Ay bunuda mı dedi, kadının onu kullanması nasıl olmuş! Beyfendinin(!) beklentisi neymiş. Eğer maddi durumunuz iyiyse böyle biri çekilir mi ya hani iyi değilse bile çekilmez ama insanın gidecek yeri yoktur orada anlaşılır adam resmen kadına niye benle yatmadın diye hesap sormuş. Ruh hastasıKadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.
Yazık ama ya ınsan kendıne bunu reva görmemeli. Neymiş brad pitmiymiş bu adam ..Çünkü miacaba’nın ne yaparsa yapsın gitmeyeceğini biliyor, muhtemelen miacaba ve eşi belli bir yaştan sonra evlendi, miacaba’nın anne babası vefat etmiş ve miras kalmış, adam bunu öğrenince aşkından ölen adam rolüne bürünüp evlenmiştir çünkü yıllarca çalışmasa maddi olarak bakacak, evi maddi manevi çekip çevirecek bir kadını kim istemez ki.
Kadının da adama zaafı var, kaybettiği ailesinden sonra kendisine değer veren tek insan eşi sanıyor, bunlar bence tabii.
Bu konuda hikaye tam olarak nedir bilmiyorum fakat maalesef miacaba gibi hayatta yalnız kalmış ve maddi olanakları olan kadınlara musallat olup ne yapıp edip evlenen adamlar var ve hiçbiri de Brad Pitt değil, aksine kadınlar daha alımlı erkekler ürkünç tipli, konuda bahsettiğim kadınlardan birinin eşi cidden çok ürkütücü bir tipti, 1000 tane gönlünüz olsa birini vermeyeceğiniz gibi bulunduğu ortamdan bile uzaklaşırsınız öyle tuhaf bir tip ama kadını kandırmış günlerce kapısında sabahlamış evlenmişler, kadının varını yoğunu yedi bitirdi buna rağmen kadın birbirimize aşığız seviyoruz düşmanlar çatlasın, kadınlar yakışıklı diye kocamı ayartmaya çalışıyor diyordu, velhasıl kadınlar inanıyor ve ellerinde ne var ne yoksa yediriyorlar, adamlar da eşlerinin kendilerine olan zaafını bildiklerinden dilediği gibi davranıyorlar, miacaba’nın eşi çok emin 2 gün sonra her şeyin düzeleceğini biliyor, depresyondayım diyecek mutsuzum diyecek, kadın beni kullandı diyecek, bizi kıskandı ondan yaptı bile diyecek.Yazık ama ya ınsan kendıne bunu reva görmemeli. Neymiş brad pitmiymiş bu adam ..
Asker arkadasına anlatır gıbı anlatıyorsa o adama aşk sevgi duyamazsınki,ancak gel gardaşım iki kadeh içelim kafan dağılır dersn ,sırtını sıvazlarsın
Bu kafaya ulasmasi icin kazan kazan papatyayla melisa hoşafi icmesi lazimNasıl izin verdin ve nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsuuuunnn.papatya çayıyla mı yaşıyorsun mübarek
Papatya suyuyla yikaniyorda olabilir bu sakinligin baska bir aciklamasi olamaz.Bolca antidepresan ve papatya çayı içiyor galiba.
Kocanızda geliyor size kadınla ne konuştuysa en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. yaww he heAy bunuda mı dedi, kadının onu kullanması nasıl olmuş! Beyfendinin(!) beklentisi neymiş. Eğer maddi durumunuz iyiyse böyle biri çekilir mi ya hani iyi değilse bile çekilmez ama insanın gidecek yeri yoktur orada anlaşılır adam resmen kadına niye benle yatmadın diye hesap sormuş. Ruh hastası
İşsiz güçsüz aldatan adamı tutayım mı diyorsunuz? Bu kadar olaya rağmen devam ederseniz sizde de vardır bir şey.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Ah kıyamam. Yemek yemedi demekAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Bu adam sizin sırtınızda kambur. Tek başınıza daha iyi olmaz mısınız? Yani hesap basit getirisini götürüsünü hesapla. Zaten adamın size maddi bir katkısı yok sizden gidiyor. Bu adamla kalmak sizi ne kadar mutlu ediyor? Bu adamın yaptıkları sizi ne kadar üzüyor? Siz üzülmeye mi geldiniz dünyaya? Her şeyiniz var, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz maddi manevi? E peki bu adamın size katkısı ne?Evet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız
Mune ya bu üyeyi gercek degil diye bildirmiştim ama kontrol edildi mi acabaAnne babanıza Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsunmaddi imkanları olan yalnızlıktan korkmayan bir kadınsınız madem, neden eşinize herkes yoluna demiyorsunuz ?
Bu adam sizi bulduğu her fırsatta aldatacak, sizin deyiminizle alık veya mal değil, dümdüz zampara, ki yazmıştım aldatma yalnızca fiziksel temasla cinsellik yaşayarak olmaz, adam sizi duygusal olarak aldatıyor, ayrıca size anlatıyor çünkü gitmeyeceğinize onunla evli kalacağınıza emin, demek ki siz bu adama ne yaparsa yapsın ayrılmayacağınız hissiyatı vermişsiniz, eşinizin size anlattıklarını aldatma itirafı.
Alma, tansiyonunu da zıplatma. Bu nevi bir ilişkide alan memnun satan memnun. Adam muhtemelen rahatı bozulmasın diye kadına bin tür yalakalık yapıyor. Kadının da rahatlığı şuradan geliyor: en azından maddi anlamda, parası var pulu var e yalnızlıktan da korkmuyorum diyor. Kimseye eyvallahım yok, istediğim an şutlarım adamı rahatlığını yaşıyor. Ama adam da şansını fazla zorluyor artık. Yani bariz bir şekilde başka bir kadınla bir şeyler yaşama niyetiyle evden çıkmış gitmiş, geri gelmiş asker arkadaşına anlatır gibi de anlatmış. Konusahibinin bu adama kaç gram aşkı kaldıysa o da bitsin, adamın eline biraz para verip bakkala göndersin, sonra evin kilidini değiştirsin. Adama da "git bak sinemalarda ne varmış, bu eve artık bir daha giremezsin" desin. İşte bunun için de içinde kalan son aşk da bitsin diye bekliyor bence. Hani küflü peyniri olduğu gibi çöpe atmaktansa küfsüz kısımlarını bitirip gerisini atmak gibi. Yoksa insan kendine böyle bir şeyi neden reva görsün?Mune ya bu üyeyi gercek degil diye bildirmiştim ama kontrol edildi mi acabaona göre tansiyon ilacımı alcam ahvsba
Bunları söylerken dişlerini eline vermedin mi?Aşırı naif ve sakinimdir ne olursa olsun yakacam gemileri dedim ama içim hiç soğumuyor.artık sen ne dersen o hiç bir yanlışım olmayacak diyor.ilerleseydi durumlar belki ben ne yapıyorum diyecekti bilmiyorum ki.iş yerinde depresyondaydım mutsuzdum o da beni kullandı kendini hala beğeniliyor muyum diye bende dedinedi diyor.alık azıcık.
Kadını bilmem ama eşiniz hiç öyle masum değil, gıybet yapmaya kadının evine mi gidecekmişİşte zaten kadın sinemaya gitmeyi göze alınca eşim coştu.kadın boşanmış ailesi sıkıyor anladığım kadarıyla.işyeri gıybeti yapacaklarmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?