Eşimi 1haftadır düşman gibi görüyorum

Ek ücret mi alıyor, acaba bu yüzden mi gitmek istiyor , yoksa seyahat olarak mi görüyor acaba , ya da işinde yükselmek istediği için mi böyle yapıyor ? Tam nedenini hiç sordunuz mu ?

Doğru diyorsunuz, bir hafta gittiyse göreve , bir dahakine mazeret bulup 3.ye gidebilir.
Itiraz hakkını kullanmalı eğer gerçekten gidecek başka birileri varsa.
..

Işinize yakın yere taşının. Çocuğunuzu da orada okula yazdirin ya da araba almanın yolumu bulun. Tavsiyelerim bu yönde.

Erken uyuyup 6 da uyanabilirsiniz aslında. Yaz tatili de geldi. Çok uykusu gelse öğlen uyur nasilsa

Bir iki saat erken uyansa sorun olmaz diye düşünüyorum.

Belki adam gitmek istiyordur. O yüzden her görev geldiğinde cok da itiraz etmiyordur. Böyle düşündünüz mü? Aksi durumda da bu eşinizin karakteri. Yani değişmeyeceğini göre kabullenmek mantıklı

7 yaşındaki çocuk 6'da uyanır 10 gün için ne olacak.
Zaten 1-2 günde sizin izin gününüze rastlayacak.

Ben de eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Eşimin iş yerinde bu tarz görevlere hep bekar erkek ve kadınları gönderiyorlar.

Allah aşkına gerçekten 6 da kalkmak mı dert? normalde çalışan insanlar kaçta kalkıyor ki? ben de 6.30 da kalkıyorum... ya maddi sıkıntıları göğüsleyip işten çıkın uyuyun. ya da yok ben maddi sıkıntı istemem çalışıcam deyip kendi evinizde 6 da kalkın...

Çok vicdansızca olabilir ama çalışmayın zorunuza gidiyorsa bu kadar sinir sizi de yıpratır eşinizi de onun da işi sonuçta

Okul saat kacta aciliyor? Yada annesine birakip, onlar cocugu okula götüremezlermi? Yada annesi gelip cocugu birakamazmi? Türkiyede calisan ebeveynler nasil yapiyor?
Buyuk olasılıkla 8:30/9:00 arası dersi basliyordur cocugun .Tüm sistem adamın sabahları çocuğu okula götürmesi üzerine
kurulmuş ,yoksa sürekli bir durum olsa kadın bakici tutar veya en başından calisma olayına girmez. Esim asker ben ücretsiz izindeyim .Adam nobetinin olduğu gün kizimizi eve getirebilmek için yalvar yakar nöbet tuttuğu noktayı degistirtti. Geçen aylarda Antalya'da bir haftalık bir seminer vardı ,yol /konaklama herseyi karşılanıyordu eşim ben ve kızımız mağdur oluruz diye ismine gelen daveti iptal ettirdi. Sonucta cift olarak yürütmeye çalıştıkları bir düzen var...adam istese amiri ile görüşür ,olmadı dilekçe yazar ama çaba harcar. Benim konu sahibinin anlatımından anladığım adam evden kaçmak için angarya ne görev varsa üstüne atlıyor.

Anayız biz ana! Kadınlar ne kadar fedakar,emin olun ki kafa dinlemek istiyor ve o yüzden göreve gidiyordur.
boşanmak fazla olur gibi geldi,ne denir bilemedim. Allah yardımcınız olsun sizinde evladınız da ..!

Evetttt.
Düzen eşimin çocuğumuzun üzerindeki sorumluluk üzerine kurulu hafta içi benden daha geç gittiği için en ufak bir durumda düzen alt üst oluyor
Annemlerde de kalsak eşimin ailesinde de kalsak insanlar yoruluyor hem kızım hem ben hem ailelerimiz çok yoruluyor inanın son günlerde gidelim diye bekliyorlar onlarda haklı
Eşim çaba göstermiyor müdürü aramış sözde gidiceksin demiş ya yok mu onun üstü yaz dilekçe yaz diyorum telefonda kimse seni dikkate almaz diyorum ama dinlemiyor beni çıldırtıcak
Bir de ikinci çocuk istemesi yok mu beni deli ediyor, hamileyken göndremezlermiş göreve iyi de şimdide derdini anlatsan yazsan belki göndermicekler çocuk yapınca birdaha huniyle gezeyim
Denizlik yerde işten çıkıyor karışan yok, yemeği ye oh ne güzel ya burca ben uğraşayım

Cok sinir stresli buldum sizi

Ablam doktor ve sık sık nöbeti oluyor. Esi de ayni sekilde. Ne yapsinlar cocuklari cocuk esirgemeye mi biraksinlar? Meslegi mi terketsinler?

Bazen bizde kaliyorlar bazen annem orda kaliyor. Kimse uymazsa apt gorevlisinin unv giden kizi goz kulak oluyor ablam para sıkıstırıyor eline.

Kendim de vardiyali calisiyorum. Bazen 17.00 01.30. Oglani babaannesine birakiyorum. Ya servisten orda iniyorum ya da sabah simit alip erkenden kahvaltiya gidiyorum.

