Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Sinemaya işyerinde çok mutsuzum sadece bu kadınla aramız iyi biraz kafa dağıtacağım işyeri dedikodusu yapacağız dedi.ve biraz da gidşatı gözlemlemek istedim artık bitirecektim zaten ben aldatılmadım demiyorum.içim kömür gibi yanıyor.ben ilkinde gidemezsn dedim ikinice ısrar etti orda bende kırıldı zaten her şey.

Ya bu konuyu "Eşim karşı cins arkadaşıyla dışarı çıkabilir" rahatlığına ulaşmış biri açtı yada böyle diyenleri durup bir düşündürmek için açıldı.
Başka türlüsünü düşünmek istemiyorum çünkü Şayet ikisinden biri değilse yeni güzellik merkezi açmak istiyorum boynuz parlatma, cila , bakım . Güzelliğinize Kk üyelerinede indirim yaparım tutar bence

ay siz saka misiniz? adam acik acik aldattigini, aldatmak istedigini, buna basbaya yeltendigini soyluyor size. nasil ya? bir psikolojik rahatsizliginiz falan mi var? gercekten soruyorum asla normal degilsiniz. her cumle sonuna mal yazarak sinir mi cikartiyorsunuz? ofkeniz yalnizca mal diyerek geciyor mu? ne kullaniyorsunuz?

Yok alık değil dümdüz zampara, depresyondaydım mutsuzdum hikaye, kadına yürümüş ağzının payını almış.
Adam sizi aldatmış hala ne yapacağınızı düşünüyorsunuz, aldatma illa cinsel temasla olmaz.

Bebeğim tamam işte herşey ortada, ima derken eşin iyi niyetle gitmemiş zaten oraya ,tuzaga düşen eşin değil yani, hem iyi bir çapkın değil, hemde gerçekten yalan söyleyemiyor,

sende çok safsın kız tavayı başına geçirsene ne duruyorsun Allah bismillah

Siz ne düşünüyorsunuz anlamıyorum ya. Ne soruyorsunuz buraya tam olarak?
Kocanız kadınla sinemaya gitmiş, kadının ilgisinden hoşlanmış (daha önceki konunuzda böyle demiştiniz) sonra kadının evine gitmek istemiş, kadın reddedince ve sadece arkadaşız deyince eşiniz bozulmuş ve kavga etmişler, bunun üzerine eşiniz işten ayrılmış.
Yani eşiniz kadının evine gidip bir şeyler yaşamayı ummuş ama reddedilmiş. Şimdi de zaten bir şey yapmayacaktım, aramızda bir şey olmadı, pişmanım diyor.
Siz de şimdi adam pişman zaten aralarında da bir şey olmamış affedeyim mi? diye mi soruyorsunuz? Yoksa niyet önemli, aksilik çıkmış da olmamış yoksa olacaktı, niyet olduktan sonra o iş de olmuş sayılır, affetmeyim dimi? mi diyorsunuz? Siz ne diyorsunuz? Açıkça söyler misiniz? yoksa atraksiyon olsun diye mi konu açtınız?

Bosanmayin

Baskasina bela olmasin en azindan

Kadinla hayaller kurdu yatak isi olmayinca tornistan size döndü ne genissiniz peh peh konya ovasi halt etmis

Bosanmayin

Baskasina bela olmasin en azindan

Kadinla hayaller kurdu yatak isi olmayinca tornistan size döndü ne genissiniz peh peh konya ovasi halt etmis

Eşinizden başka kimseniz var mı? Çalışıyor musunuz ?
Şunu demeye getiriyorum, hayatta eşinizden başka kimse yok ve maddi olarak da kendinize yetecek durumda değilsiniz de o yüzden mi eşinizin yaptıklarını kabullenmekte ayrılmakta güçlük çekiyorsunuz ?

Yani sinemada kimsenin görme ihtimali yok muydu? Neden kadın dışarıda görünmekten rahatsız oldu acaba? Kadına ne anlatacaktı kocanız? Kahve bahane kadın şahane miydi acaba? Ay aklımda deli sorular

İkinci bir şansı istiyor ve her şeyi düzelteceğini söylüyor ben daha bir şeye karar vermiş değilim.aldatıldığımın da farkındayım.istediğim tek şey gerçek yorumları görmek.affedemiyorum zaten dediğim gibi içimdeki öfke buna izin vermiyor

Evet annem babam hayatta değiller.sadece ablam var o da kendi hayatında işte.yalnızlıktan korkan biri değilim.maddi problemim de yok ailemden yüklü miras kaldı.yatırımlarımla geçiniyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…