Eşimi 1haftadır düşman gibi görüyorum

Sanki esiniz gönüllü gidiyor gibi geldi. Benim eski esnute vardi is yeri gonderiyor diye baska sehirlere giderdi meger sonradan ogrwndikki kendi gidermis ablamada zorla gonderiyolar ben cok caliskan oldugum icin derdi neyseki artik bitti

Sanki esiniz gönüllü gidiyor gibi geldi. Benim eski esnute vardi is yeri gonderiyor diye baska sehirlere giderdi meger sonradan ogrwndikki kendi gidermis ablamada zorla gonderiyolar ben cok caliskan oldugum icin derdi neyseki artik bitti
Yok mailinden bakıyorum ben tarihlere bir de harcırah yatıyor zaten onda sıkıntı yok

Bence eşiniz her erkek gibi fedakarlık yapmak yerine tatil yapmaya gidiyor.
İşine böyle geldiği için de sesini çıkarmıyor.
Ohh hazır bahanesi de var, miss.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.Kadın baskı yapsa suçlu duruma düşecek kadın nasıl olsa.burda bile öyle baksanıza

Oğlum değil kızım var, normalde de okullar kapanınca annemde kalıcak ta o zaman sabah eşim bırakıcak ve evimizde kalıcaz
Annem idare ediyor kalın diyor ama kızıma çok bağırıyor sinirleri çabuk yıpranıyor, şu an kayınvalidemlerinde işleri olduğu için orda da kalamıyorum
En ufak birşey unutunca eve gidiyorum, zaten işyerinde inanılmaz yoğunum eve geliyorum bir de evde uğraşıyorum,
ama eşim oh mis işten çık otelde yemek ye akşam TV karşısında ya da dışarıda ne güzel iş yok çocuk derdi yok, adam sinirlenmez bile ben uğraştığım için ben sinirleniyorum doğal olarak, adam belki dilekçe yazsa başka yerlere ulaşsa göndermicekler ama telefon ettim müdüre gidiceksin diyor o kadar valla her yaz her yaz yetti artık

Eşiniz sağlık sektörründe diye tahimen ediyorum.Yaz poklinikleri falan açılır exta.öyle birşey mi ?
Madem yazlık bölge de görev,evde birkaç gün öncesinden lafı dönmeye başladığında izin aldığınızı ve bu görev de onunla birlikte sizlerinde geleceğini söyleyin hepberaber kalacak yer ayarlaması gerektiğini söyleyin.Madem bir çözüm bulmuyorsun bende bundan sonraki yaz görevlerinde bu şekilde yapmaya karar verdim deyin bakalım.ne tepki verecek

Mesajınızdan pek birşey anlamadım
Burda bile öyle derken, baskıcı mıyım

hayır diğer hemsinslerimiz baskıcı diye nitelendiriyor sizi.onu diyorum.ben sizi anladım.iş adı altında adam kafa dinliyor tatil yapıyor diyorsunuz.

hayır diğer hemsinslerimiz baskıcı diye nitelendiriyor sizi.onu diyorum.ben sizi anladım.iş adı altında adam kafa dinliyor tatil yapıyor diyorsunuz.
Evet aynen öyle karışan yok tek başına ne güzel diyorum, burda sıkıntıyı ben çekiyorum diyorum ama bana baskıcı deniyor eşim gamsız asıl sinirleri alınmış gibi, benim sinirlerimi yıpratıyor

Geçen bi konu vardı iş için eşi şehirdışına gide bi kadıncağız birgündüz bir gece adamın arayıp sormadığından yakınıyordu.Off ne giydirmşlerdi kadına; baskıcısın, geçimsizsin, güvenmiyorsan boşannn....daha neler.dik dik konuşuyolar burda kendi başlarına geldiğinde adamların başının etini yerler halbuki. Amma burda herkes elitt herkes cool...

Tam olarak ne is yapiyor esiniz?

Ne görüyor ne yaşıyor da sinir olsun adam söylermisin ?

Bak yukarda yorumumda bir çözüm önerdim sana .Dene bakalım ne olacak.Sinirlenmeden kararlı bir şekilde normal bi halinle söyle ama.

Mantıklı, bu şekilde yapabilirim yıllık izin şu an yok ama hak ettiğimde bu şekilde yapıcam, gidiceksek birlikte gidicez diyeceğim başka çarem kalmadı
Sağlık sektöründe değil ama kadrolu istese hakkını arayabilir ama eşim sessiz kalıyor en son çare öyle yapıcam artık

Burdaki birçok kadına gıcık olmaya başladım.

Derdini anlatıp fikir soranı illaki gözün üstünde kaşın var diye suçlayacaklar.

Herkes fikrini söylesin. Ama amac konu sahinini suçlamak olmasın. Allah aşkına ya.

Adam ne yapsınmış. Evde yatsın mıymıs... kadın onu mu dedi. Bu konudan anlaşilan bu mu...Gercekten okuduğunu anlama konusunda ciddi bir sorun yaşıyoruz toplum olarak....

Sevgili konu sahibi. Senin derdine anladım ben.
Eşinin göreve gitmesine değil; gitmemek için hiçbir çaba vermemesine öfkeleniyorsun.

Elinden geleni yapsa ama yinede göreve gitse mesele olmayacaktı.

Çocukla birinin evinde kalmak hem sana hem ev sahibine gercekten eziyet. Bu ev sahibi anneniz de olsa.

Size tavsiyem; akrabalardan ihtiyac sahibi genç bir kız varsa ondan rica edin sizinle kalsın. Eline 3_5 kuruş verin. Hem sizin işiniz görülür. Hem onun ihtiyaci görülür.

Esine. Ben de gıcık oldum ama sasirmadim.erkekler çoğu zaman bencil olabiliyor. O konuda bir sinir krizi geçirsen belki işe yarayabilir. Öfkeni görsün geri adım atar.

Bence eşiniz kendi istiyor gitmeyi

Bence eşiniz kendi istiyor gitmeyi

Ben de anlamıyorum insan bazen düşünüyor bendemş sıkıntı var
Kendi eşleri göreve gidip sesini çıkarmasa hakkını aramasa, çocukla bir iş bir ev uğraşsa acaba ne yaparlardı, iyiki gitti mi derlerdi

Beni o kadar iyi anlamışsın ki gerçekten teşekkür ederim
Eşim çabalasa çabalasa çabalasa ve yine gönderseler napalım aşkım mecbur gidicek sin elinden geleni yaptın derdim,ama ne yapayım müdüre sordum gidiceeksin dedi diyor..o zaman dilekçe yaz diyorum birşey yapmıyor adamın ağzına s....lar yine de sesini çıkarmaz ya nasıl birşey anlamıyorum
Zaten şu an konuşmuyorum, telefonlarını açmıyorum inanın konuşasım gelmiyor, belki ne kadar kızdığımı anlar, ne kadar yorulduğumu anlar. Sessiz insana uğraşmak ne kadar zormuş

Bence esinizden oturu degilde sanki baska bi derdiniz warda esiniz yaptigida size son damla gelmis ona patlamissiniz gibi

Mesele üzüm yemek değil çünkü, mesele bağcıyı dövmek.

Surekli esiniz gidiyorsa ve sikayeti yoksa arti maasa vs katki oluyor diye mi acaba? Bunun dışında benim esim isteyken bile cocugunu ozluyor 3 ay degil ayri kalmak dayanamaz o kadar sure.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…