelerinsiniz. Uzak durmakta fayda var.Kararı söylesem benden duysa da kağıdı alsa da sanırım tepkisi aşırı olacak. Ama bir ihtimal eve gidip hadi çık zorlama daha fazla beni zorladın ben de uzaklaştırma aldım desem mi diyorum.
Güçlü ve kararlısınız.Bekliyorum zaten. Uzaklaştırma almamak için direndim ama evden çıkmadığı için başka çarem de kalmadı. Alıştım kötü sözlerine hakaretlerine. Savaş açtığımı düşünebilir düşünsün. İyi niyeti hep benden bekledi bugüne kadar gösterdim. Hakettiği gibi davranacağım bundan sonra. O da belki anlar böylece kararlı olduğumu ona göre davranır.
Allah yardımcınız olsun.İnşallah... Çok sağolun...
İnşallah çok sağolun. Doğrusu kendime yakıştıramasam da mecbur ettiği için o utansın modundayım. Anlayışlı olan hep ben oldum o ise bencilce davrandı. Bu süreç gerçekten çok zormuş. Daha başındayım ama şimdiden yıldım... Dualarınız eksik olmasın.Güçlü ve kararlısınız.
Bu hissi ilk mesajınızdan alamamıştım, "uzaklaştırma da aldım ama napıcam şimdi" modundasınız gibi hissettim.
O yüzden hazırlayın kendinizi dedim.
Boşanmak zaten böyle bir süreç, sürekli karşılıklı anlayışlı olarak ilerlemiyor işler, bi yerden sonra kopuyor o ip ve her iki tarafta savrulmaya başlıyor.
Şuan siz o bahsettiğim sürece girmişsiniz bu hareketle.
Aynı güçle çıkabilmeniz için duacınızım :)
O ne ki?telefonunuza kades uygulamasını indirin..
Ben kadın olarak çekiniyorum hukuken hakkım olsa da... Nasıl insan bunlar anlamıyorum gerçekten...Çok doğru, artık tanımadığınız bir adam haline gelecek. Uzun değil 6 ay evli kaldım, şuan dava açtım boşanmayı bekliyorum. Ben şöyle düzgün adamım böyle düzgün adamım diye konuşan ve benim de öyle olduğunu sandığım adam, evlenmeden önce babamın annemin aldığı eşyaları alamayayım diye kapının kilidini değiştirmiş, tehditlerle açtırdım kapıyı ancak eşyalarımızı aldık. Çok acayip varlıklara dönüşüyorlar.
Genelde zaten kırmızı pelerinliydim eşim için o yüzden boğalığına alışkınım...Su anda o boga gibi,siz de kirmizi pelerinsiniz. Uzak durmakta fayda var.
Kadin acil destek ihbar sistemi, telefona uygulama indiriyorsunuz . Tek tuşla ihbar gidiyor eşinizden ya da başkasından şiddet gelme ihtimalinde daha hızlı ulaşıyorlar. Link vereyim konu hakkında okuyun.O ne ki?
6 ayda nasıl karar verdiniz?Çok doğru, artık tanımadığınız bir adam haline gelecek. Uzun değil 6 ay evli kaldım, şuan dava açtım boşanmayı bekliyorum. Ben şöyle düzgün adamım böyle düzgün adamım diye konuşan ve benim de öyle olduğunu sandığım adam, evlenmeden önce babamın annemin aldığı eşyaları alamayayım diye kapının kilidini değiştirmiş, tehditlerle açtırdım kapıyı ancak eşyalarımızı aldık. Çok acayip varlıklara dönüşüyorlar.
Teşekkür ederim. İnşalah hiçbir kadın kullanmak zorunda kalmaz.Kadin acil destek ihbar sistemi, telefona uygulama indiriyorsunuz . Tek tuşla ihbar gidiyor eşinizden ya da başkasından şiddet gelme ihtimalinde daha hızlı ulaşıyorlar. Link vereyim konu hakkında okuyun.
![]()
KADES nedir? KADES nasıl kullanılır? | KADES nasıl indirilir?
KADES nedir? KADES nasıl kullanılır? sorularının cevabı merak ediliyor. Uygulama Emniyet Genel Müdürlüğünce aile içi ve kadına yönelik şiddet olaylarının anında bildirilebilmesi amacıyla tasarlandı. Tanıtım sonrası araştırılıyor. PekiKADES nedir? KADES nasıl kullanılır? | KADES nasıl indirilir...www.bolgegundem.com
Daha önce şiddeti vardı, alkol kullanımı hakaretleri vs olduğu için avukat hemen uzaklaştırma aldı. Dilekçe verince hakim onaylıyor. Taşınacağım büyük ihtimalle ama önce eve girmem lazım. Şu an ailemin yanında kalıyorum.Uzaklaştırma kararini nasıl aldığınız konusunda bizide bilgilendirebilir misiniz? Darp raporu; psikolojik siddet falan mı Nasıl alınıyor acaba..
Ex eşinize size mesaj/arama yapması durumunda uzaktayken size ulaşmaya calistiginda, artık bittiğini rahatsız etmesini istemediğinizi uzaklaştırma kararı aldiracaginizi söyleyin bence.. Celp eline ulasana kadar bilgisi olur .Evi kapı kilitlerini falan değiştirin ve bence alarm sistemi taktırın Siz yokken eve girmeye çalışırsa polisler alır eşinizi.. Bu süreçte başka bı yerde kalın en azindan
Alkol sorunu vardi. Icki icince baska biri oluyordu, agresif oluyordu. Her zaman yaptigin sakayi yanlis anlayip yada normal sekilde sordugun bir soruyu yanlis anlayip ters cevap veriyordu. Ben de tamam canim diye alttan almiyordum, karsilik veriyordum. Neden keyfi olarak icki icmis ve karakter degistirmis birini idare edeyim alttan alayim ve nereye kadar? Boylece siddetli tartismalar cikiyordu aramzida. 6 ay belki 15 20 kere boyle seyler yasayinca ikimiz de olmayacagini anladik ve bosanmaya karar verdik. Ben ona tedavi olurum dersen terapiye gidelim dersen ben herseyi silip devam ederim dedim ona da yanasmadi ve dava actik6 ayda nasıl karar verdiniz?
Uzaklaştırma kararına uymazsa hapis cezası var.
Nacızane takdir ettim sızı. Yol yakınken dönmüşsünüz helal olsun size.Alkol sorunu vardi. Icki icince baska biri oluyordu, agresif oluyordu. Her zaman yaptigin sakayi yanlis anlayip yada normal sekilde sordugun bir soruyu yanlis anlayip ters cevap veriyordu. Ben de tamam canim diye alttan almiyordum, karsilik veriyordum. Neden keyfi olarak icki icmis ve karakter degistirmis birini idare edeyim alttan alayim ve nereye kadar? Boylece siddetli tartismalar cikiyordu aramzida. 6 ay belki 15 20 kere boyle seyler yasayinca ikimiz de olmayacagini anladik ve bosanmaya karar verdik. Ben ona tedavi olurum dersen terapiye gidelim dersen ben herseyi silip devam ederim dedim ona da yanasmadi ve dava actik