- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
Yok mailinden bakıyorum ben tarihlere bir de harcırah yatıyor zaten onda sıkıntı yokSanki esiniz gönüllü gidiyor gibi geldi. Benim eski esnute vardi is yeri gonderiyor diye baska sehirlere giderdi meger sonradan ogrwndikki kendi gidermis ablamada zorla gonderiyolar ben cok caliskan oldugum icin derdi neyseki artik bitti
Bence eşiniz her erkek gibi fedakarlık yapmak yerine tatil yapmaya gidiyor.
İşine böyle geldiği için de sesini çıkarmıyor.
Ohh hazır bahanesi de var, miss.
Oğlum değil kızım var, normalde de okullar kapanınca annemde kalıcak ta o zaman sabah eşim bırakıcak ve evimizde kalıcazTamam da okullar kapanınca zaten eşiniz göreve gitmese bile çalışıyor olacak işe gidecek siz yine tüm gün annenize bırakacaktınız çocuğu eşinizin bir katkısı olamayacaktı ki annenizim düzeni kaçıyorsa bakamıyorsa siz işten ayrılacaksınız o zaman yani 1 hafta 10 gün idare edilebilir o kadar da anneniz biraz fedakarlık yapabilir yani adam ne yapsın işi sonuçta bu zamanda kolay değil ekmek aslanın ağzında 10 gün gerekli eşyaları alın annenizde ya da kaynana da kalın oğlunuzu da erken uyandırmazsınız zaten tatil okul
Mesajınızdan pek birşey anlamadımKesinlikle aynı fikirdeyim.Kadın baskı yapsa suçlu duruma düşecek kadın nasıl olsa.burda bile öyle baksanıza
Mesajınızdan pek birşey anlamadım
Burda bile öyle derken, baskıcı mıyım
Evet aynen öyle karışan yok tek başına ne güzel diyorum, burda sıkıntıyı ben çekiyorum diyorum ama bana baskıcı deniyor eşim gamsız asıl sinirleri alınmış gibi, benim sinirlerimi yıpratıyorhayır diğer hemsinslerimiz baskıcı diye nitelendiriyor sizi.onu diyorum.ben sizi anladım.iş adı altında adam kafa dinliyor tatil yapıyor diyorsunuz.
Tam olarak ne is yapiyor esiniz?Hayır asker değil
Benim demek istediğim insan bir kızar sinir olur, oraya telefon eder buraya telefon eder, dilekçe yazar mazeretini sunar, ne bileyim eşim hasta der vs bir çok şey bulunur ama dediğim gibi adam ne yapayım gidicem ne yapahım gidicem babamın işimi diyor babanın işi değil de niye sürekli sen gidiyorsun niye sinirlenmiyorsun neden çaresine bakmıyorsun
Evet aynen öyle karışan yok tek başına ne güzel diyorum, burda sıkıntıyı ben çekiyorum diyorum ama bana baskıcı deniyor eşim gamsız asıl sinirleri alınmış gibi, benim sinirlerimi yıpratıyor
Mantıklı, bu şekilde yapabilirim yıllık izin şu an yok ama hak ettiğimde bu şekilde yapıcam, gidiceksek birlikte gidicez diyeceğim başka çarem kalmadıEşiniz sağlık sektörründe diye tahimen ediyorum.Yaz poklinikleri falan açılır exta.öyle birşey mi ?
Madem yazlık bölge de görev,evde birkaç gün öncesinden lafı dönmeye başladığında izin aldığınızı ve bu görev de onunla birlikte sizlerinde geleceğini söyleyin hepberaber kalacak yer ayarlaması gerektiğini söyleyin.Madem bir çözüm bulmuyorsun bende bundan sonraki yaz görevlerinde bu şekilde yapmaya karar verdim deyin bakalım.ne tepki verecek
Sorun da benim işe çok erken girmem işte, yani iş saatlerinden dolayı hiç bir zaman çocuğumu okula götüremedim okuldan alamadım
Ev hanımıyken yazın başında Bir giderdi yazın sonunda gelirdi ama işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum inanın
Hani herkesi gönderseler bu kadar kızmıcam ya da eşimin birşeyler yaptığını görsem bu kadar kızmıcam adam sinirlenmiyor bile, hep ben hep ben bir çözüm bulmam lazım der bir insan, kaç kişi var Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz, iyice koptu ipler evliliğimiz çok kötü
Arabamız yok malesef ve en ufak bir eksiklikte eve gitmek zorunda kalıyorum, zaten işyerinde şu sıralar aşırı yoğunum eve geliyorum eşya almaya sonra çocuğumla oynuyorum yatana kadar canım çıkıyor
Annem her ne kadar kal dese de o da yoruluyor ve bazen çocuğuma bile bağırıyor demem o ki herkesin düzeni kaçıyor
Öyle ne yapayım ne yapayım demekle olmuyor işte
Sorun da benim işe çok erken girmem işte, yani iş saatlerinden dolayı hiç bir zaman çocuğumu okula götüremedim okuldan alamadım
Ev hanımıyken yazın başında Bir giderdi yazın sonunda gelirdi ama işe başladığımdan beri çok zorlanıyorum inanın
Hani herkesi gönderseler bu kadar kızmıcam ya da eşimin birşeyler yaptığını görsem bu kadar kızmıcam adam sinirlenmiyor bile, hep ben hep ben bir çözüm bulmam lazım der bir insan, kaç kişi var Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz, iyice koptu ipler evliliğimiz çok kötü
Arabamız yok malesef ve en ufak bir eksiklikte eve gitmek zorunda kalıyorum, zaten işyerinde şu sıralar aşırı yoğunum eve geliyorum eşya almaya sonra çocuğumla oynuyorum yatana kadar canım çıkıyor
Annem her ne kadar kal dese de o da yoruluyor ve bazen çocuğuma bile bağırıyor demem o ki herkesin düzeni kaçıyor
Öyle ne yapayım ne yapayım demekle olmuyor işte
Ben de anlamıyorum insan bazen düşünüyor bendemş sıkıntı varGeçen bi konu vardı iş için eşi şehirdışına gide bi kadıncağız birgündüz bir gece adamın arayıp sormadığından yakınıyordu.Off ne giydirmşlerdi kadına; baskıcısın, geçimsizsin, güvenmiyorsan boşannn....daha neler.dik dik konuşuyolar burda kendi başlarına geldiğinde adamların başının etini yerler halbuki. Amma burda herkes elitt herkes cool...
