Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Ay bunuda mı dedi, kadının onu kullanması nasıl olmuş! Beyfendinin(!) beklentisi neymiş. Eğer maddi durumunuz iyiyse böyle biri çekilir mi ya hani iyi değilse bile çekilmez ama insanın gidecek yeri yoktur orada anlaşılır adam resmen kadına niye benle yatmadın diye hesap sormuş. Ruh hastası
 
Yazık ama ya ınsan kendıne bunu reva görmemeli. Neymiş brad pitmiymiş bu adam ..
Asker arkadasına anlatır gıbı anlatıyorsa o adama aşk sevgi duyamazsınki,ancak gel gardaşım iki kadeh içelim kafan dağılır dersn ,sırtını sıvazlarsın
 
Bu konuda hikaye tam olarak nedir bilmiyorum fakat maalesef miacaba gibi hayatta yalnız kalmış ve maddi olanakları olan kadınlara musallat olup ne yapıp edip evlenen adamlar var ve hiçbiri de Brad Pitt değil, aksine kadınlar daha alımlı erkekler ürkünç tipli, konuda bahsettiğim kadınlardan birinin eşi cidden çok ürkütücü bir tipti, 1000 tane gönlünüz olsa birini vermeyeceğiniz gibi bulunduğu ortamdan bile uzaklaşırsınız öyle tuhaf bir tip ama kadını kandırmış günlerce kapısında sabahlamış evlenmişler, kadının varını yoğunu yedi bitirdi buna rağmen kadın birbirimize aşığız seviyoruz düşmanlar çatlasın, kadınlar yakışıklı diye kocamı ayartmaya çalışıyor diyordu, velhasıl kadınlar inanıyor ve ellerinde ne var ne yoksa yediriyorlar, adamlar da eşlerinin kendilerine olan zaafını bildiklerinden dilediği gibi davranıyorlar, miacaba’nın eşi çok emin 2 gün sonra her şeyin düzeleceğini biliyor, depresyondayım diyecek mutsuzum diyecek, kadın beni kullandı diyecek, bizi kıskandı ondan yaptı bile diyecek.
 
Ablacım eşin kadınla sinemaya gidince bana yanık bu demiş işi de hızlı ilerletmiş kadında höt zöt demiş muhtemelen işte adı sapığa vs cıktı ve işten çıkartıldı.

Etrafta adam mı yok ya boşa gitsin bu embesili, bir de sana utanmadan anlatıyor
 
Kocanızda geliyor size kadınla ne konuştuysa en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. yaww he he
 
İşsiz güçsüz aldatan adamı tutayım mı diyorsunuz? Bu kadar olaya rağmen devam ederseniz sizde de vardır bir şey.
 
Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Ah kıyamam. Yemek yemedi demek
Oysa o kadın ilişkiyi bitirmese devam ediyordu olay farkında mısınız
Adam size dönmedi kadın onu terk etti
Madem sizde genişlik Konya ovası ben olsam sorardım performansını mi beğenmedi acaba diye :))
 
Bence bunu yazan kadinin kocasi
Yani karisinin haberi yok bu konudan, kadin gibi üye olmus yaziyor olabilir
Ilk konuda da kadinla sinemaya gitse mi diye burdan akil aldi falan
Karisina ne bahane uydurabilir vs vs
Uyduracagi bahaneleri de burdaki kadinlarin uzerinde denedi
Boyle olmasi daha normal geliyor
Diger turlusu asla normal gelmiyor konu sahibi o kadar sakin ki birazdan kocasina sinirle aksam yemegi hazirlayip sonrasinda cay demleyecek tripli bir sekilde belki onu bile atmaz
 
Evet maddi olarak benim imkanlarımdan dolayı rahatız
Bu adam sizin sırtınızda kambur. Tek başınıza daha iyi olmaz mısınız? Yani hesap basit getirisini götürüsünü hesapla. Zaten adamın size maddi bir katkısı yok sizden gidiyor. Bu adamla kalmak sizi ne kadar mutlu ediyor? Bu adamın yaptıkları sizi ne kadar üzüyor? Siz üzülmeye mi geldiniz dünyaya? Her şeyiniz var, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz maddi manevi? E peki bu adamın size katkısı ne?
 
Ağır özgüven sorununuz mu var? Başkası sizi sevmez diye mi düşünüyorsunuz?Adam!size kutu kutu sakinleştirici mi veriyor ne yapıyor anlamadım.Anlattıklarınız karşısında sakin kalmanın mümkünatı yok gidin destek alın en acilinden.

Malınız mülkünüz varmış ne güzel. Böyle gerzek ve asalak birine yedireceğinize yiyip içip dünyayı gezin daha kârlı çıkarsınız.
 
Mune ya bu üyeyi gercek degil diye bildirmiştim ama kontrol edildi mi acaba ona göre tansiyon ilacımı alcam ahvsba
 
Mune ya bu üyeyi gercek degil diye bildirmiştim ama kontrol edildi mi acaba ona göre tansiyon ilacımı alcam ahvsba
Alma, tansiyonunu da zıplatma. Bu nevi bir ilişkide alan memnun satan memnun. Adam muhtemelen rahatı bozulmasın diye kadına bin tür yalakalık yapıyor. Kadının da rahatlığı şuradan geliyor: en azından maddi anlamda, parası var pulu var e yalnızlıktan da korkmuyorum diyor. Kimseye eyvallahım yok, istediğim an şutlarım adamı rahatlığını yaşıyor. Ama adam da şansını fazla zorluyor artık. Yani bariz bir şekilde başka bir kadınla bir şeyler yaşama niyetiyle evden çıkmış gitmiş, geri gelmiş asker arkadaşına anlatır gibi de anlatmış. Konusahibinin bu adama kaç gram aşkı kaldıysa o da bitsin, adamın eline biraz para verip bakkala göndersin, sonra evin kilidini değiştirsin. Adama da "git bak sinemalarda ne varmış, bu eve artık bir daha giremezsin" desin. İşte bunun için de içinde kalan son aşk da bitsin diye bekliyor bence. Hani küflü peyniri olduğu gibi çöpe atmaktansa küfsüz kısımlarını bitirip gerisini atmak gibi. Yoksa insan kendine böyle bir şeyi neden reva görsün?
 
Bunları söylerken dişlerini eline vermedin mi?
 
İşte zaten kadın sinemaya gitmeyi göze alınca eşim coştu.kadın boşanmış ailesi sıkıyor anladığım kadarıyla.işyeri gıybeti yapacaklarmışş
Kadını bilmem ama eşiniz hiç öyle masum değil, gıybet yapmaya kadının evine mi gidecekmiş
Kusura bakmayın ama eşiniz hem salak hem gözü dışarıda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…