Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam sizden özür dilememiş ki zorla diletmişsiniz. E bu durumda affedememeniz çok dogal
Zorla diletme diye birşey yok hanfendi ben onun özür dileyecginden yuzbinkez emin olan biriyim zaten .Ayrıca eşime özür dilesen dahi seni affedemiycem dedim. İlginç yorumlar alilurum .merak etmeyin kendime karşı ozsaygisi olan bi insanım. Uhuuhu ağlayıp sinen bi insan değilim gazlada hareket etmem düşünür taşınır öyle davranırımAdam sizden özür dilememiş ki zorla diletmişsiniz. E bu durumda affedememeniz çok dogal
Ama ben sizin yazdıklarınıza göre yaptım yorumumu. Adam küfretmiş lafını geri al demissiniz susmuş. E ben gidicem o zaman demissiniz git demiş. Bakmış gidiyosunuz gitmeyin diye dilemiş. Özsaygınız yok demedim ayrıca ama eşiniz hatasını anladığı icin özür dilememiş sizden. Ben küfüre sinirle olmuş diye bakan biri de değilim asla olmaması gerekir ama başıma gelse sizin gibi davranmazdım asla.Zorla dinletme diye birşey yok hanfendi ben onun özür dileyecginden yuzbinkez emin olan biriyim zaten .Ayrıca eşime özür dilesen dahi seni affedemiycem dedim. İlginç yorumlar alilurum .merak etmeyin kendime karşı ozsaygisi olan bi insanım. Uhuuhu ağlayıp sinen bi insan değilim gazlada hareket etmem düşünür taşınır öyle davranırım
Para mevzusu onun hesabına yatırıp paramı yonetebilirmisim.dolar vs. Bende senin hesabında cep bank yavaş işliyor istemiyorum dedim.ona güvenmıyormusum vs diye sinirlendi.ama evveliyatini bizim ayrılma durumumuz olmuştu ikimizinde birbirmizi yanlış anlamasindan kaynaklı o yüzden hassas mevzu aramızda bu konu.
Aynen öyle madem sileceksiniz madem eleştiri kaldıramıyorsunuz ne diye konu açarsınız kiKonuyu silmek yasaktir
Aynen öyle madem sileceksiniz madem eleştiri kaldıramıyorsunuz ne diye konu açarsınız ki![]()
Bende baktım evet maalesefŞansa kimse de alıntı yapmamış![]()