Beni o kadar iyi anlamışsın ki gerçekten teşekkür ederimBurdaki birçok kadına gıcık olmaya başladım.
Derdini anlatıp fikir soranı illaki gözün üstünde kaşın var diye suçlayacaklar.
Herkes fikrini söylesin. Ama amac konu sahinini suçlamak olmasın. Allah aşkına ya.
Adam ne yapsınmış. Evde yatsın mıymıs... kadın onu mu dedi. Bu konudan anlaşilan bu mu...Gercekten okuduğunu anlama konusunda ciddi bir sorun yaşıyoruz toplum olarak....
Sevgili konu sahibi. Senin derdine anladım ben.
Eşinin göreve gitmesine değil; gitmemek için hiçbir çaba vermemesine öfkeleniyorsun.
Elinden geleni yapsa ama yinede göreve gitse mesele olmayacaktı.
Çocukla birinin evinde kalmak hem sana hem ev sahibine gercekten eziyet. Bu ev sahibi anneniz de olsa.
Size tavsiyem; akrabalardan ihtiyac sahibi genç bir kız varsa ondan rica edin sizinle kalsın. Eline 3_5 kuruş verin. Hem sizin işiniz görülür. Hem onun ihtiyaci görülür.
Esine. Ben de gıcık oldum ama sasirmadim.erkekler çoğu zaman bencil olabiliyor. O konuda bir sinir krizi geçirsen belki işe yarayabilir. Öfkeni görsün geri adım atar.
Burdaki birçok kadına gıcık olmaya başladım.
Derdini anlatıp fikir soranı illaki gözün üstünde kaşın var diye suçlayacaklar.
Herkes fikrini söylesin. Ama amac konu sahinini suçlamak olmasın. Allah aşkına ya.
Adam ne yapsınmış. Evde yatsın mıymıs... kadın onu mu dedi. Bu konudan anlaşilan bu mu...Gercekten okuduğunu anlama konusunda ciddi bir sorun yaşıyoruz toplum olarak....
Sevgili konu sahibi. Senin derdine anladım ben.
Eşinin göreve gitmesine değil; gitmemek için hiçbir çaba vermemesine öfkeleniyorsun.
Elinden geleni yapsa ama yinede göreve gitse mesele olmayacaktı.
Çocukla birinin evinde kalmak hem sana hem ev sahibine gercekten eziyet. Bu ev sahibi anneniz de olsa.
Size tavsiyem; akrabalardan ihtiyac sahibi genç bir kız varsa ondan rica edin sizinle kalsın. Eline 3_5 kuruş verin. Hem sizin işiniz görülür. Hem onun ihtiyaci görülür.
Esine. Ben de gıcık oldum ama sasirmadim.erkekler çoğu zaman bencil olabiliyor. O konuda bir sinir krizi geçirsen belki işe yarayabilir. Öfkeni görsün geri adım atar.
Surekli esiniz gidiyorsa ve sikayeti yoksa arti maasa vs katki oluyor diye mi acaba? Bunun dışında benim esim isteyken bile cocugunu ozluyor 3 ay degil ayri kalmak dayanamaz o kadar sure.Eşimle uzun yıllardır evliyiz, işe girdiğinden beri her yaz göreve gönderiliyor ve önceden ev hanımıyken sabrediyordum ama çalıştığım ve çocuğumu okula götürdüğü için çok zorluk çekiyorum, inanın evde kalamıyorum çocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum diye annelerde ya da eşimin ailesinde kalıyorum ama o kadar zor oluyor ki çocukla,
İşin tuhaf tarafı eşim benim gibi sinirlenmiyor sinirleniyor gibi yapıyor ama sinirlenmiyor, ben senin yerinde olsam dilekçe yazarım biryerlere ulaşırım çünkü kadrolusun diyorum ben ne yapayım diyor zaten başka da dediği birşey yok, ayrımcılık yapılıyor ve sürekli aynı kişiler gidiyor ama eşim sesini çıkarmıyor hakkını aramıyor, mesaiye mi kalınıcak eşim, biryere mi gidilecek eşim sürekli eşime söyleniyor ve çalıştığımı da biliyorlar, bıktım artık her yaz her yaz, ev hanımı olsam sıkıntı değil evimde kalırım ya da eşimle giderim ama çalışırken çok zorlanıyorum ben burda ona ne var ki işten çık denizlik yerde oh ne güzel olan bana oluyor çocuğun düzeni kaçıyor, bekarlar var eşi çalışmayanlar var ama niye sürekli eşim, birşeyler yap diyorum belki sonuç alamazsın ama en azından çabalamış olursun diyorum ne yapayım ne yapayım... Daha 3 ay önce gitti göreve
İsteyerek gittiğini düşünmeye başladım ve inanın boşanma aşamasına geldik şu an, sürekli tartışma çıkıyor, telefonda sesini bile duyasım yok o kadar sinir oluyorum o bana laf sokuyor birbirimizden soğuduk inanın şu an işyerinde olmasam ağlıcam, zatme kendi ailemle sıkıntım var bir de eşim eklenince dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?