Eşimi affedemiyorum

Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın.
Eşinize karşı hisleriniz değil kesinlikle normal.
Çocuk en zor zamanlarını aştıktan sonra pişmanım demesi kolay.

konunun kv yada eş ailesi ile ilgisi yok. tamamen eşinizin sizi yalnız bıraktığını hissetmenizle alakalı yazdıklarınız.
birde tam 6 ay yalnız baktım demişsiniz kimle bakacaktınız? cevabınız eşimle olmalı kv ile değil.
keşke bu süreçlerde kv yi suçlayarak vakit kaybetmeseydiniz beklentilerinizi eşinizden talep etseydiniz.

Tesetturlu bir ailenin dugunde oynamamasi kadar normal birsey yok bana gore ve siz ona bile takmissiniz. Kaynananiza guvenip cocuk yapmadiginiza gore ondan bir beklenti icinde de olmamalisiniz. Size hak verdigim yerlerde oldu esiniz konusunda ve es ailesine para verme konusunda. Artik zaten para vermeyi kestiniz saniyorum. Esinizle problemide zamnla asarsiniz umarim zor zamanlar gectikten sonra gelen pismanlik benide sinirlendirir. O zamanlar yardim etmediginde tepki verseydiniz ya da verdiniz de karsilik alamadiniz mi?

Lohusaligin ilk aylari zordur, hassas dönem. Beklenti,alinganlik,inisli cikisli dusunceler had safhadadir.
Ve ne yazik ki bosanma sırasında bu konular bastan sonra tekrar tartisilir.

Lohusalik donemine gore yorumlama olaylari. Hatta bence unutmaya calis. Ben de yasadim cunku. Hic kavga etmedigim esim ve kayinvalidemle en buyuk kavgalarimi lohusayken(7.ayliga kadar) yaptim ve baska sebepler de eklenince bosandik iki seneye sonra.
Limitleri doldurduk cunku.
Sonra hic birsey eskisi gibi olmuyor.

Esini seviyorsan, yasadiklarini unut. Bol bol dua et. Esin konusunda haklisin., guleryuzlulukle esinden yardim iste.
Erkekler bu dırdırlara gelemiyor, bebek de umurlarunda olmuyor. Esini boş yere itme, sonra eve almakta zorlanirsin !
Guzellikle, akıllica, tatlilikla yuzune gulerek istereklerini soyle/yardim iste/bebegimiz icin de.. seni cok ozluyor/agliyor vsvs de.

Lohusalik ve bebeklik donemi zordur der, susarım....hormonlar tavan cunku

Zaten kayınvalide yanımda olmayacaktı onu biliyorum ilk zamanlar bir hafta gelecekti sadece. Asıl sorun o zaten eşimin yanımda olmaması

Ben onu eskisi gibi çok sevmek istiyorum bununiçin zaman gerekli evet ama ara ara yaşadıklarım aklıma geliyor ne yapmalıyım bilmiyorum
Affedersen olur bu dedigin. Yoksa sürekli bu konuyu dusunup tartisma yaratirsan imkansiz olur bir araya gelmeniz..

Tesettürlü aile ama düğünde nasıl oynadıklarını kendi gözlerimle çok iyi gözlemledim. Düğünde oynamayan tipler olsa niye kızayım ki değil mi?
doğumumdan itibaren kestim. Eşime tepkimi gösterdim ama yeterince gösterdiğimi düşünmüyorum

Normalde de oynamayan bir aile sanmistim kusura bakmayin o zaman.

Bebek babalarında bebeği değil çünkü kadın kendi babasının evinden getirdiği için kocası onunla ilgilensin diye halden hale girip şirinlik yapmalı, öyle "yardım"
istemeli, aman daralıp bunalmasın erkek kişileri. Onlara da bu cümleler işlendiği için bu kadar umarsız davranıyorlar zaten. Kendi çocuğu doğmuş,karısı fiziksel ve psikolojik hassas bir dönemden geçiyormuş bilmesinler böyle şeyleri.

