Eşime uzaklaştırma aldım ama...

Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun. Çekişmeli boşanma davasını siz mi açtınız? Keşke bu işe hiç girilmeseymiş. Çekişmeli davada arada biraz sevgi ve saygı varsa o da tamamen yok oluyor. Ben de bu süreçteyim ve çok pişman oldum. Öyle almayı planladığınız çok paralar yoksa anlaşma yoluna gitmenizi tavsiye ederim

Sevgi saygı Yokolsa ne olur? Zaten kalsa evlilik biter miydi?

Sevgi saygı Yokolsa ne olur? Zaten kalsa evlilik biter miydi?
Anladığım kadarıyla çocukları var ve araya çekişmeli dava da girdiği zaman hiç yüze bakılacak hal kalmıyor. Ayrılan iki insana değil düşman iki insana dönüşülüyor. Nitekim karşı tarafın çirkin iftiraları da ortada. İnsallah eşinin aklı başına gelir de daha fazla çirkinleşmeden durumu anlasmalıya çevirebilir veya ortayı bulur 😨

Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun. Çekişmeli boşanma davasını siz mi açtınız? Keşke bu işe hiç girilmeseymiş. Çekişmeli davada arada biraz sevgi ve saygı varsa o da tamamen yok oluyor. Ben de bu süreçteyim ve çok pişman oldum. Öyle almayı planladığınız çok paralar yoksa anlaşma yoluna gitmenizi tavsiye ederim
Ben anlamadim. Bosanma asamasina gelmis kisilerde zaten sevgi kalmaz ki. Sizin hala umudunuz mu var?

Ben anlamadim. Bosanma asamasina gelmis kisilerde zaten sevgi kalmaz ki. Sizin hala umudunuz mu var?
Yani şunu söylemek istedim, ayrılık yaşansa bile çekişmeli bitince taraflar birbirlerine düşman oluyor ben de çekişmeli boşanma aşamasındayım ve pişman oldum. Her şey ortaya dökülünce eşim rezil oldu ve bana da düşman oldu. Çocuğa asla yaklaşmıyor bende duruyor diye. Yani çocuğunu görmek için bile olsa benimle iletişim kurmuyor öyle bir durum oluştu. Ben de çocuk açısından keşke daha saygılı bitirseymişim, parası batsın moduna girdim

Oncelikle bossmanma davasi acildi ise artik ayni evde kalamazdiniz. Kaldi ki dava bitene kadar o evde yassma gakkini cocuklarla kadina veriyor hakim. Ikincisi uzaklastirma kararindan sonra eve gelmemesi gerekiyor. Mesajla durumu anlatabilirsin. Bu saatten sonra onunla gorusmek zorunda degilsin. Evin kilit gobegini degistir ki eve girip size ve etrafa zarar vermesin. Kisisel esyalarini almak icin gelmek isterse esyalarini bir valize hazirlayip ailenden biri ile gonderebilirsin ama eve sokma. Esya bahanesine eve dinleme cihazi ne biliyim birsey koyabilir mi? Artik bu adsm ile ilgili iyi sey dusunemiyorum. Cunku hem birlesme derdinde olup hem de kredileri bile hala sana odetmesi sanki baska bir seyin plani gibi. Esyalarini sen gonder, asla eve sokma. Cocuklari bile mesela annende falan gorsun annen gozetiminde.

Yani şunu söylemek istedim, ayrılık yaşansa bile çekişmeli bitince taraflar birbirlerine düşman oluyor ben de çekişmeli boşanma aşamasındayım ve pişman oldum. Her şey ortaya dökülünce eşim rezil oldu ve bana da düşman oldu. Çocuğa asla yaklaşmıyor bende duruyor diye. Yani çocuğunu görmek için bile olsa benimle iletişim kurmuyor öyle bir durum oluştu. Ben de çocuk açısından keşke daha saygılı bitirseymişim, parası batsın moduna girdim
Bu yanlis bir dusunce. Siz evladinizin gelecegini dusundunuz. O da evladini dusunse idi bu duruma getirmez hatta anlasalim derdi. Ben de cekismeli bossndim. Cocugu gormemek bahane degil..ben ustelik baska bir sehire tasindim. Ama evladini gornek isteyen 15 gunde bir geliyor. Ben eski esle gorusmuyorum ama o hic aksatmadan cocugunu goruyor cekismeli bosandigimiz halde. Hatta eski esin ortada oturulacak minder bile birakmadigi halde. Esiniz sizden bosaniyor evladindan degil. Cekismeli bosananlar evlatlarindan kopmuyor. Anlasmali bosanip cocugunu gormeyenler de var ona kalirsa. Esiniz ya gercekten cocuklari gormek istemiyor ya da yuzu yok gelecek.

