• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi affedemiyorum..

evet küfür asla normal degil normallestirilmemeli. bende cok karsi çıkıyordum. ama birde doga denen birsey var. ne bilim bir aslanin saldırmamasini bekleyemeyiz gibi. erkektir yapar anlaminda demiyorum ama gercekten erkeklerin 2 laflarından biri kufur. o yuzden erkek erkege ortamlarina falan girilmelerini cok istemiyorlar. onlar icin o kadar dogal bir durumki. cocukluktan alisiyorlar. yani onun orda kufur etmesi kadinlarin birseye kizdiginda normal soylenmesi gibi onlar icin. art niyetle degil gayri ihtiyari soylemistir diye dusunuyorum.

Adam sizden özür dilememiş ki zorla diletmişsiniz. E bu durumda affedememeniz çok dogal

+1:KK200:

Konu sahibi böyle durumda eşinizin beyefendi ahlaklı mantikli kimliği ile :KK17:hatasını anlayarak " kendisinin" bir baskı ve zorlama olmadan özür dilemesini sağlayın...

Siz benden özür dile :işsiz:yaparsanız işte böyle akşam gelme :stop:bu tartışma bitmez:rolleyes: halini alırsın.

sinirle çıkmıştır ağzından. demekki lugatında küfürlü konuşma var. birebir size idrakında olarak söylememiştir diye düşünüyorum. saygıyı birkez kaybederseniz işiniz zor. belliki sinirlenince aklına küfür gelebiliyor. inşallah bundan sonra kendini kontrol edebilir. bir defalığına affedin. unutun fazla da konuyu sürekli açmayın kendi kendine düşünmesine ve yaptığından utanmasına izin verin. ikinci sefer olursa ona göre kararınızı verirsiniz.

Lafini geri almak gibi birsey mumkun değil görüldüğü uzere...o kısım çocukça geldi

Adam sizden özür dilememiş ki zorla diletmişsiniz. E bu durumda affedememeniz çok dogal
Zorla diletme diye birşey yok hanfendi ben onun özür dileyecginden yuzbinkez emin olan biriyim zaten .Ayrıca eşime özür dilesen dahi seni affedemiycem dedim. İlginç yorumlar alilurum .merak etmeyin kendime karşı ozsaygisi olan bi insanım. Uhuuhu ağlayıp sinen bi insan değilim gazlada hareket etmem düşünür taşınır öyle davranırım

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok ilginç insanlarsınız saygı duyuyorum yorumlarınıza ama ilişkinin dinamiği bilmeden rahatça yorumlar yapıyorsunuz özür dilemek nedir uğradığım şok sebebiyle o cumleyi kurdum kurmasam dahi eşim özür dilerken zorlanan birisi değildir. En ufak hatasindada özür dileyen birisidir. Konu kapalıdır teşekkürler yapıcı yorumlar için. .

Zorla dinletme diye birşey yok hanfendi ben onun özür dileyecginden yuzbinkez emin olan biriyim zaten .Ayrıca eşime özür dilesen dahi seni affedemiycem dedim. İlginç yorumlar alilurum .merak etmeyin kendime karşı ozsaygisi olan bi insanım. Uhuuhu ağlayıp sinen bi insan değilim gazlada hareket etmem düşünür taşınır öyle davranırım
Ama ben sizin yazdıklarınıza göre yaptım yorumumu. Adam küfretmiş lafını geri al demissiniz susmuş. E ben gidicem o zaman demissiniz git demiş. Bakmış gidiyosunuz gitmeyin diye dilemiş. Özsaygınız yok demedim ayrıca ama eşiniz hatasını anladığı icin özür dilememiş sizden. Ben küfüre sinirle olmuş diye bakan biri de değilim asla olmaması gerekir ama başıma gelse sizin gibi davranmazdım asla.

Para mevzusu onun hesabına yatırıp paramı yonetebilirmisim.dolar vs. Bende senin hesabında cep bank yavaş işliyor istemiyorum dedim.ona güvenmıyormusum vs diye sinirlendi.ama evveliyatini bizim ayrılma durumumuz olmuştu ikimizinde birbirmizi yanlış anlamasindan kaynaklı o yüzden hassas mevzu aramızda bu konu.

Bir de haksız olduğu konuda küfür etmiş. Ne demek paranı benim hesabıma yatır diye ısrar etmek. O yaptığı da saygısızlık, kararınıza saygı duymamak. Hesap açmak zor bir şey değil ki, niye illa onun hesabına yatırmanız gereksin. Bir de siz “bankanın sistemi yavaş” gibi hiç kırıcı olmayan bir sebeple reddettiğinizde küfür etmiş.

Küfür zaten kabul edilemez, her ne sebeple olursa olsun kalitesizlik göstergesi. Ama küfür ettiği konu da haksız olduğu, size ayıp ettiği bir konu. Zaten aranızda hassas bir konuymuş, o konulara özellikle hiç girmemesi gerekirdi.

Bir de sanırım tam ilişki yaşamıyormuşsunuz. Onun stresi de tüm kişiliğini etkiliyor olabilir. Belki de hiç alakalı değildir. Ama o konuyu da ihmal etmemeniz lazım.

Back
X