- 23 Aralık 2012
- 7.857
- 52.368
- 748
- Konu Sahibi sevgili123
-
Sevgili konu sahibi S sevgili123 kesinlikle dinlemeniz gereken bu üyemizin tavsiyesi.Daha akıllıca bişey söylenemezdi.Tevrübe +zeka+öngörü= mermad jsjdkarımı seviyorum diyerek kimse aldatmaz bence eşiniz sıkılmış dostane bir arkadaş bulmuş kendine bence boşanmayın
İkinciye geçtim ben canım, boşadım birinciyi kfkfkYa evli misin bilmiyorum ama boşanmak bu derece kolay bir şey değil.
Hani eşimle şöyle bir olayımız olsa yemin ediyorum boşamazdım,boşanma durumu düzelmeyeceğine emin olduğunuz durumlarda olur zaten o raddeye kadarda karşı taraftan soğursunuz.
Ben de senin gibi düşünürdüm ama tüm erkeklerin kaçamak yaptığına eminim kimisi yakalıyor kimisi yakalamıyor olay bu.Erkeğin yapısında var bu.
Zkerim o yapıyı.Ahlak sadece kadınlar için mi var,böyle meşrulaştırarak kadınlara kuma algısı işleniyor.O vakit minik bi kaçamak kadın da yapsın bakalım eşi ,ah olur öyle küçük kaçamaklar deyip affedecek mi ,yoksa kafa göz dalacak mı?Ya evli misin bilmiyorum ama boşanmak bu derece kolay bir şey değil.
Hani eşimle şöyle bir olayımız olsa yemin ediyorum boşamazdım,boşanma durumu düzelmeyeceğine emin olduğunuz durumlarda olur zaten o raddeye kadarda karşı taraftan soğursunuz.
Ben de senin gibi düşünürdüm ama tüm erkeklerin kaçamak yaptığına eminim kimisi yakalıyor kimisi yakalamıyor olay bu.Erkeğin yapısında var bu.
Ya erkeklerin doğasında bu var ya kaçamak yapmayan erkek şu dünya üzerinde var mı sanıyorsunuz biraz hayata gerçekçi bakınSevgili konu sahibi S sevgili123 kesinlikle dinlemeniz gereken bu üyemizin tavsiyesi.Daha akıllıca bişey söylenemezdi.Tevrübe +zeka+öngörü= mermad jsjd
Nefsine hakim olamyacaksa evlenmesin,ne demek yapısında var nasıl normalleştirebilirsiniz bunu?Babanız annenizi ceşitli kadınlarla 5 dklik aldatsa ya da damadınız kızını ok yani?Ya erkeklerin doğasında bu var ya kaçamak yapmayan erkek şu dünya üzerinde var mı sanıyorsunuz biraz hayata gerçekçi bakın
5 dakikalık tanınmayan bir kadın için yuva mı bozulur ya
ha ama sevgilisi olur anıları olur duygusal birşey yaşarlar onunda affı yok bana göre ben bu duruma iki şekilde bakıyorum
Siz öyle erkekleri kabul edin o zaman. Kimseye öneri vermeyin.Ya erkeklerin doğasında bu var ya kaçamak yapmayan erkek şu dünya üzerinde var mı sanıyorsunuz biraz hayata gerçekçi bakın
5 dakikalık tanınmayan bir kadın için yuva mı bozulur ya
ha ama sevgilisi olur anıları olur duygusal birşey yaşarlar onunda affı yok bana göre ben bu duruma iki şekilde bakıyorum
Ay gerçekten ya, erkeğe herşeyi mübah gören yeni nesil diplomasız psikolog/ evlilik danışmanı gibiSiz öyle erkekleri kabul edin o zaman. Kimseye öneri vermeyin.
Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorumSiz öyle erkekleri kabul edin o zaman. Kimseye öneri vermeyin.
Bütün konuları ve yorumları aynı saçmalıkta. Gerçek biri olduğuna inanmıyorum.Ay gerçekten ya, erkeğe herşeyi mübah gören yeni nesil diplomasız psikolog/ evlilik danışmanı gibi
Benim ki yapmadı hadi bakalım jxjxVe evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Kaçamaktan kastımda şu (tek gecelik bir cinsellik)
Saçmalık değil gerçekçi bakış.Ve dürüst oluyorum sizde kocanızla mükemmel bir ilişkiniz varken böyle 5 dakikalık bir şey için senelerinizi çöpe atmazsınız.Bırakın boşanmayı buraya gelip konu açmaya tenezzül bile etmezsiniz.Bütün konuları ve yorumları aynı saçmalıkta. Gerçek biri olduğuna inanmıyorum.
Oyyyyy ne içtiniz siz yawwwwBurası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Ve evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.
Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.
Kadınlar da 5 dklik cinsellik yaşayabilir, onlar da görmezden gelinsin o vakit.Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.
Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.