Allah onu bildiği gibi yapsın. Bilmem kaç tane adamla bilmem ne yaptı diye mi yazdırmış dilekçeye. Vallahi pes. Ne kadar ahlak yoksunuymuş, insan nikahlı karısına bunu nasıl der. Sen çok doğru karar vermişsin papatya. Rabbim bundan sonraki yolunu çok güzel etsin inşallah. Şok oldum iddialarına.
Yok dilekçesini henüz görmedim. Kendi dilekçemden bahsetmek için dilekçeyi okuyunca doğru karar verdiğimi kendime yineledim demek istedim. Onun yaptıkları söyledikleri karşısında da daha da emin oldum. Avukatına bilmem kaç erkekle birlikte oldu otel kaydı kabarık gibi şeyler söylüyor. Arkadaşlarına da kötülüyor nerede gezdiğim belli değilmiş falan filan bir sürü şey... Allah’ından bulsun ne diyeyim. Çocuğunun annesine insan olsa bunları demezdi....

Oncelikle bossmanma davasi acildi ise artik ayni evde kalamazdiniz. Kaldi ki dava bitene kadar o evde yassma gakkini cocuklarla kadina veriyor hakim. Ikincisi uzaklastirma kararindan sonra eve gelmemesi gerekiyor. Mesajla durumu anlatabilirsin. Bu saatten sonra onunla gorusmek zorunda degilsin. Evin kilit gobegini degistir ki eve girip size ve etrafa zarar vermesin. Kisisel esyalarini almak icin gelmek isterse esyalarini bir valize hazirlayip ailenden biri ile gonderebilirsin ama eve sokma. Esya bahanesine eve dinleme cihazi ne biliyim birsey koyabilir mi? Artik bu adsm ile ilgili iyi sey dusunemiyorum. Cunku hem birlesme derdinde olup hem de kredileri bile hala sana odetmesi sanki baska bir seyin plani gibi. Esyalarini sen gonder, asla eve sokma. Cocuklari bile mesela annende falan gorsun annen gozetiminde.
Uzaklaştırma aldıktan sonra bir daha asla iletişim kurmadım. Evden kovduktan sonra göbeği değiştirdim. Eşyalarını al dedik koliledikten sonra almadı. Çocuğunu görmek istediğini babama söyledi ama arkası gelmedi nasıl adamsa çocuğunu bile görmek için doğru düzgün plan yapmadı. Herkese benim göstermediğimi söylemek için laf olsun diye kızımı göreyim diyor sonra tamam kaçta dediğinde babam arkasında cevap vermiyor. Saçma sapan... Kredileri bana yükledi her ay eksi bakiyedeyim. Çalışmaya başladığımda maaşımı alamadan eksiye gidecek. Namus şeref sözü vermişti kredi çektirirken. Ne diyeyim ki... Biraz vicdanlı olsa evden de kendisi giderdi bunlara gerek olmadan krediyi ve çocuğunun ihtiyaçlarını da karşılardı.

Evet ben açtım davayı. Önce anlaşmalıyı önerdim dinlemedi. Belki sevgi saygı kalmıyor olabilir ama anlaşmayan kişiye ne yapsanız boş. Hakkım olandan daha azını talep ettiğim halde karşı taraf bencilce kendi kusurları yüzünden bitmiş evliliğe rağmen hayatına kaldığı yerden hiçbir şey olmamış gibi devam ettiğinde de kalmayacak saygım nasılsa. Sizin ne zaman açıldı davanız? Kaç yıllık evlisiniz? Çocuk var mı?

Bu yanlis bir dusunce. Siz evladinizin gelecegini dusundunuz. O da evladini dusunse idi bu duruma getirmez hatta anlasalim derdi. Ben de cekismeli bossndim. Cocugu gormemek bahane degil..ben ustelik baska bir sehire tasindim. Ama evladini gornek isteyen 15 gunde bir geliyor. Ben eski esle gorusmuyorum ama o hic aksatmadan cocugunu goruyor cekismeli bosandigimiz halde. Hatta eski esin ortada oturulacak minder bile birakmadigi halde. Esiniz sizden bosaniyor evladindan degil. Cekismeli bosananlar evlatlarindan kopmuyor. Anlasmali bosanip cocugunu gormeyenler de var ona kalirsa. Esiniz ya gercekten cocuklari gormek istemiyor ya da yuzu yok gelecek.
Katılıyorum. İnsanın eşine duyduğu his başkadır evladına duyduğu his başka. Ne babalar var belli zaten baba! Benim eşim de mazereti olmadığı halde o zamanlar daha görüşürken üstelik kızımı görmeye gelmedi 10 gün boyunca. Aynı şehirdeyiz küs değildik kendi kendine kesti. Şimdi de aynısını yapıyor. Kendi bilir. Kızım neyse ki daha küçük unutuyor çoğu zaman oyun oynuyor. Ya daha büyük olsaydı ve babasının neden kendisini görmediğini sorgulasaydı ne yapardım. Sırf bu yüzden de daha fazla zaman kaybetmek istemedim bu evlilikte. Bazı babaları istisna ederek söylüyorum annem öldü babam eniştem oldu diye boşa dememişler...

