Eşimi affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinciye geçtim ben canım, boşadım birinciyi kfkfk

Zkerim o yapıyı.Ahlak sadece kadınlar için mi var,böyle meşrulaştırarak kadınlara kuma algısı işleniyor.O vakit minik bi kaçamak kadın da yapsın bakalım eşi ,ah olur öyle küçük kaçamaklar deyip affedecek mi ,yoksa kafa göz dalacak mı?

Sevgili konu sahibi S sevgili123 kesinlikle dinlemeniz gereken bu üyemizin tavsiyesi.Daha akıllıca bişey söylenemezdi.Tevrübe +zeka+öngörü= mermad jsjd
Ya erkeklerin doğasında bu var ya kaçamak yapmayan erkek şu dünya üzerinde var mı sanıyorsunuz biraz hayata gerçekçi bakın
5 dakikalık tanınmayan bir kadın için yuva mı bozulur ya
ha ama sevgilisi olur anıları olur duygusal birşey yaşarlar onunda affı yok bana göre ben bu duruma iki şekilde bakıyorum

Herkes her şeyi bilinçli yapmış. Ne güzel sınav sonuçlarınız güzel gelmiş, arkanıza dönüp bakmayın. Hayatınızı sınav döneminde bu kadar zorlaştıran birini kazancınıza ortak etmeyin. Size destek olacağına elalemin kadınlarına destek olmuş, aldatmak tatlı gelmiş. Sizi kimle unuttuysa onu orda bırakın, bazı insanlar çamurlu suya alışmışlar temiz suyu bünyeleri kabul etmez.

Nefsine hakim olamyacaksa evlenmesin,ne demek yapısında var nasıl normalleştirebilirsiniz bunu?Babanız annenizi ceşitli kadınlarla 5 dklik aldatsa ya da damadınız kızını ok yani?

Siz öyle erkekleri kabul edin o zaman. Kimseye öneri vermeyin.

Siz öyle erkekleri kabul edin o zaman. Kimseye öneri vermeyin.
Burası görüş yeri fikrimi bildiriyorum
Ve evet burada bulunan hepimizin kocası arada sırada illaki kaçamak yaptı
Kaçamaktan kastımda şu (tek gecelik bir cinsellik)

Tekrar ediyorum sevgili olur,duygusal ve cinsel şeyler yaşar,çiçekler alır,anılar yaşar bu bambaşka bir boyuttur ve asla kabul edilemez.

Diyelim ki eşiniz masaja gidiyor,biz beraber gittiğimizde kendi gözlerimle gördüm masaj yapılırken kasıklarada masaj yapıldığını.Ben olmasam illaki birşeyler yaşanırdı şimdi 20 senelik kocanız masajda ereksiyon halinde adını bilmediği kadınla birşeyler yaşadı diye boşanacak mısınız ? Güldürmeyin beni ya. Hayat bu kadar toz pembe değil.

Bütün konuları ve yorumları aynı saçmalıkta. Gerçek biri olduğuna inanmıyorum.
Saçmalık değil gerçekçi bakış.Ve dürüst oluyorum sizde kocanızla mükemmel bir ilişkiniz varken böyle 5 dakikalık bir şey için senelerinizi çöpe atmazsınız.Bırakın boşanmayı buraya gelip konu açmaya tenezzül bile etmezsiniz.
Ki zaten konudaki adam karşı tarafa eşimi seviyorum demiş tamam gizlice kadın bir arkadaş yaptığı için kavga gürültü ben de ederdim ama konu boşanmaya gelmezdi.

Oyyyyy ne içtiniz siz yawwww

Kadınlar da 5 dklik cinsellik yaşayabilir, onlar da görmezden gelinsin o vakit.

Fikirlerinizi kendi hayatınızda uygulayın, başka kadınlara önermeyin. Tam olarak hangi yüce vasfı varmış bu adamın terkedilmeyecek? Dünyada herkesin yeri dolar, ölüm acısı bile geçiyor. Çok mu zengin, çok mu yakışıklı? . Öyle olsa bir sürü siyasetçi, ünlü, iş adamı kişiden boşanmazdı yanındaki eşleri ki onlar bile vakti gelip uygun pozisyonu buldu gibi boşanıyor. Profil bilgilerine göre 29 yaşında, atanmış genç bir kadın neden nankör bir erkeği bir de maaşıyla beslesin. Eskiden ve şimdi kadınlar aldatılmayı kabul etmek zorunda kalıyorlar çünkü ya gerekli maddiyatı yok ya kendisi de aldatıyor veya aldattı yada bir çeşit intikam alıyordur. Bugün 50 yaş ve üzeri kadınların bir çoğunun somatik rahatsızlıklara sahip olmasının nedeni budur. Aldatılarak, istekleri karşılanmayarak, değersizleştirmeyi kabul etmenin insan vücudundaki uzun vadede etkilerinden biridir. Toksik bir yerde uzun süre kalmak kişinin hem mental hem fiziksel sağlığını mahveder. Cinsel yolla bulaştırılan hastalıkları saymıyor. Bugün onkoloji kliniklerinde kocasından başka kimseyle beraber olmamış, bakire evlenmiş tek eşli yaşamış bir sürü kadın rahim ağzı kanseri ile canıyla uğraşıyor. Hiçbir Allah kulu için buna değmez.