Hayat herkese zor. Hem cocuk yapip hem calismak isteyince (tabi ki isteyebilirsiniz bu bi elestri degil) malesef bazi seylere katlanmak da gerekiyor. Simdi siz bosansaniz size ne katacak? Cocugu babaya birakacaksaniz bosanin rahat edersiniz. aksi takdirde 3 ayda 10 gun bu durumu yasamamak icin her gun yasayacaksiniz.

Sizin bu sinir stresiniz benim esimde olsa ben de olabilen tüm sehirdisi görevlere giderim.

sana bu konunda hak verdim @yozmen85
eşin imkanı olduğu halde uğraşmıyor
çalışan bir anne olarak benim de eşim çabalamasa bende mahsus yaptığını düşünürüm
çünkü akşamları tek ilgileneceksin her işe de mecbur sen koşacaksın
bu arada şimdi yaz öğlen kim bakıyor çocuğa?

19 yıl olacak aktif çalışıyorum ve neredeyse bunun 17 yılı sabah 6 da kalkıyorum
seni gerçekten çok iyi anladım bu konunda yozmen

hani diyorsun ya borç harç nasıl çıkayım işten aslında çıkacaksın
tabi kredi senin üzerine değilse
madem sorumsuzluk ediyorsun ne halin varsa gör diyeceksin

Siz bence varolan konfor alanınızdan zerre uzaklaşmak istemiyorsunuz,mümkünse dünya yansın ama benim düzenim bozulmasın derdindesiniz. Bi ara yazmıştınız eşim çayımı doldurur ağzıma kadar verir diye anne ve babanızın boşanma konusunda. Böylesi bi eş için bu kadar öfke çok fazla. Ben sizin çok sorunlu ve fazlasıyla bencil bi karakter olduğunuzu düşünüyorum

Yalnız doktorlukla karşılaştırmayın çünkü doktorluk ve hemşirelik gibi meslekler yoğun ve saati belli olmayan meslekler onu kabul ederek doktor olmuştur ya da siz vardiyalı işi bilerek seçtiniz ama eşimin göreve gitme durumu yoktu ve göz göre ayrımcılık var ve eşim hiç birşey yapmıyor ne yapayım demekten başka
8 senedir her yaz eşim göreve gidiyor, ev hanımıyken zor olmuyordu da işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum, ben de insanım yani, ilk önce kendi isteyenden sonra bekar olandan başlanması gerekmez mi
Ya da gittiği yere en yakın yerde kalanlar gitse
Göz göre göre ayrımcılık yapılıyor
Çocuğuma bakmaktan şikayetçi değilim ama eşim ben sesimi çıkarmasam yazı geçirecek orda, gamsızlığından bıktım
Ev hanımı olsam ne b... K yerse yesin

Genelde eşimin ailesi bakıyor, onların işi olduğunda annem bakıyor, bakma konusunda sıkıntı yok çok şükür ama eşim ailemize güveniyor, bakmaya insanımız olmasa başka ne yapabilirdi mecbur iptal edicekti ama dilekçe bile yazmıyor isteyerek gittiğini düşünüyorum artık
İnşallah hasta olurum da gelmek zorunda kalırsın diye dua ettim o kader yani.
Nasıl insan anlamıyorum ki ben ne yapayım demekten başka bildiği birşey yok

ben ne yapayım hiç sevmediğim bir laf
saçlarını tek tek yolasım gelir eşimin :)
ama sen bana uyma

bir çaresine bak yozmen
yoksa seninki iyice yayılmaya alışacak

Konforlu değilim hanımefendi akşamları yorgunluktan ağzım açık uyuyorum ve eşimde bunu gördüğü için çayımı koyuyor ne var bunda
Vicdanı olan bir insan eşine yrtdım eder zaten, bne olsam bende yaparım ki benim de bu evlilik için bir çok fedakarlıklarım oldu
Eşim çayımı koyuyor diye iyi bir eş mi oluyor
Sorumluluk sahibi tamam ama gamsız hakkını savunamayan dünyaya maç seyretmeye keyif yapmaya gelmiş bir insan
Niye sürekli ben gidiyorum diye sorgular bir insan
40 yaşına yaklaşmış üstelik

ben ne yapayım hiç sevmediğim bir laf
saçlarını tek tek yolasım gelir eşimin :)
ama sen bana uyma

bir çaresine bak yozmen
yoksa seninki iyice yayılmaya alışacak
Nasıl bir çare bulayım kavga yapıyorum olmuyor

Güzelim zaten esin bu karekterde bir adam olmasa belki de evliliginizi yurutemezdiniz.Sen istediğin gibi gitmeyen olaylarda çabuk demorilize olan ,biraz da takınca takan bir kadınsın (bu gün ki konundan bağımsız yazıyorum bu yorumu) Biraz akisina bırak hayatı,az sakin ol.Bak iki gün sonra okul da tatile giriyor.Zaten çocuk evde tek başına kalamayacakti.Yaz için bir düzenleme yaparsınız.Senin elinde olmayan konular için sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…