- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Şu an o kadar sinirliyim ki açıklayıcı yazmamış olabilirim.
Ben çok erken işe gidiyorum ve çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum erken kalkmasın diye kalıyorum ve normalde de eşim götürüyor okula çünkü ben baya erken kalkıyorum
Sadece bir hafta veya on gün için mi bu tantana? Abartmayin bence.Kalmıyorlar herkes gitsin ne olucak iş sonuçta diyor bizde kal diyor ama yorgunluktan bir hal oluyor hatta annem kızıma bazen bağırıyor bile
Bilmiyorum ya çok sıkıldım her yaz her yaz
Daha yeni gitti 1 hafta şimdide 10 gün
6 da kalkıyorumBaya erken saat kac oluyor?
Çalışmadığınız için bence böyle düşünüyorsunuz ki şu an çalışmasam hiç sıkıntı değilHayır çalışmıyorum ve çocuğum yok ama çocuğum olsa bile yapabileceğim bir şey pek olmazdı özel sektör değil ki çıksın.
Ama çocuğu olan diğer arkadaşları eşimden daha çok gitti, 15-20 gün kaldılar ama eşlerinden çok da büyük bir problem duymadım.. Birim değişimi falan yok mu?
Aynen öyle ben de bu yüzden çıldırıyorum ve onu bir kaşık suda boğasım geliyorBence eşiniz her erkek gibi fedakarlık yapmak yerine tatil yapmaya gidiyor.
İşine böyle geldiği için de sesini çıkarmıyor.
Ohh hazır bahanesi de var, miss.
Çalışmadığınız için bence böyle düşünüyorsunuz ki şu an çalışmasam hiç sıkıntı değil
Bizim düzenimiz alt üst oluyor ve işin içine ayrımcılıkta girince iyice sinirlerim yıprandı
Yaz gelsin istemiyorum sırf bu sebepten
Siz bana çok alakasız şeyler yazıyorsunuzfazla abartıyorsunuz, adama da yazık günah.o zaman siz çıkın işten? napsın adamcağız bu krizde evde yan gelip yatsa senin paranı yese , kumar oynasa , borç yapsa, sorumsuz olsa daha mı iyi.
7 yaşında ben 6 da kalkıyorumKaç yaşında çocuğunuz ve siz sabah kaçta çıkıyorsunuz evden?
Valla 10 gün benim için önemli bir süreSadece bir hafta veya on gün için mi bu tantana? Abartmayin bence.
İş yerindeki dinamikleri bilmeden yorum yapmak doğru olmazValla 10 gün benim için önemli bir süre
Zaten aman işin ne derlerse o desem bu sakinlikle eşime yaz boyu 3 ay görev işini kitlerler
6 da kalkıyorum
Eşiniz bir şey yapmıyorsa bu konuyla ilgili sizde böyle yaşamak istemiyorsaniz yetemiyorsaniz başka çözüm yolu var mı sizce? Kac kez konusmussunuz adam degismemis keşke kızıp hakkini arasa ama yok e siz gene harap olcaksiniz. Bencillik sevmem ama bencil bir insana ancak bu şekil cevap verilir.Nasıl çıkayım kredi ödüyoruz çıkmam demek maddi sıkıntı demek
Nasıl sakin olayım, burda uğraşan benim, gözünün önünde haksızlık yapılıyor adamın umru değil kafasına takmıyor bile kızıyorum diyor ama hiçte umrumda değil ben kızdığını anlamıyorum hareketlerinden yani insan birşeyler yaparBence sakin ol. Huzursuzluğa gerek yok. Belki de işler düşündüğün gibi değildir. İş yeri sıkıntılıdır ne bileyim, sorun yaratanlar vardır. Olabilecek şeyler bunlar. Ha, sevmiyorsan ayrıl tabi. Ama en azından işi var evine para getiriyor.. ne diyelim. Olur çaresi muhakkak vardır ama sinirle öfkeyle birşey olmaz. Sakince düşünmek tartmak lazım
Sorun da benim işe çok erken girmem işte, yani iş saatlerinden dolayı hiç bir zaman çocuğumu okula götüremedim okuldan alamadım
Ev hanımıyken yazın başında Bir giderdi yazın sonunda gelirdi ama işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum inanın
Hani herkesi gönderseler bu kadar kızmıcam ya da eşimin birşeyler yaptığını görsem bu kadar kızmıcam adam sinirlenmiyor bile, hep ben hep ben bir çözüm bulmam lazım der bir insan, kaç kişi var Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz, iyice koptu ipler evliliğimiz çok kötü
Arabamız yok malesef ve en ufak bir eksiklikte eve gitmek zorunda kalıyorum, zaten işyerinde şu sıralar aşırı yoğunum eve geliyorum eşya almaya sonra çocuğumla oynuyorum yatana kadar canım çıkıyor
Annem her ne kadar kal dese de o da yoruluyor ve bazen çocuğuma bile bağırıyor demem o ki herkesin düzeni kaçıyor
Öyle ne yapayım ne yapayım demekle olmuyor işte
Sen ulaş sen yazNasıl sakin olayım, burda uğraşan benim, gözünün önünde haksızlık yapılıyor adamın umru değil kafasına takmıyor bile kızıyorum diyor ama hiçte umrumda değil ben kızdığını anlamıyorum hareketlerinden yani insan birşeyler yapar
Müdürü aradım gidiceksin diyor ne yapayım dedi iyi de bir sen misin her sene her sene
O müdürünün üstü var ona yaz dilekçe yani yap birşeyler
Ailesi burda olmasaydı görürdüm ben onu
İyi de o saatte kadın çocuğunu kime bıraksın,okulun bahçesine mi ?O kadar erken bir saat degil. Cocuk kac yasinda? Bizde saat 6da kalkip, 2 yasindaki kizimizi saat 6 bucukta uyandiriyoruz. Yani cocuk 1 saat fazla uyusun diye farkli bir evde kalmasi degmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?