Fikirlerinizi kendi hayatınızda uygulayın, başka kadınlara önermeyin. Tam olarak hangi yüce vasfı varmış bu adamın terkedilmeyecek? Dünyada herkesin yeri dolar, ölüm acısı bile geçiyor. Çok mu zengin, çok mu yakışıklı? . Öyle olsa bir sürü siyasetçi, ünlü, iş adamı kişiden boşanmazdı yanındaki eşleri ki onlar bile vakti gelip uygun pozisyonu buldu gibi boşanıyor. Profil bilgilerine göre 29 yaşında, atanmış genç bir kadın neden nankör bir erkeği bir de maaşıyla beslesin. Eskiden ve şimdi kadınlar aldatılmayı kabul etmek zorunda kalıyorlar çünkü ya gerekli maddiyatı yok ya kendisi de aldatıyor veya aldattı yada bir çeşit intikam alıyordur. Bugün 50 yaş ve üzeri kadınların bir çoğunun somatik rahatsızlıklara sahip olmasının nedeni budur. Aldatılarak, istekleri karşılanmayarak, değersizleştirmeyi kabul etmenin insan vücudundaki uzun vadede etkilerinden biridir. Toksik bir yerde uzun süre kalmak kişinin hem mental hem fiziksel sağlığını mahveder. Cinsel yolla bulaştırılan hastalıkları saymıyor. Bugün onkoloji kliniklerinde kocasından başka kimseyle beraber olmamış, bakire evlenmiş tek eşli yaşamış bir sürü kadın rahim ağzı kanseri ile canıyla uğraşıyor. Hiçbir Allah kulu için buna değmez.Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Buna ben de katılıyorum öyle olmalı.Kadınlar da 5 dklik cinsellik yaşayabilir, onlar da görmezden gelinsin o vakit.
Hayır bi de kesin yargılar, hepiniz aldatıldınız, hepiniz şöyle yaşıyorsunuz, böyle yapıyorsunuz… Kendi küçük dünyasını anlatmak istiyor madem buyursun anlatsın, ama bunu genel geçer kuralmış gibi, herkesin hayatını çok iyi bilirmiş gibi anlatınca komik oluyor farkında değil.Fikirlerinizi kendi hayatınızda uygulayın, başka kadınlara önermeyin. Tam olarak hangi yüce vasfı varmış bu adamın terkedilmeyecek? Dünyada herkesin yeri dolar, ölüm acısı bile geçiyor. Çok mu zengin, çok mu yakışıklı? . Öyle olsa bir sürü siyasetçi, ünlü, iş adamı kişiden boşanmazdı yanındaki eşleri ki onlar bile vakti gelip uygun pozisyonu buldu gibi boşanıyor. Profil bilgilerine göre 29 yaşında, atanmış genç bir kadın neden nankör bir erkeği bir de maaşıyla beslesin. Eskiden ve şimdi kadınlar aldatılmayı kabul etmek zorunda kalıyorlar çünkü ya gerekli maddiyatı yok ya kendisi de aldatıyor veya aldattı yada bir çeşit intikam alıyordur. Bugün 50 yaş ve üzeri kadınların bir çoğunun somatik rahatsızlıklara sahip olmasının nedeni budur. Aldatılarak, istekleri karşılanmayarak, değersizleştirmeyi kabul etmenin insan vücudundaki uzun vadede etkilerinden biridir. Toksik bir yerde uzun süre kalmak kişinin hem mental hem fiziksel sağlığını mahveder. Cinsel yolla bulaştırılan hastalıkları saymıyor. Bugün onkoloji kliniklerinde kocasından başka kimseyle beraber olmamış, bakire evlenmiş tek eşli yaşamış bir sürü kadın rahim ağzı kanseri ile canıyla uğraşıyor. Hiçbir Allah kulu için buna değmez.
Yazdıklarınızı ise çok abartılı buldum. Sadece benim tanıdığım 15 yıl vajinusmus hastası eşini bekleyen erkek var, gözlerinin içine bakıyor eşinin. Muhafazakar erkeklerin büyük kısmı da evlenmeden önce ve sonra ilişki yaşamıyor. İlişki yaşamasına rağmen sorumluluk alan tonlarcası var. Kendinizi gözünüzde normalleştirmek istiyorsunuz, herkes sizin gibi sanmak istiyorsunuz. Böylece rahatlayacak hayatınıza devam edeceksiniz. Uyumak isteyeni kimse uyandıramaz, siz devam edin.
Bu hesabı kaç kişi kullanıyor, yoksa biraz ortalık kızıştırayım güleyim eğleneyim kafasında mısınız? Herkese boşanın diyen biri aldatılan kadına mikro aldatılmışsın, aman sakın ha boşanma demez.Normalde herkese boşanın derim ama biraz daha çocuklar için dişinizi sıkın bence
Çocuklar destek olduğu an boşayın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?