- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
İyi de o saatte kadın çocuğunu kime bıraksın,okulun bahçesine mi ?
Belki adam gitmek istiyordur. O yüzden her görev geldiğinde cok da itiraz etmiyordur. Böyle düşündünüz mü? Aksi durumda da bu eşinizin karakteri. Yani değişmeyeceğini göre kabullenmek mantıklıNasıl sakin olayım, burda uğraşan benim, gözünün önünde haksızlık yapılıyor adamın umru değil kafasına takmıyor bile kızıyorum diyor ama hiçte umrumda değil ben kızdığını anlamıyorum hareketlerinden yani insan birşeyler yapar
Müdürü aradım gidiceksin diyor ne yapayım dedi iyi de bir sen misin her sene her sene
O müdürünün üstü var ona yaz dilekçe yani yap birşeyler
Ailesi burda olmasaydı görürdüm ben onu
Ben de eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Eşimin iş yerinde bu tarz görevlere hep bekar erkek ve kadınları gönderiyorlar.Sorun da benim işe çok erken girmem işte, yani iş saatlerinden dolayı hiç bir zaman çocuğumu okula götüremedim okuldan alamadım
Ev hanımıyken yazın başında Bir giderdi yazın sonunda gelirdi ama işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum inanın
Hani herkesi gönderseler bu kadar kızmıcam ya da eşimin birşeyler yaptığını görsem bu kadar kızmıcam adam sinirlenmiyor bile, hep ben hep ben bir çözüm bulmam lazım der bir insan, kaç kişi var Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz, iyice koptu ipler evliliğimiz çok kötü
Arabamız yok malesef ve en ufak bir eksiklikte eve gitmek zorunda kalıyorum, zaten işyerinde şu sıralar aşırı yoğunum eve geliyorum eşya almaya sonra çocuğumla oynuyorum yatana kadar canım çıkıyor
Annem her ne kadar kal dese de o da yoruluyor ve bazen çocuğuma bile bağırıyor demem o ki herkesin düzeni kaçıyor
Öyle ne yapayım ne yapayım demekle olmuyor işte
Çok vicdansızca olabilir ama çalışmayın zorunuza gidiyorsa bu kadar sinir sizi de yıpratır eşinizi de onun da işi sonuçtaSorun da benim işe çok erken girmem işte, yani iş saatlerinden dolayı hiç bir zaman çocuğumu okula götüremedim okuldan alamadım
Ev hanımıyken yazın başında Bir giderdi yazın sonunda gelirdi ama işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum inanın
Hani herkesi gönderseler bu kadar kızmıcam ya da eşimin birşeyler yaptığını görsem bu kadar kızmıcam adam sinirlenmiyor bile, hep ben hep ben bir çözüm bulmam lazım der bir insan, kaç kişi var Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz, iyice koptu ipler evliliğimiz çok kötü
Arabamız yok malesef ve en ufak bir eksiklikte eve gitmek zorunda kalıyorum, zaten işyerinde şu sıralar aşırı yoğunum eve geliyorum eşya almaya sonra çocuğumla oynuyorum yatana kadar canım çıkıyor
Annem her ne kadar kal dese de o da yoruluyor ve bazen çocuğuma bile bağırıyor demem o ki herkesin düzeni kaçıyor
Öyle ne yapayım ne yapayım demekle olmuyor işte
Buyuk olasılıkla 8:30/9:00 arası dersi basliyordur cocugun .Tüm sistem adamın sabahları çocuğu okula götürmesi üzerineOkul saat kacta aciliyor? Yada annesine birakip, onlar cocugu okula götüremezlermi? Yada annesi gelip cocugu birakamazmi? Türkiyede calisan ebeveynler nasil yapiyor?
Evetttt.Buyuk olasılıkla 8:30/9:00 arası dersi basliyordur cocugun .Tüm sistem adamın sabahları çocuğu okula götürmesi üzerine
kurulmuş ,yoksa sürekli bir durum olsa kadın bakici tutar veya en başından calisma olayına girmez. Esim asker ben ücretsiz izindeyim .Adam nobetinin olduğu gün kizimizi eve getirebilmek için yalvar yakar nöbet tuttuğu noktayı degistirtti. Geçen aylarda Antalya'da bir haftalık bir seminer vardı ,yol /konaklama herseyi karşılanıyordu eşim ben ve kızımız mağdur oluruz diye ismine gelen daveti iptal ettirdi. Sonucta cift olarak yürütmeye çalıştıkları bir düzen var...adam istese amiri ile görüşür ,olmadı dilekçe yazar ama çaba harcar. Benim konu sahibinin anlatımından anladığım adam evden kaçmak için angarya ne görev varsa üstüne atlıyor.
