Eşimi 1haftadır düşman gibi görüyorum

Baya erken saat kac oluyor?

Sadece bir hafta veya on gün için mi bu tantana? Abartmayin bence.

Çalışmadığınız için bence böyle düşünüyorsunuz ki şu an çalışmasam hiç sıkıntı değil
Bizim düzenimiz alt üst oluyor ve işin içine ayrımcılıkta girince iyice sinirlerim yıprandı
Yaz gelsin istemiyorum sırf bu sebepten

Bence eşiniz her erkek gibi fedakarlık yapmak yerine tatil yapmaya gidiyor.
İşine böyle geldiği için de sesini çıkarmıyor.
Ohh hazır bahanesi de var, miss.
Aynen öyle ben de bu yüzden çıldırıyorum ve onu bir kaşık suda boğasım geliyor

Doğrudur çalışan eşler de benim gibi düşünüyor çevremde.
Belki zorluyorlardır, mobbing uyguluyorlardır. Karşı çıktığı için sıkıntı yaratabilirler belki.

fazla abartıyorsunuz, adama da yazık günah.o zaman siz çıkın işten? napsın adamcağız bu krizde evde yan gelip yatsa senin paranı yese , kumar oynasa , borç yapsa, sorumsuz olsa daha mı iyi.
Siz bana çok alakasız şeyler yazıyorsunuz
Ne mi yapabilir
Dilekçe yazabilir mazeretini sunabilir, ayrımcılık yapıldığını söyleyebilir, kızabilir sinirlenebilir
Ama o annemde var onun ailesi de var nasılsa her işe koşuyorlar oh denizlik yerde ne güzel
Bakıcak kimse olmasaydı kızımıza görürdüm ben onu, pekala iptal edebilirdi.
Ben de işte çalışmaya bayılıyorum ama ev aldık ve mecbur çalışıyorum yoksa kimse sabahın 6 sında kalkmak istemez

Bence sakin ol. Huzursuzluğa gerek yok. Belki de işler düşündüğün gibi değildir. İş yeri sıkıntılıdır ne bileyim, sorun yaratanlar vardır. Olabilecek şeyler bunlar. Ha, sevmiyorsan ayrıl tabi. Ama en azından işi var evine para getiriyor.. ne diyelim. Olur çaresi muhakkak vardır ama sinirle öfkeyle birşey olmaz. Sakince düşünmek tartmak lazım

Nasıl çıkayım kredi ödüyoruz çıkmam demek maddi sıkıntı demek
Eşiniz bir şey yapmıyorsa bu konuyla ilgili sizde böyle yaşamak istemiyorsaniz yetemiyorsaniz başka çözüm yolu var mı sizce? Kac kez konusmussunuz adam degismemis keşke kızıp hakkini arasa ama yok e siz gene harap olcaksiniz. Bencillik sevmem ama bencil bir insana ancak bu şekil cevap verilir.
O bir şey yapmıyor sizde yapmazsaniz katlancaksiniz başka çıkış göremedim burdan beynine frekansla bu konuyu tak tak sinirlen diye hepimiz totem yapsak gene degisir mi sizce

Nasıl sakin olayım, burda uğraşan benim, gözünün önünde haksızlık yapılıyor adamın umru değil kafasına takmıyor bile kızıyorum diyor ama hiçte umrumda değil ben kızdığını anlamıyorum hareketlerinden yani insan birşeyler yapar
Müdürü aradım gidiceksin diyor ne yapayım dedi iyi de bir sen misin her sene her sene
O müdürünün üstü var ona yaz dilekçe yani yap birşeyler
Ailesi burda olmasaydı görürdüm ben onu

simdi sizi daha iyi anladım.

Esiniz cozum bulma surecinde size yardimci degil. Arabanız da yokmus cok zor o zaman.

esinizi gorevden vazgeciremiyorsanız baska cozum yolları deneyin. Esinizle açık açık konusun. sen birakip gidince ben cocugu birakip ise gitmekte zorlaniyorum diyin. Bana araba alalım diye teklif edin. yok olmaz derse o zaman sen goreve gitmeyeceksin sec birini diye secek sunun. Daha sakin ve açık açık konuşmak işe yarayabiliyor. Cok sinirli ve fevei davranırsanız ters teper. Bu sefer kavgadan uzaklaşmak icin sevine sevine gider göreve

Sen ulaş sen yaz olabilir mi öyle birşey. Yani yapsan eşin tepki verir mi? Arayıp aile durumunu anlatsam falan belki ne bileyim. Bu kadar daraldiysan bir kişi çözüm uretmeli

O kadar erken bir saat degil. Cocuk kac yasinda? Bizde saat 6da kalkip, 2 yasindaki kizimizi saat 6 bucukta uyandiriyoruz. Yani cocuk 1 saat fazla uyusun diye farkli bir evde kalmasi degmez bence.
İyi de o saatte kadın çocuğunu kime bıraksın,okulun bahçesine mi ?

Dilekçe ile uğraşır da sonuç alamazsa sivrildiğiyle kalır 1 hafta 10 gün için gereksiz sinir yapmışsınız. Okul tatil olacak zaten. Çocuğa anneanne babaanne biri bakmayacak mı? Ha 2 saat erken gitmiş ha 2 saat geç. Çocuk öğlen uyur, sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…