Eşimi 1haftadır düşman gibi görüyorum

Bence esinizden oturu degilde sanki baska bi derdiniz warda esiniz yaptigida size son damla gelmis ona patlamissiniz gibi
Oda olabilir zaten sıkıntım vardı bayadır, hem ailem hem işerim bir de üzerine eşim böyle yapınca iyice patladım inanın telefonlarını bile açmıyorum

Surekli esiniz gidiyorsa ve sikayeti yoksa arti maasa vs katki oluyor diye mi acaba? Bunun dışında benim esim isteyken bile cocugunu ozluyor 3 ay degil ayri kalmak dayanamaz o kadar sure.
Her sene gidiyor ve şikayet ediyormuş gibi görünüyor oda ben çok kızdığım için, maaşa katkısı var yani harcırah alıyor, 3 ay önceden kalıyordu ben işe girdiğinden beri en fazla 3 hafta kalıyor ama o bile zor oluyor, çalışmasam sorun değil ama çalışınca çok zor, bir düzen oluşturduk ve düzen kaçıyor

Oda olabilir zaten sıkıntım vardı bayadır, hem ailem hem işerim bir de üzerine eşim böyle yapınca iyice patladım inanın telefonlarını bile açmıyorum
Sakin olmayi deneyin ayni seyi esiniz size yapsa cok uzulurdunuz demi her ne olursa olsun disarda iste eslere yansimamali guzel gunlerinizi evladinizi saglikli oldunuzu dusunun emin olun esinizle kotu oldugunuza degmez.iyi gunde kotu gunde tek insana esi kaliyo cunku.

İnsan iyi günde de kötü günde de eşiyle tek kalıyor doğru ama benim eşim benim telefonlarımı açmasa ne oldu da bu şekilde davranıyor diye düşünürüm yada göreve gitmemek için elimden geleni yaparım eşim söylemeden, ama biz de öyle mi zorlaya zorlaya müdüre telefon etti nedir sorunu anlamadım ki

Ne yapayım Allah aşkına, eşimin ciddiyeti anlaması için ne yapayım, hastayız desem
Ne yapsam gerçekten sinirlerim bozuk

Ne yapsam bilmiyorum hastalandık desem gelse olur mu acaba birşeyler yapmak istiyorum eşimin ciddiyeti anlaması için lütfen akıl verin
Yalana başvurmayın bence. Gercekten hasta olsanız adam inanmayacak size. Belki eve geldiği zaman yorgunluktan hastalanabilirsiniz. Ya da bu konuyu açıp öfkeden sinir krizi gecirebilirsinuz.

İznim yok işte sıkıntı burda, iznim olsa hemen giderim tatil yeri ben de isterim gitmeyi ama iznim sıkıntı olduğu için gidemiyorum malesef
Ne iş yapıyorsunuz?
İş değişikliği yapın olmadı işten çıkın. .Böyle evlilik yürütmek çok zor..
Belli olgunluktasiniz ne zaman eşinizle keyfinize göre tatil yapacaksınız.

Zaman acımasız ..Bir bakmışsınız yaş ilerlemiş bu sefer isteseniz de birlikte vakit geciremezsiniz.

Yalana başvurmayın bence. Gercekten hasta olsanız adam inanmayacak size. Belki eve geldiği zaman yorgunluktan hastalanabilirsiniz. Ya da bu konuyu açıp öfkeden sinir krizi gecirebilirsinuz.
Öyle ama ben de ciddi olduğumu anlasın istiyorum, hastalık olunca apar topar gelir ve belki gitmemek için çabalar, gerçekten zor bir durumdayım çünkü aramız çok kötü, bayadır böyle olmamıştık, ne yapsam da gelse diye düşünüyorum şu hale bak

Allah aşkına bekar insan var yani bu kadar olmaz
ilk önce kendi isteyenden sonra bekar olandan başlanması gerekmez mi
Valla su yazdiginiz kisma hic katilmiyorum kusura bakmayin. Esit sartlarda calisiliyor. Cocugunuz olmasi ya da evli olmaniz sizin ozel hayatiniz sizin seciminiz. hem cocuk sahibi olup hep calisirim diyorsaniz bunu bastan kabul etmeniz gerek. Tum angarya isler bekarlara verilecek diye bir sey yok. Ama surekli sizin esiniz gonderiliyorsa o da ayri. Zaten bence kendisi istiyor demek ki.

Asıl soru adam niye evden kaçmak istiyor?
Adamı savunmuyorum ama konu sahibinin evinde huzursuz bir ortam olduğunu düşünüyorum.

Asıl soru adam niye evden kaçmak istiyor?
Adamı savunmuyorum ama konu sahibinin evinde huzursuz bir ortam olduğunu düşünüyorum.
Canim @yozmen85 zor bir arkadaşımız .Eski konularına vakifim ,hayatın tuzu biberi olan şeyler bizim arkadaşda travmatik etki yaratıyor.Her huzursuz yapıdaki insanın yapacağı şey önce kendi hayat kalitesini düşürmek ,sonra etrafındakileri de bu çarka çekmektir. @yozmen85 arkadaşımızın anne ve babası yaklaşık bir yıl önce boşandılar .Ben eşinin konu sahibi arkadaşımızın anne ve babasının sorunlarıni dinlemekten de bıkmış olabileceğini düşünüyorum.