sana bu konunda hak verdim @yozmen85Çalışıyor musunuz
Çocuğunuz olmadığı için böyle yazıyorsunuz çocuğunuz olsa böyle yazmazsınız
Önceden yaz boyuncaydı şimdi 1 hafta gitmişti tekrar 10 gün kalıcak
Okul kapanıyor ama annemlerde çocuğum çok zorluyor beni çok yoruyor ve anneminde düzeni kaçıyor anlıyorum yüzünden düzen alt üst oluyor ve de ben herkesi gönderseler ayrımcılık yapmasalar ya da ne bileyim eşim bir yerlere ulaşmaya çalışsa hakkını savunsa biraz kızsa vs bu kadar üzülmücem adamın umru değil neşesi gayet yerinde nasıl bir şey ben anlamıyorum tabi karışan yok densizlik yerde eşim rahat etmicekte ben mi edicem
19 yıl olacak aktif çalışıyorum ve neredeyse bunun 17 yılı sabah 6 da kalkıyorumSiz bana çok alakasız şeyler yazıyorsunuz
Ne mi yapabilir
Dilekçe yazabilir mazeretini sunabilir, ayrımcılık yapıldığını söyleyebilir, kızabilir sinirlenebilir
Ama o annemde var onun ailesi de var nasılsa her işe koşuyorlar oh denizlik yerde ne güzel
Bakıcak kimse olmasaydı kızımıza görürdüm ben onu, pekala iptal edebilirdi.
Ben de işte çalışmaya bayılıyorum ama ev aldık ve mecbur çalışıyorum yoksa kimse sabahın 6 sında kalkmak istemez
Eşimle uzun yıllardır evliyiz, işe girdiğinden beri her yaz göreve gönderiliyor ve önceden ev hanımıyken sabrediyordum ama çalıştığım ve çocuğumu okula götürdüğü için çok zorluk çekiyorum, inanın evde kalamıyorum çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum diye annelerde ya da eşimin ailesinde kalıyorum ama o kadar zor oluyor ki çocukla,
İşin tuhaf tarafı eşim benim gibi sinirlenmiyor sinirleniyor gibi yapıyor ama sinirlenmiyor, ben senin yerinde olsam dilekçe yazarım biryerlere ulaşırım çünkü kadrolusun diyorum ben ne yapayım diyor zaten başka da dediği birşey yok, ayrımcılık yapılıyor ve sürekli aynı kişiler gidiyor ama eşim sesini çıkarmıyor hakkını aramıyor, mesaiye mi kalınıcak eşim, biryere mi gidilecek eşim sürekli eşime söyleniyor ve çalıştığımı da biliyorlar, bıktım artık her yaz her yaz, ev hanımı olsam sıkıntı değil evimde kalırım ya da eşimle giderim ama çalışırken çok zorlanıyorum ben burda ona ne var ki işten çık denizlik yerde oh ne güzel olan bana oluyor çocuğun düzeni kaçıyor, bekarlar var eşi çalışmayanlar var ama niye sürekli eşim, birşeyler yap diyorum belki sonuç alamazsın ama en azından çabalamış olursun diyorum ne yapayım ne yapayım... Daha 3 ay önce gitti göreve
İsteyerek gittiğini düşünmeye başladım ve inanın boşanma aşamasına geldik şu an, sürekli tartışma çıkıyor, telefonda sesini bile duyasım yok o kadar sinir oluyorum o bana laf sokuyor birbirimizden soğuduk inanın şu an işyerinde olmasam ağlıcam, zatme kendi ailemle sıkıntım var bir de eşim eklenince dayanamıyorum
Yalnız doktorlukla karşılaştırmayın çünkü doktorluk ve hemşirelik gibi meslekler yoğun ve saati belli olmayan meslekler onu kabul ederek doktor olmuştur ya da siz vardiyalı işi bilerek seçtiniz ama eşimin göreve gitme durumu yoktu ve göz göre ayrımcılık var ve eşim hiç birşey yapmıyor ne yapayım demekten başkaCok sinir stresli buldum sizi
Ablam doktor ve sık sık nöbeti oluyor. Esi de ayni sekilde. Ne yapsinlar cocuklari cocuk esirgemeye mi biraksinlar? Meslegi mi terketsinler?
