- 16 Ağustos 2025
- 23
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi sevgili123
-
Maç için çıkardı ama gecikmezdiBence bi hatırlamaya çalışın, evden akşam çıktı mı çıkmadı mı? Arada çıkar mı akşamları?
o tarihte maç var mıymış baksanıza nettenMaç için çıkardı ama gecikmezdi
Konu sahibi anaç duygusuna yenilmiş. Ağlamış falan işte gelmesin bu oyunlara. Hemde o korkunun alasını yaşamalı. Benim eşim erkek arkadaşlarıyla 2. Kez denize gitti. Gitme dememe rağmen. 1 ay olucak. Burnum inmedi hala. Yarında sporuma gidiyorum. Yalnız bırakma beni diyor. Malesef canım sen 2. Kez gideriz aileni bıraktın diyorum. Erkekler anlamazlar laftan. Bugün denize giden yarın gece klübüne gider. Kendine çeki düzen ver yarın bir gün denize gideceğin bir ailen olmasını istiyorsan dedim. Ben kadınım duygusal ihtiyaçlarımıda sakın hafife alma diye de uyarırırım.Bence de en azından bi kaybetme korkusu yaşamalı, teselli edileceğine
Cinsel durumlarını sormaya korkuyorum.Beş ay boyunca biri ile görüşmeden konuşan bir kadın çok afedersiniz ancak aptal olabilir. Ee! Eşine soğuk yapacak kadar kaptırdı ise kadın hiçte aptal falan değildir. Yani kadınla tabiki görüşmüştür hemde bir çok kez.
Halı saha ya giderdi arkadaşlarıyla maç yapmaya çıkardıo tarihte maç var mıymış baksanıza netten
Neyse en doğru kararı siz vereceksiniz henüz taze, siz de şoktasınızHalı saha ya giderdi arkadaşlarıyla maç yapmaya çıkardı
Hayır hayır bu kafadan çıkın. Bakış açınızı “ ben ailem için sınavlarla cebelleşirken beyfendi arayış içindeymiş terbiyesiz “ diyin. Siz değil yapan acıncak haldedir. Ama tabi siz bilirsiniz. Anlaşamadık derseniz de ee neyine anlaşamadınız olucak ? Erkeklere güvenmeyin. Bir bakmışsın sen böyle yapmazsan dedikonu çıkarır bana kadınlık yapmıyordu diye. Yakın zamanda halamın kocası bizzaat yaptı. Aldatmış. Yakalandı. Sonuç ? Halam kadınlık yapmıyormuş. Tüm aileye halamı suçladı.O şekilde kolay atlatacagimi sanmıyorum herkes acıyan gözlerle bakacak
Korkutun. Ver telefonunu diyin. Arayın. Ben eşiyim mesajları gördüm sizi suçlamıyorum hata eşimin yüzyüze görüştünüz mü nedir bu vaziyet tarzında sorun. Ben kadının yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. Ki hadi görüşmedi söyledi eşinizden anlarsınız. Dışarı çıktığı gelmediği zamanlar oluyor muydu ya da işten geç geldiği ?Kadına sormak iyi fikir teşekkürler
Çocuğumu uyuttum uyucaktım düştüğümüz konuya bakın bende 2026 kpss hazırlanıyorumCanına mı kıyarmış? Gebersin. Aynısını siz yapsanız onun tepkisi ne olurdu acaba? Kendinize gelip silkinin. Atanır hayatınızdan atarsınız onu.
Adam ağlamış başka ne yapabilir ? Aslında işte ağlamasına fırsat vermeden kanıtları alıp annesindeyken herşeyi öğrendim dicekti. İzlicekti buluşuyorlarmı bakıcaktı. Bi tanıdık erkek kardeşinin hanımını böyle yakaladı. Şüpheler süpheler okula sınava diye diye manitasıyla buluşuyormuş. 5 yaşında kızı vardıAşırı haklıyken kendinizi nasıl haksız yaptınız.
Manipülasyon yükleniyor
Sınava hazırlanan her kadının eşi itlik yapacaksa işimiz var valla.Çocuğumu uyuttum uyucaktım düştüğümüz konuya bakın bende 2026 kpss hazırlanıyorum
Evet diyemez benimde kızım var ama konu sahibi suçlu değilsin utanma o utansın ve saklama.Vardın mı dıye yazan kadınla gorusulmus, 5 ayın içinde sevişilmiştir. Kimse kimseyi yemesin simdi. Gecenin bir yarısı tavla oynayıp gelmemiştir.
Maça gidiyorum dediğinde de eminim kadının yanına gitmiştir arada. Çünkü terli ya da dus almış olarak dönünce bahane hazır. Gidip sevişip dönmek içinde yeterli zamanı olur.
Önce gerçekleri kabullenmek lazım. Aldatılmışsınız. Ben şöyle yapardım diyemem cunku benim de küçük bir kızım var. Yaşamayınca bilinmezmiş bazı seyleri. Ama sizin bu olanlarda hiçbir suçunuz yok siz bunu bilin.
Ve onun aglayıp sizin teselli etmeniz cok absurd.Lütfen manipülasyona kapılmayın. Umarım sizin için iyisi guzeli olur. Ama siz kararınızı vermişsiniz zaten.
Ataninca boşan .Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.
Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...
Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Erkeklerin doğası farklı arkadaşlar ya. Adam olanlar çok az. Biliyorsunuz hormonlar cinsellik. Ee araya korku girmeli ki tedirgin olsun. Geçenlerde telegramda gördüm eşimi 2 saat önce girmiş. Haber okuyormuş. Neyse dedim senin ordan mesajlaştığın kimse yok ben anneler grubuna bakıyorum. Hatırlamıyorum ki girmişimdir dedi. Neyse gün içinde tekrar gördüm. Dedim sen hayırdır telegram ? Kavga edicez haber gruplarına bakıyordum maç vs gerek yok sildim dedi. Takıntılılıktan değil amaç korku. Giremesin abi ne alaka. İnstagram kullanmaz eşim benim hesabım açık. Keşfetimde çocuklarla dolu kızım var. Ara da böyle açık kadın videosu gördüm tıkladım. Neyse ertesi gün keşfette 1 tane daha. Baktığının kanıtı değil. Bunlar ne böyle sen mi bakıyorsun çıkıyor dedim. Saçmalama tıklama tekrar önüne çıkartıyor ne bakcam falan dedi. Derdim bakmasıda değil herkesin önüne çıkar tıklar erkekler buldukları ufak bir yüzden neler yapıyorlar. Oo hanım ben ağladım affetti kafasına girerse eyvahlar olsun.Sınava hazırlanan her kadının eşi itlik yapacaksa işimiz var valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?