Eşimi 1haftadır düşman gibi görüyorum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle uzun yıllardır evliyiz, işe girdiğinden beri her yaz göreve gönderiliyor ve önceden ev hanımıyken sabrediyordum ama çalıştığım ve çocuğumu okula götürdüğü için çok zorluk çekiyorum, inanın evde kalamıyorum çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum diye annelerde ya da eşimin ailesinde kalıyorum ama o kadar zor oluyor ki çocukla,
İşin tuhaf tarafı eşim benim gibi sinirlenmiyor sinirleniyor gibi yapıyor ama sinirlenmiyor, ben senin yerinde olsam dilekçe yazarım biryerlere ulaşırım çünkü kadrolusun diyorum ben ne yapayım diyor zaten başka da dediği birşey yok, ayrımcılık yapılıyor ve sürekli aynı kişiler gidiyor ama eşim sesini çıkarmıyor hakkını aramıyor, mesaiye mi kalınıcak eşim, biryere mi gidilecek eşim sürekli eşime söyleniyor ve çalıştığımı da biliyorlar, bıktım artık her yaz her yaz, ev hanımı olsam sıkıntı değil evimde kalırım ya da eşimle giderim ama çalışırken çok zorlanıyorum ben burda ona ne var ki işten çık denizlik yerde oh ne güzel olan bana oluyor çocuğun düzeni kaçıyor, bekarlar var eşi çalışmayanlar var ama niye sürekli eşim, birşeyler yap diyorum belki sonuç alamazsın ama en azından çabalamış olursun diyorum ne yapayım ne yapayım... Daha 3 ay önce gitti göreve
İsteyerek gittiğini düşünmeye başladım ve inanın boşanma aşamasına geldik şu an, sürekli tartışma çıkıyor, telefonda sesini bile duyasım yok o kadar sinir oluyorum o bana laf sokuyor birbirimizden soğuduk inanın şu an işyerinde olmasam ağlıcam, zatme kendi ailemle sıkıntım var bir de eşim eklenince dayanamıyorum

Anlamadım,eş göreve gidince neden evinizde kalamıyorsunuz?
Şu an o kadar sinirliyim ki açıklayıcı yazmamış olabilirim.
Ben çok erken işe gidiyorum ve çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum erken kalkmasın diye kalıyorum ve normalde de eşim götürüyor okula çünkü ben baya erken kalkıyorum

bana siniriniz stresiniz fazla geldi.

esimin cok yogun bir isi var ve yillardir oglumu sabah kaldirir ben hazirlarim cikaririm birakirim isten donerim alirim eve getiririm esim bizden sonra gelir eve. yurtdisinada gider annemlerde kalirim ama bu kadar sinir stres yapmam.

arabanız yok mu? ben de bazen esim yurtdısına gittiğinde annemlerde kalirim ama arabayla sik sik kendi evime ugrarim hatta bazen 2 gun kalir sonra evime giderim.

ev hanımıyken bile sinir oluyormussunuz da neden sinir oluyorsunuz onu anlamadim. 2 ay 3 ay mı suruyor gorevler? özlüyor musunuz yoksa cocugunuzu okula goturme isi size kalıyor diye mi bu stres?

Kaç gün sürüyor görevler?
Okul kapanıyor zaten. Benim eşimi de dün gönderdiler göreve, çocuğum olsa anneme giderdim ya da annemi çağırırdım. Fazla gerilmişsiniz sanki iş sonuçta..

Zaten okul kapandı kim bakacak çocuğa ,gündüz ?
Şu anda eşinizin gitmesi be değiştirdi ki

Sorun da benim işe çok erken girmem işte, yani iş saatlerinden dolayı hiç bir zaman çocuğumu okula götüremedim okuldan alamadım
Ev hanımıyken yazın başında Bir giderdi yazın sonunda gelirdi ama işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum inanın
Hani herkesi gönderseler bu kadar kızmıcam ya da eşimin birşeyler yaptığını görsem bu kadar kızmıcam adam sinirlenmiyor bile, hep ben hep ben bir çözüm bulmam lazım der bir insan, kaç kişi var Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz, iyice koptu ipler evliliğimiz çok kötü
Arabamız yok malesef ve en ufak bir eksiklikte eve gitmek zorunda kalıyorum, zaten işyerinde şu sıralar aşırı yoğunum eve geliyorum eşya almaya sonra çocuğumla oynuyorum yatana kadar canım çıkıyor
Annem her ne kadar kal dese de o da yoruluyor ve bazen çocuğuma bile bağırıyor demem o ki herkesin düzeni kaçıyor
Öyle ne yapayım ne yapayım demekle olmuyor işte