Ben de kızı ile ilgili açtığı konuları biliyorum bazılarına yorum da yaptım.
Kızının yaşadığı sorunların alt yapısında da sağlıksız aile dinamikleri olduğunu düşünüyorum.
Ailede herkes,birbirinden bıkmış ve bezmiş adeta.

Aslında bizim kız bir uzmandan yardım alsa hem kendi anne /babası ile ilişkisi hem çocuğu ile ilişkisi çok olumlu etkilenecek. Adam da yavaş yavas yuvasında daha fazla vakit geçirmek isteyecek. Ben adamın sorumsuz birisi olduğunu düşünmüyorum ama ailesi ile ilgili sorunlara çok yanlış bir çözüm geliştirmiş o da evden 3 ay kaçip beynini resetlemek .

Yorumlarımı çok detaylı okumadınız mı
Önceden 3 aydı ilk işe girdiği zamanlar ama sonra 2 hafta, 1 hafta, 10 gün değişerek gidiyor
Uzmandan yardım da aldım hiç bir işe yaramıyor, bir Allahın kulu da gamsız insanla uğraşmak zor demiyor, benim söylediklerimi bir tarafına takmayan bir insanla evliyim, evin bütün yükü üzerimde tamam sorumluluk sahibi şunu yap desem yapar ama hep dürterek,
Bugün telefonda resmen sinir krizi geçirdim sen isteyerek gidiyorsun beni kandırma dedim ben müdüre telefon ettim ama gidiceksin dedi ben ne yapayım, yanımdaki adamın yeni bebeği olmuş oda geldi dedi, bıktım senin sessizliğinden hakkını savunamamandan dedim bağırdım, kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Valla herşeyden bıktım, ailemin durumundan, kızımın yaramazlıklarından ve eşimin gamsızlığından, ailemle üzülürken eşim de böyle yapınca çok ama çok üzüldüm, artık kaldıramıyorum, her şey üzerime üzerime geliyor
İşyerimde de çok yoğunum, gerçekten sabrım deneniyor gibi geliyor
En sonunda eşime patladım bugün çok fena bağırdım isteyerek gidiyorsun diye

Birincisi angarya iş değil gayette denisizlik ve rahat bir yer, harcırah da var
İkincisi ilk önce isteyenlerden başlanması gerekiyor başka birisi belki razı olucak benim için daha iyi hem para alırım hem tatil yaparım diyecek.
Çalıştığım için ve çocuğumuz olduğu için çok zor oluyor, evde oturtulmuş bir düzen var ve bilmem nerede olan bir yerdeki iş için ısrarla eşim gönderiliyor, iş varsa eleman alınsın, olmuyor mu kim istiyor diye sorulsun
Bekar olan kişiyi bağlayan hiç birşey yok ve belki de benim de işime gelir dicek ama eşim gibi sakin olan ve ne denirse tamam diyen kişi varken neden bekarlara ya da isteyenlere sorulsun ki

Güzelim yorumlarını okudum ,azalarak gitmesi gayet iyi ,demek ki geri kalan tarihlerde baskalari da gidiyor ..yoksa 3 ay gitmeye devam ederdi öyle değil mi? Esin gamsız değil ama sen cidden hayatı kendine çok zorlastiriyorsun.Sonucta sen çalışmaya başlayalı öyle uzun yıllar olmamış (yıllık izni henüz haketmemissin bile ) ama oyle bir anlatıyorsun ki çalışma hayatından bıkmış usanmış bildiğin tükenmiş bir kadın ile konuştuğumu sanıyorum . Eşine patlamak yerine otur onunla konuş ama "sinir krizleri geçirmek " konuşmak değildir .Adam senin bu halinle yuzlesmemek için işten çıkınca sokaklarda dolasir yine evine gelmek istemez.Bak esin diğer zamanlar kızını okula bırakan ,evde senin hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yapan bir adam.Sorumsuz bir adam olsa bunları da yapmaz emin ol.Sen de başka zaman anam da anam /babam da babam diye dolaniyorsun bir zahmet onlar da 10 gün senin hayatını kolaylaştırmak için ellerini taşın altına koysunlar.Sen de yok güneş gozlugum evde kalıyor ,saatim evde kalmislari bir kenara koy.Cok samimi olarak söylüyorum senin eşin böyle mülayim bir adam olmasa zaten seninle boşanır sen de artık annenle mi yoksa babanla mi yaşamak istersen oturursun ikisinden birisiyle !! Ben önceki yorumlarimda eşim kizimizi eve getirebilmek için nöbet yerini değiştirdi dedim ama aynı adam yeri geliyor haftada iki gün kendisi ile hiç alakası olmayan işleri yapıp gece yarısı eve geliyor sonrasında amirine karşı kredisi olsun diye . Dün nöbetçi değildi işle ilgili sistemsel bir sorun çıkınca yine de nöbetçi personel ile kalmış ona destek çıkmış ben gece birde yemek isittim adama . Sen amirinden aferin alacaksın diye ben akşama kadar iş yapayım , sabaha kadar da seni bekleyeyim başlarım senin işine demedim. Hayatı relaksa al biraz ...az sakin ol ,üç günlük dünya bak kaç günü ofkenle geçti bile ... kırk yaşında kırk derdin sahibi olursun hayatı bu şekilde yaşamayı seçersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…