Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de en azından bi kaybetme korkusu yaşamalı, teselli edileceğine
Konu sahibi anaç duygusuna yenilmiş. Ağlamış falan işte gelmesin bu oyunlara. Hemde o korkunun alasını yaşamalı. Benim eşim erkek arkadaşlarıyla 2. Kez denize gitti. Gitme dememe rağmen. 1 ay olucak. Burnum inmedi hala. Yarında sporuma gidiyorum. Yalnız bırakma beni diyor. Malesef canım sen 2. Kez gideriz aileni bıraktın diyorum. Erkekler anlamazlar laftan. Bugün denize giden yarın gece klübüne gider. Kendine çeki düzen ver yarın bir gün denize gideceğin bir ailen olmasını istiyorsan dedim. Ben kadınım duygusal ihtiyaçlarımıda sakın hafife alma diye de uyarırırım.
Ee şimdi adam mesajlaşmış görüntülüler bilmem neler. Kelimelerimi seçiyorum enerji alanına girmek istemem lakin bir gerçek var bugün bu yarın başka. Köpekler gibi pişman olmalı. Ya da kadın bırakıcak. Evlat var arada. Aldatma da keza. Sıkıntı bişey diyemiyorum. Boşanmada bile o korku için aşırı dik durmalı.

Cinsel durumlarını sormaya korkuyorum.

O şekilde kolay atlatacagimi sanmıyorum herkes acıyan gözlerle bakacak
Hayır hayır bu kafadan çıkın. Bakış açınızı “ ben ailem için sınavlarla cebelleşirken beyfendi arayış içindeymiş terbiyesiz “ diyin. Siz değil yapan acıncak haldedir. Ama tabi siz bilirsiniz. Anlaşamadık derseniz de ee neyine anlaşamadınız olucak ? Erkeklere güvenmeyin. Bir bakmışsın sen böyle yapmazsan dedikonu çıkarır bana kadınlık yapmıyordu diye. Yakın zamanda halamın kocası bizzaat yaptı. Aldatmış. Yakalandı. Sonuç ? Halam kadınlık yapmıyormuş. Tüm aileye halamı suçladı.

Kadına sormak iyi fikir teşekkürler
Korkutun. Ver telefonunu diyin. Arayın. Ben eşiyim mesajları gördüm sizi suçlamıyorum hata eşimin yüzyüze görüştünüz mü nedir bu vaziyet tarzında sorun. Ben kadının yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Ki hadi görüşmedi söyledi eşinizden anlarsınız. Dışarı çıktığı gelmediği zamanlar oluyor muydu ya da işten geç geldiği ?

Yani o mesleki eğitim sınav falan dönemine girse siz bunu yapsanız, o sizi sarılıp teselli eder mi?

Vardın mı dıye yazan kadınla gorusulmus, 5 ayın içinde sevişilmiştir. Kimse kimseyi yemesin simdi. Gecenin bir yarısı tavla oynayıp gelmemiştir.

Maça gidiyorum dediğinde de eminim kadının yanına gitmiştir arada. Çünkü terli ya da dus almış olarak dönünce bahane hazır. Gidip sevişip dönmek içinde yeterli zamanı olur.

Önce gerçekleri kabullenmek lazım. Aldatılmışsınız. Ben şöyle yapardım diyemem cunku benim de küçük bir kızım var. Yaşamayınca bilinmezmiş bazı seyleri. Ama sizin bu olanlarda hiçbir suçunuz yok siz bunu bilin.

Ve onun aglayıp sizin teselli etmeniz cok absurd.Lütfen manipülasyona kapılmayın. Umarım sizin için iyisi guzeli olur. Ama siz kararınızı vermişsiniz zaten.

Aşırı haklıyken kendinizi nasıl haksız yaptınız.
Manipülasyon yükleniyor
Adam ağlamış başka ne yapabilir ? Aslında işte ağlamasına fırsat vermeden kanıtları alıp annesindeyken herşeyi öğrendim dicekti. İzlicekti buluşuyorlarmı bakıcaktı. Bi tanıdık erkek kardeşinin hanımını böyle yakaladı. Şüpheler süpheler okula sınava diye diye manitasıyla buluşuyormuş. 5 yaşında kızı vardı

Evet diyemez benimde kızım var ama konu sahibi suçlu değilsin utanma o utansın ve saklama.

Ataninca boşan .

Sınava hazırlanan her kadının eşi itlik yapacaksa işimiz var valla.
Erkeklerin doğası farklı arkadaşlar ya. Adam olanlar çok az. Biliyorsunuz hormonlar cinsellik. Ee araya korku girmeli ki tedirgin olsun. Geçenlerde telegramda gördüm eşimi 2 saat önce girmiş. Haber okuyormuş. Neyse dedim senin ordan mesajlaştığın kimse yok ben anneler grubuna bakıyorum. Hatırlamıyorum ki girmişimdir dedi. Neyse gün içinde tekrar gördüm. Dedim sen hayırdır telegram ? Kavga edicez haber gruplarına bakıyordum maç vs gerek yok sildim dedi. Takıntılılıktan değil amaç korku. Giremesin abi ne alaka. İnstagram kullanmaz eşim benim hesabım açık. Keşfetimde çocuklarla dolu kızım var. Ara da böyle açık kadın videosu gördüm tıkladım. Neyse ertesi gün keşfette 1 tane daha. Baktığının kanıtı değil. Bunlar ne böyle sen mi bakıyorsun çıkıyor dedim. Saçmalama tıklama tekrar önüne çıkartıyor ne bakcam falan dedi. Derdim bakmasıda değil herkesin önüne çıkar tıklar erkekler buldukları ufak bir yüzden neler yapıyorlar. Oo hanım ben ağladım affetti kafasına girerse eyvahlar olsun.
Sıkı yönetim ilan etsin. Herşeyi temizlemiştir. ver bakalım telefonunu desin. Gözü önünde baksın. Dik dursun kadını arasın. Korkutsun. Önce toparlansın sonra yapsın. İyi değilse ben biraz kafamı toplicam yokum bi kaç hafta desin annesine gitsin kanıt olsun mesaj atsın biraz dinlenicem annemdeyim yoruldum tarzında dava olursa terketti durumuna düşmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…