Sinemaya işyerinde çok mutsuzum sadece bu kadınla aramız iyi biraz kafa dağıtacağım işyeri dedikodusu yapacağız dedi.ve biraz da gidşatı gözlemlemek istedim artık bitirecektim zaten ben aldatılmadım demiyorum.içim kömür gibi yanıyor.ben ilkinde gidemezsn dedim ikinice ısrar etti orda bende kırıldı zaten her şey.Ablacim bütün bunlar olurken esin sinemaya falan gitti ya sen tam olarak bu konunun neresindeydin ? Oyle esin date e giderken evde oturup tv mi izledin ? Neler duyuyoruz ya aldatilmissiniz da kadin sutlamis sizinkini. Siz boşanmazsıniz ki ne diye konu actiniz kendinizi düşürdüğünüz duruma bakin . Umarim bu konu fake dir , cok gercek dışı çünkü
Çok daha büyük bir olay var orada, inanma bence.Hafifletilmiş olduğuna eminim çünkü aralarındaki konuşmaları sıralarken saçmalıyor.onun dediğine eşimin verdiği cevap saçma sapan oluyor.
ay siz saka misiniz? adam acik acik aldattigini, aldatmak istedigini, buna basbaya yeltendigini soyluyor size. nasil ya? bir psikolojik rahatsizliginiz falan mi var? gercekten soruyorum asla normal degilsiniz. her cumle sonuna mal yazarak sinir mi cikartiyorsunuz? ofkeniz yalnizca mal diyerek geciyor mu? ne kullaniyorsunuz?Kadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.
Yok alık değil dümdüz zampara, depresyondaydım mutsuzdum hikaye, kadına yürümüş ağzının payını almış.Aşırı naif ve sakinimdir ne olursa olsun yakacam gemileri dedim ama içim hiç soğumuyor.artık sen ne dersen o hiç bir yanlışım olmayacak diyor.ilerleseydi durumlar belki ben ne yapıyorum diyecekti bilmiyorum ki.iş yerinde depresyondaydım mutsuzdum o da beni kullandı kendini hala beğeniliyor muyum diye bende dedinedi diyor.alık azıcık.
Bebeğim tamam işte herşey ortada, ima derken eşin iyi niyetle gitmemiş zaten oraya ,tuzaga düşen eşin değil yani, hem iyi bir çapkın değil, hemde gerçekten yalan söyleyemiyor,Kadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.
miacaba bunu asla yapmaz, tavanın eylemi tek başına gerçekleştirmesi gerekiyorsende çok safsın kız tavayı başına geçirsene ne duruyorsunAllah bismillah
BosanmayinDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
BosanmayinDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Yani sinemada kimsenin görme ihtimali yok muydu? Neden kadın dışarıda görünmekten rahatsız oldu acaba? Kadına ne anlatacaktı kocanız? Kahve bahane kadın şahane miydi acaba? Ay aklımda deli sorularDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
İkinci bir şansı istiyor ve her şeyi düzelteceğini söylüyor ben daha bir şeye karar vermiş değilim.aldatıldığımın da farkındayım.istediğim tek şey gerçek yorumları görmek.affedemiyorum zaten dediğim gibi içimdeki öfke buna izin vermiyorSiz ne düşünüyorsunuz anlamıyorum ya. Ne soruyorsunuz buraya tam olarak?
Kocanız kadınla sinemaya gitmiş, kadının ilgisinden hoşlanmış (daha önceki konunuzda böyle demiştiniz) sonra kadının evine gitmek istemiş, kadın reddedince ve sadece arkadaşız deyince eşiniz bozulmuş ve kavga etmişler, bunun üzerine eşiniz işten ayrılmış.
Yani eşiniz kadının evine gidip bir şeyler yaşamayı ummuş ama reddedilmiş. Şimdi de zaten bir şey yapmayacaktım, aramızda bir şey olmadı, pişmanım diyor.
Siz de şimdi adam pişman zaten aralarında da bir şey olmamış affedeyim mi? diye mi soruyorsunuz? Yoksa niyet önemli, aksilik çıkmış da olmamış yoksa olacaktı, niyet olduktan sonra o iş de olmuş sayılır, affetmeyim dimi? mi diyorsunuz? Siz ne diyorsunuz? Açıkça söyler misiniz? yoksa atraksiyon olsun diye mi konu açtınız?
Evet annem babam hayatta değiller.sadece ablam var o da kendi hayatında işte.yalnızlıktan korkan biri değilim.maddi problemim de yok ailemden yüklü miras kaldı.yatırımlarımla geçiniyorum zatenEşinizden başka kimseniz var mı? Çalışıyor musunuz ?
Şunu demeye getiriyorum, hayatta eşinizden başka kimse yok ve maddi olarak da kendinize yetecek durumda değilsiniz de o yüzden mi eşinizin yaptıklarını kabullenmekte ayrılmakta güçlük çekiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?