Ben de zor tutuyorum kendimi ağzımı bozmamak için. Öyle şeyler söylüyor ki arkadaşlarına hakkımda bu nasıl insan demeden kendimi alamıyorum. Dava açıldı bekliyorum. Dilekçeyi okuyunca ne kadar da doğru bir karar vermişim ve ne kadar geç kalmışım diye düşündüm. Eşim olacak şahsiyet yoksunu benim namusuma kadar laf edebiliyor! Benim nerede gezdiğim belli değilmiş, evde doğru düzgün çorba bile pişmezmiş, 15’e yakın adamla yatmışım!, amacım paraymış!, onun ise sadece kızını istiyormuş! Nasıl istemekse sebepsiz yere görmüyor planlamıyor kızını görmeyi falan. Yani karaktersiz bir insan bile karakterli kalır yanında... Şeref yoksunu, ahlaksız adam iftiralar atıyor. Çektiğim krediyi de ödemiyor ben her ay eksiye düşüyorum. Öyle işte :KK43:
vay vay vayyyy
hani ölüp bitiyordu barışmak için
he utanmıyor bide arkadaşlarına bunları söylerken 15 diye söylüyor bide tövbe tövbeeee
15 değil 25 olsun isterse bilerek kabul ederek evlenmedi mi be adam

ailenize aneniz babanıza böyle şeyler söylemez dimi?
ne diyim Allah kurtarsın

vay vay vayyyy
hani ölüp bitiyordu barışmak için
he utanmıyor bide arkadaşlarına bunları söylerken 15 diye söylüyor bide tövbe tövbeeee
15 değil 25 olsun isterse bilerek kabul ederek evlenmedi mi be adam

ailenize aneniz babanıza böyle şeyler söylemez dimi?
ne diyim Allah kurtarsın
Daha önce anneme söylemişti abarta abarta annem de evden kovmuştu kız benim kızım sen git temiz birilerini bul diye. Beklediği olmayınca anneme iyice düşman kesilmişti. O ölüp bitmeler barışana kadar işte...

Daha önce anneme söylemişti abarta abarta annem de evden kovmuştu kız benim kızım sen git temiz birilerini bul diye. Beklediği olmayınca anneme iyice düşman kesilmişti. O ölüp bitmeler barışana kadar işte...
annenizin ellerinden canı gönülden öpüyorum

Bugün kızımı hastaneye götürdüm. Baba olacak şahıs sadece mahkemede göstermelik olsun diye aman kızım hala mı iyileşmedi vs dedi. 2 hafta önce birlikte götürmüştük doktora toparlanamadı ve daha da kötü oldu. 2 haftadır çocuğu sadece bir kez görmek istedi onda da babam götüremedi müsait olmadığı için. Sonrasında önceden haber ver ne zaman istersen gör kızını dememize rağmen bunca zaman sus pus oldu. Bugün göresi tutmuş olmalı ki bana yazdı ben de hastaneye götüreceğimi yazdım. Önce telaşlı hassas baba rolüne girdi aman kızım hala toparlayamadığına göre iyi bir hastaneye götürelim demiş. Sonra uzaklaştırmayı öne sürdü. Ben de uzaklaştırma çocukla ilgili değil ne zaman istersen görebilirsin dedim. Hastaneye de nereyi diyorsan getireyim dedim. Doğum yaptığım özel hastaneye götürmemi söylemiş. Ama o alamamış elini kolunu bağlamış uzaklaştırma kararı. Ben de masrafları ödemek için birini yolla ya da kendin gel dedim. Annemler gelsin alsın çocuğu ben alamam uzaklaştırmadan dolayı demiş. Sonuç olarak babamın kartı ile ödedim. Gelmedi çocuğunu merak edip! Çektiğim krediyi de inkar ediyor. Bu nasıl insan, nasıl baba!..

Cebinden para çıkacağını anladığı için uzaklaştırmayı bahane etmiş işte.Her hareketi sizin ne kadar doğru karar verdiğinizi gösteriyor.
Kızınıza geçmiş olsun.En kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

Cebinden para çıkacağını anladığı için uzaklaştırmayı bahane etmiş işte.Her hareketi sizin ne kadar doğru karar verdiğinizi gösteriyor.
Kızınıza geçmiş olsun.En kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Aynen öyle. Sırf parası gitmesin bana ödetsin her şeyi. Avukatım da babanızın ödediğine dair dekontları tutun doktor raporunu ve bu mesajları da dedi. Nafaka talebini artıracakmış. Bilmiyor ki her kurnaz hareketi Allah’ın adaleti ile kendisine dönüyor misliyle çıkacak... Boşanma sırasında insan olmadığını bir kez daha anladım.

Aynen öyle. Sırf parası gitmesin bana ödetsin her şeyi. Avukatım da babanızın ödediğine dair dekontları tutun doktor raporunu ve bu mesajları da dedi. Nafaka talebini artıracakmış. Bilmiyor ki her kurnaz hareketi Allah’ın adaleti ile kendisine dönüyor misliyle çıkacak... Boşanma sırasında insan olmadığını bir kez daha anladım.
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Bu zorlu süreci kolaylıkla atlatmanı dilerim.
Eşin buraya üyeliğini biliyor mu? Detayları yazmasan mı acaba?

Back
X