Yazdıklarınızı ise çok abartılı buldum. Sadece benim tanıdığım 15 yıl vajinusmus hastası eşini bekleyen erkek var, gözlerinin içine bakıyor eşinin. Muhafazakar erkeklerin büyük kısmı da evlenmeden önce ve sonra ilişki yaşamıyor. İlişki yaşamasına rağmen sorumluluk alan tonlarcası var. Kendinizi gözünüzde normalleştirmek istiyorsunuz, herkes sizin gibi sanmak istiyorsunuz. Böylece rahatlayacak hayatınıza devam edeceksiniz. Uyumak isteyeni kimse uyandıramaz, siz devam edin.

Kadınlar da 5 dklik cinsellik yaşayabilir, onlar da görmezden gelinsin o vakit.
Buna ben de katılıyorum öyle olmalı.
Ama onların kafasında kadının bunu yapması ölüm sebebi resmen.
Ve zaten aldatan kadın çok nadir,çoğu kadın evliliğine sâdıktır erkekler gibi gözü oraya buraya kaymaz.Sürekli eşiyle cinsellik yaşadığı içinde sıkılmaz asla.Bla bla bu daha çok uzar gider.Söylediğim şeyler çirkin şeyler evet ama maalesef doğrusu bu.Ha bunu söyledim diye destekliyorum anlamına gelmiyor,tabi ki desteklemiyorum.Biraz erkeğin doğasını yapısını tanıdıktan sonra bu fikirlere eriştim.
Gerçekler acıtır

Vardın mı gittin mi soruları tek gece yatıp kalkılan birine söylenmez. Merak ettiğin, duygu beslediğin, başına bir şey gelmesini istemediğin birine söylenir.

Galiba konuya evli zengin bir adamın sevgilisi damlamış. Düzen bozulmasın, herkes ekmeğini yesin, kadınları uyandırmayın kocaları bize maddi imkan sunsun yeter, işimizden gücümüzden olmayalım kafası bu. Onlarca cinsel hastalık, virüs hatta kansere yol açabilecek durumları da boşverip umursamayalım. Kocaların keyfi zevki yanında bunların lafı edilemez. İşinde gücünde evinde çocuğuyla olan kadına tak boynuzlarını geç ne tatava ediyorsun tavsiyesini de gördük burada pes.

Konu sahibi, saldırı pozisyonunda olmanız gerekirken, adamı yerin dibine sokup tazminat nafaka neyi var neyi yok alacakken savunma pozisyonundasınız. O duymasın bu duymasın rezil olurum... Şu an siz değil o planlar yapıyor. Krizi yönetecek elinizi kolunuzu bağlayacak taktikler geliştiriyor. + - listesi yapıyor Bir dahakine daha garanti adım atar, sizin bulamayacağınız şekilde iletişim kurar. Ya başkaları olur ya bu kadınla devam eder. Olur da tekrar yakalarsanız gelir yine ağlar yine kendini teselli ettirir.
Affedecekseniz bunları da hesaba katın. Daha önce de yaptım affetti yine yaparım yine affeder çünkü duyulmasından korkuyor rahatlığını verecek misiniz bu sadakatsize?

Hayır bi de kesin yargılar, hepiniz aldatıldınız, hepiniz şöyle yaşıyorsunuz, böyle yapıyorsunuz… Kendi küçük dünyasını anlatmak istiyor madem buyursun anlatsın, ama bunu genel geçer kuralmış gibi, herkesin hayatını çok iyi bilirmiş gibi anlatınca komik oluyor farkında değil.

Normalde herkese boşanın derim ama biraz daha çocuklar için dişinizi sıkın bence
Çocuklar destek olduğu an boşayın gitsin
Bu hesabı kaç kişi kullanıyor, yoksa biraz ortalık kızıştırayım güleyim eğleneyim kafasında mısınız? Herkese boşanın diyen biri aldatılan kadına mikro aldatılmışsın, aman sakın ha boşanma demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…