- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Kızlar önceki konumdada paylaştım eşimin yurtdışına yolladım iş için 1 aylığına ben çok üzüldüm ilk günüm çok yadırgadım evimi bile oda öyleydi eşimin çok seviyorum ve ilgi gösteriyorum üstüne titrerim bugün gündüz işim yüzünden konuşamadım rahat rahat eve gidince konuşuruz dedi(görüntülü) aradı konuşuyoruz ama orda içki çok ucuzmuş onu anlatıyor 3 tane içmiş bir bardak elinde yemek ye dedi uyu dedi sanki başından atar gibi anime ulaşmam lazım söyle bana ulaşsın faceden dedi sesimi çıkarmadım amcası yanında diye peki peki dedim artık yatmam konusunda ısrarcı işe gitceksin felan demeye başladı tavrımı koydum ve kapattım mesaj atmaya başladı bende patladım seni oraya zoraki çalış diye gönderdim eğlen iç diye değil felan diye açtım ağzımı beni başından atmaya çalışıcaksan hiç akşam konuşalım demicektin keyif yapmak için böyle yapıyorsun dedim içmiş içmiş ben eşimin konuşmasından anlatım kendisi konuşuyor ama şaşkın şaşkın yorgunum yatcam dedi hiç bişey yazmadım amcası niye böyle yapıyorsun felan diyince akşama kadar onu merak edip ben heyecanla bu saati bekledim benimle konuşmayıp böyle davranıcaksa hiç hevesle dır mi çekti dedim amcasıı sen benimde evladım sayılırsın gurbette üzmeyin birbirimizi kavga etmeyin dedi bende kavga etmiyoruz ben eşimin rahatsız olduğum yönünü söylüyorum eşime dedim ben onu mecbur olduğum için iş için yolladım içsin gezsin diye değil dedim haklısın dedi sizce çokmu fevri ve aksiyim ??