Son düzenleme:
Hep söylerlerdi ama yaşanmadan bilinmiyor.. Eşimi çok seven biriydim özellikle hamileyken onu gördüğüm yerde mutluluktan uçardım eve gelişini dört gözle beklerdim sarılır öperdim ama çok kırıldım yine de kendi sağlığım için unutmak istiyorum çok yıprandım elimden geldiğince unutmaya çalışıyorum eskisi gibi olmaz biliyorum

Katiliyorum evet ayni fikirdeyim seninle, ama erkeklerin anladigi dil bu degil iste.
Bunu tecrube edindim.
Evet kadinlardan cok sey bekleniyor, erkeklerin umurlarinda olmuyor.
Anne olmak baska

Sizin yaşadıklarnizi çoğu insan yaşıyor inanın bende size benzer şeyler yasadm düğünümde bişey yapılmadı sorulmadı bile doğum yaptım kv hiç bişey yapmadı geldi ama misafir gibi geldi çocuğa annem çeyiz dizdi resmen ama inanın hiç umursamadım beklentim yok artık evet üzüldügm bazı anlar oldu ozellikle lohusalık anım sonra aman dedm benn ona güvenerek yapmadım ki. Anneme bile güvenerek yapmadm esimede ailen şöyle boyle demedm sizin yanlışınız bu sürekli ailesi ile ilişkisine karismissiniz üzüldüm esinize ikinci çocuğa hamileyim hiç bir beklentim yok kımseden deidginiz gibi gerekirse doğum sonrası yardımcı birini bulurum oh miss. Anne olduğum dönemde anneliği daha iyi anlyrm asla eşimde ailesiyle kötü olsun istemem bu gibi seyler yüzünden değmez dünyalık işler bosverin. Ben güzel tarafindan bakyrm kv den en iyi yaptığı iş eşimi çok güzel yetistirmis iyi bir baba iyi bir eş bunun için bile saygı duyarım gerisi önemli değil

Ailesin davranışları yüzünden boşanılmaz aksine uzak ve soğuk davranılır çünkü senin güvenini kazanmamışlar en kötü gününde ve en mutlu gününde sana değer vermemişler bende onlara değer vermezdim

Evlenirken eş ailesine güvenip, bişeyler bekleyip evlenince böyle hayal kırıklığı oluyor ne yazık ki.

Sizi kisilik olarak gereginden fazla hassas ve kafaya takan,alınan biri olarak gözlemledim öncelikle yazilarinizdan.6 ay çocuğumu yalniz buyuttum demişsiniz.Burda okudugum konularda Kv lerden hep cocuga bakmasi bekleniyor ama gelin ne zaman derse o zaman gelecekler gidecekler,gelinlerin istedigi gibi bakacaklar, kendi metodlari olmayacak, hasta olamazlar olurlarsa iyilesip de 3 gün sonra gezmeye gitmeleri batar vs vs uzatilabilir..Bu kv ler de insan ,yaşlılar üstelik gelinlerden.Gelinler kv leri anneleri gibi yönetemedikleri zaman sorun orda basliyor zaten.Sizin derdiniz bence esinizin ailesi ile degil.Eşiniz ile.Siz esinize sinirli oldugunuz icin agbilerinin düğünde ceyrek altin takmalarina bile hiddet duyuyorsunuz cok komik geldi bu bana.Eger eşiniz ile mutlu olsaydınız, anlaşsaydiniz ,bunlarin hic birini dert edinmezdiniz buraya da yazmazdiniz.Eşiniz ,eşiniz ,eşiniz diyorum ben...

İşte sizin durumla benimki farklı. Eşim yanımda olsa ben ailesini sorun etmezdim diye düşünüyorum. Ailesinin bir hatasını bile kabul etse böyle olmazdı.

sorunun eşim olduğunu söyledim zaten o süreci yönetse böyle olmazdı belki. Ailesiyle buraya yazmaya yer yetmeyecek şeyler olduğu için kızgınım evet çeyrek takmalarına takılıyorum çünkü eşimin en az 10 kat yardımı oldu evlenirken de bizim için biriktirdiği paralardan altınlardan verdi eşim hep kullanıldı asıl sorun eşim bunu hiç kabul etmedi hep reddetti şu an farkında eşim zor zamanındayken destek olmadılar borç bile vermediler (durumları kötü değil)

Benim de doğumum pandemiye denk geldi bebeğim inanılmaz sıkıntılı bir çocuktu saniye durmadan ağlardı ama ben bu çocuğu kimseye güvenerek yapmadım ne kayınvalde geldi ne annem kimseye de alınmadım gelebilirlerdi ama herkesin kendi evi işte . Ama eşim Allah bin kere razı olsun benle aynı ölçüde bebek baktı belki o yüzden kimseyi aramadım bilemiyorum burda bence tek suçlu eşin ve bazı konularda düşüncesiz bir kayın ailesi . Ama boşanmaya gerek varmı tabiki yok aşılabilecek seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…