Bazen bizde kaliyorlar bazen annem orda kaliyor. Kimse uymazsa apt gorevlisinin unv giden kizi goz kulak oluyor ablam para sıkıstırıyor eline.
Kendim de vardiyali calisiyorum. Bazen 17.00 01.30. Oglani babaannesine birakiyorum. Ya servisten orda iniyorum ya da sabah simit alip erkenden kahvaltiya gidiyorum.
Hayat herkese zor. Hem cocuk yapip hem calismak isteyince (tabi ki isteyebilirsiniz bu bi elestri degil) malesef bazi seylere katlanmak da gerekiyor. Simdi siz bosansaniz size ne katacak? Cocugu babaya birakacaksaniz bosanin rahat edersiniz. aksi takdirde 3 ayda 10 gun bu durumu yasamamak icin her gun yasayacaksiniz.
Sizin bu sinir stresiniz benim esimde olsa ben de olabilen tüm sehirdisi görevlere giderim.
Genelde eşimin ailesi bakıyor, onların işi olduğunda annem bakıyor, bakma konusunda sıkıntı yok çok şükür ama eşim ailemize güveniyor, bakmaya insanımız olmasa başka ne yapabilirdi mecbur iptal edicekti ama dilekçe bile yazmıyor isteyerek gittiğini düşünüyorum artıksana bu konunda hak verdim @yozmen85
eşin imkanı olduğu halde uğraşmıyor
çalışan bir anne olarak benim de eşim çabalamasa bende mahsus yaptığını düşünürüm
çünkü akşamları tek ilgileneceksin her işe de mecbur sen koşacaksın
bu arada şimdi yaz öğlen kim bakıyor çocuğa?
ben ne yapayım hiç sevmediğim bir lafGenelde eşimin ailesi bakıyor, onların işi olduğunda annem bakıyor, bakma konusunda sıkıntı yok çok şükür ama eşim ailemize güveniyor, bakmaya insanımız olmasa başka ne yapabilirdi mecbur iptal edicekti ama dilekçe bile yazmıyor isteyerek gittiğini düşünüyorum artık
İnşallah hasta olurum da gelmek zorunda kalırsın diye dua ettim o kader yani.
Nasıl insan anlamıyorum ki ben ne yapayım demekten başka bildiği birşey yok
Konforlu değilim hanımefendi akşamları yorgunluktan ağzım açık uyuyorum ve eşimde bunu gördüğü için çayımı koyuyor ne var bundaSiz bence varolan konfor alanınızdan zerre uzaklaşmak istemiyorsunuz,mümkünse dünya yansın ama benim düzenim bozulmasın derdindesiniz. Bi ara yazmıştınız eşim çayımı doldurur ağzıma kadar verir diye anne ve babanızın boşanma konusunda. Böylesi bi eş için bu kadar öfke çok fazla. Ben sizin çok sorunlu ve fazlasıyla bencil bi karakter olduğunuzu düşünüyorum
Nasıl bir çare bulayım kavga yapıyorum olmuyorben ne yapayım hiç sevmediğim bir laf
saçlarını tek tek yolasım gelir eşimin :)
ama sen bana uyma
bir çaresine bak yozmen
yoksa seninki iyice yayılmaya alışacak
Güzelim zaten esin bu karekterde bir adam olmasa belki de evliliginizi yurutemezdiniz.Sen istediğin gibi gitmeyen olaylarda çabuk demorilize olan ,biraz da takınca takan bir kadınsın (bu gün ki konundan bağımsız yazıyorum bu yorumu) Biraz akisina bırak hayatı,az sakin ol.Bak iki gün sonra okul da tatile giriyor.Zaten çocuk evde tek başına kalamayacakti.Yaz için bir düzenleme yaparsınız.Senin elinde olmayan konular için sıkma caniniKonforlu değilim hanımefendi akşamları yorgunluktan ağzım açık uyuyorum ve eşimde bunu gördüğü için çayımı koyuyor ne var bunda
Vicdanı olan bir insan eşine yrtdım eder zaten, bne olsam bende yaparım ki benim de bu evlilik için bir çok fedakarlıklarım oldu
Eşim çayımı koyuyor diye iyi bir eş mi oluyor
Sorumluluk sahibi tamam ama gamsız hakkını savunamayan dünyaya maç seyretmeye keyif yapmaya gelmiş bir insan
Niye sürekli ben gidiyorum diye sorgular bir insan
40 yaşına yaklaşmış üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?