Eşimi 1haftadır düşman gibi görüyorum

Teşekkür ederim uzun yorumun için ama işe yeni girmedim sadece geçen seneki izinlerim bitti ve bu seneki iznimi temmuzda hak ediyorum o yüzden izne çıkmam mümkün değil ve terk başımayım hiç bir yere gidemiyorum, işten o yorgunlukla çıktıktan sonra eve gitmesi çok zor geliyor ve gerçekten zor bir kızım var özellikle kendi evimiz dışında beni inanılmaz yoruyor bu yüzden evden dışarı çıkasım gelmiyor
Annem zaten gel kal diye kaç kez ısrar ediyor ama onunda sinirleri yıpranık oda yoruluyor görüyorum
Eşimin gidip gitmemesinden ziyade derdim çare aramaması ya da sinir bile olmaması istiyormuş gibi, halbu ki elinden geleni yapsa dilekçe yazsa, bir yerlere ulaşmaya çalışsa, kızsa hatta gönderenlere küfür bile etse sevinicem sanki, yoksa iş önemli farkındayım ayrımcılık yapılmasa bu kadar kızmıcam, Allah korusun ailesinin hastalığı içinde hastanede 10 gün kalabilir, önemli olan eşimin çabalaması ve gitmek istemediğini belli etmesi ama eşimin sakinliğinden bıktım, kızım bile daha çok hakkkını savunuyor

Isteyen varsa tabiki oncelikle onlar gitsin ama bekar olani baglayan bir sey yok diye bakis acisiyla her goreve genelde onlari yollamaya kalkiyorlar kurumlarda. Ben bunu dogru bulmuyorum. Bekarlarin ozel hayati yok mu? Herkes esittir. Cocuk sahibi olmak sizin tercihiniz ozel bir musamaha gosterilemez cocugunuz var diye. Tabiki oncelikle gitmek isteyen yollansa daha dogru ama bu durumda galiba zaten sizin esiniz istekli. Bu konu hakkinda da esinizle net bir sekilde konusun bence. Goreve gitmeye bu kadar hevesliyse bir yolunu bulsun oyle gitsin. Sizi sikintiya koymasin. Aslinda okulda kapanacak cocugunuzla gitse olmaz mi? Deniz falan var dediniz diye söylüyorum.

Benim cocuklarıma annem benim evimde bakıyor normalde. Ama yazın her iki annede yazlıga gidiyor. Bizde hafta ıcı 4 aksam İstanbulda oluyoruz. Ama bu iki hafta calısıyorum bu sebeble kayınvalıdemı İstanbula cagırdım, gecen hafta 1.5 yasındaki bebegımı sabah servisle bıraktım aksam babası aldı. Bu hafta buyuk olan ogland var pazartesi gununu sımdıden dusunuyorum,hakketten zor yanı ve 3 ay diyorsun. Sabah 6 da kalkıyorum 15 20 dk sonra evdeki sese uyanırlarsa ne ala, uyanmazlarsa isım var. Kv bıze cagırabılırım ama aksamı onla gecırmek var aıckcası okul kapandı serbest zamanlar oturup kv vakit gecırmek ıstemıyorum. Ama daha sonra ben izne cıkıyorum yaz sonuna kadar bir daha olmayacak bu valla Allah kolaylık versin. Eve donuste de yemegin hazır olması lazım hepsi zor

Buarada cocuklardan sonra bireylerin bence ozel zamanlara ihtiyacı olabilir cok dogal. Ben izne cıktıgımda İstanbulda olmayacağım, esim calısıyor olacak ve burada olmamızı ıstemıyor ki bende istemiyorum. Oda dinlenmek ıstedıgını dile getiriyor, bende henuz ufaklık cok kucuk ve emiyor ama emzırmeyı bırakınca bu yaz 2 gun beni yalnız bırakacak ve buna ihtiyacım var, ben o yuzden esini de anlıyorum ama o sabahları yasanan hengameyıde yasıyorum, kısacası zor

Eve yatılı kadın alın sorun çözülsün. Çalışan kadınlar çocukları için bunu yapmalı. Yoksa çalışmamalı bence

Aslında gitmeyi ben de çok istiyorum, Yıllık iznimden kalmış olsaydı çoktan giderdim ama kalmadı işte, ama akıllandım yeni iznimi hak edeyim bizde gidicez inşallah, kızım ağlayıp duruyor ben de denize gidicem diyexdğn babalar günüydü yine ağladı, Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…