Kaç gün sürüyor görevler?
Okul kapanıyor zaten. Benim eşimi de dün gönderdiler göreve, çocuğum olsa anneme giderdim ya da annemi çağırırdım. Fazla gerilmişsiniz sanki iş sonuçta..
Çalışıyor musunuz
Çocuğunuz olmadığı için böyle yazıyorsunuz çocuğunuz olsa böyle yazmazsınız
Önceden yaz boyuncaydı şimdi 1 hafta gitmişti tekrar 10 gün kalıcak
Okul kapanıyor ama annemlerde çocuğum çok zorluyor beni çok yoruyor ve anneminde düzeni kaçıyor anlıyorum yüzünden düzen alt üst oluyor ve de ben herkesi gönderseler ayrımcılık yapmasalar ya da ne bileyim eşim bir yerlere ulaşmaya çalışsa hakkını savunsa biraz kızsa vs bu kadar üzülmücem adamın umru değil neşesi gayet yerinde nasıl bir şey ben anlamıyorum tabi karışan yok densizlik yerde eşim rahat etmicekte ben mi edicem

Eşim evde çok sorumluluk üstleniyor belki bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum ama niye bu kadar rahat neden yani. 1 haftadır her hereketi batıyor bana

Eşiniz göreve gidince neden başkalarının yanında kalıyorsunuz?
Eğer eşiniz askerse istediği kadar dilekçe yazsın emir demiri keser değilse her işe gayet başkaları da gidebilir.

Zaten okul kapandı kim bakacak çocuğa ,gündüz ?
Şu anda eşinizin gitmesi be değiştirdi ki
Normalde eşimin annesine kalıyor okuldan çıkınca da ama evimde kalsam çok erken kaldırmak zorunda kalıyorum ve bu çocuğumu çok zorluyor, annem de yada kayınvalidem de kalsam eşya taşı eşya götür, kızımın şımarıklıkları ayrı, insanların yorulmaları ayrı, düzen 0 oluyor
Aslında istese eşim iptal eder ama gayet rahat kayıran Allah beni kayırsın
Beni çok sinir ediyor

Hayır çalışmıyorum ve çocuğum yok ama çocuğum olsa bile yapabileceğim bir şey pek olmazdı özel sektör değil ki çıksın.
Ama çocuğu olan diğer arkadaşları eşimden daha çok gitti, 15-20 gün kaldılar ama eşlerinden çok da büyük bir problem duymadım.. Birim değişimi falan yok mu?

Aileden biri sizle kalsa?

Görevler kaç gün sürüyor?
Kalmıyorlar herkes gitsin ne olucak iş sonuçta diyor bizde kal diyor ama yorgunluktan bir hal oluyor hatta annem kızıma bazen bağırıyor bile
Bilmiyorum ya çok sıkıldım her yaz her yaz
Daha yeni gitti 1 hafta şimdide 10 gün

Boşanmak yerine taşınmayı düşünseniz daha uygun olur sanki. Elinizin size yansıtmaması işte baskı altında olmadığı anlamına gelmez. Keyfinden göreve kaldığını zannetmiyorum. zaten zor durumda olan insanı bir de siz baskılamaya çalışıyorsunuz sanki.

Eşiniz göreve gidince neden başkalarının yanında kalıyorsunuz?
Eğer eşiniz askerse istediği kadar dilekçe yazsın emir demiri keser değilse her işe gayet başkaları da gidebilir.
Hayır asker değil
Benim demek istediğim insan bir kızar sinir olur, oraya telefon eder buraya telefon eder, dilekçe yazar mazeretini sunar, ne bileyim eşim hasta der vs bir çok şey bulunur ama dediğim gibi adam ne yapayım gidicem ne yapahım gidicem babamın işimi diyor babanın işi değil de niye sürekli sen gidiyorsun niye sinirlenmiyorsun neden çaresine bakmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…