Güzelim yorumlarını okudum ,azalarak gitmesi gayet iyi ,demek ki geri kalan tarihlerde baskalari da gidiyor ..yoksa 3 ay gitmeye devam ederdi öyle değil mi? Esin gamsız değil ama sen cidden hayatı kendine çok zorlastiriyorsun.Sonucta sen çalışmaya başlayalı öyle uzun yıllar olmamış (yıllık izni henüz haketmemissin bile ) ama oyle bir anlatıyorsun ki çalışma hayatından bıkmış usanmış bildiğin tükenmiş bir kadın ile konuştuğumu sanıyorum . Eşine patlamak yerine otur onunla konuş ama "sinir krizleri geçirmek " konuşmak değildir .Adam senin bu halinle yuzlesmemek için işten çıkınca sokaklarda dolasir yine evine gelmek istemez.Bak esin diğer zamanlar kızını okula bırakan ,evde senin hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapan bir adam.Sorumsuz bir adam olsa bunları da yapmaz emin ol.Sen de başka zaman anam da anam /babam da babam diye dolaniyorsun bir zahmet onlar da 10 gün senin hayatını kolaylaştırmak için ellerini taşın altına koysunlar.Sen de yok güneş gozlugum evde kalıyor ,saatim evde kalmislari bir kenara koy.Cok samimi olarak söylüyorum senin eşin böyle mülayim bir adam olmasa zaten seninle boşanır sen de artık annenle mi yoksa babanla mi yaşamak istersen oturursun ikisinden birisiyle !! Ben önceki yorumlarimda eşim kizimizi eve getirebilmek için nöbet yerini değiştirdi dedim ama aynı adam yeri geliyor haftada iki gün kendisi ile hiç alakası olmayan işleri yapıp gece yarısı eve geliyor sonrasında amirine karşı kredisi olsun diye . Dün nöbetçi değildi işle ilgili sistemsel bir sorun çıkınca yine de nöbetçi personel ile kalmış ona destek çıkmış ben gece birde yemek isittim adama . Sen amirinden aferin alacaksın diye ben akşama kadar iş yapayım , sabaha kadar da seni bekleyeyim başlarım senin işine demedim. Hayatı relaksa al biraz ...az sakin ol ,üç günlük dünya bak kaç günü ofkenle geçti bile ... kırk yaşında kırk derdin sahibi olursun hayatı bu şekilde yaşamayı seçersen .