Eşimi affetmeli miyim?

Kac yildir evlisiniz
2012deki konularinizdaki kisi suanki esiniz mi

Yeni yorumlara baktim.
Bosanmayin dedim ama yorumlarin hepsini okuyunca is degisiyor.
Eger boyle devam edecegini dusunuyorsaniz ve kendi ayaklarinizin ustunde durabilecekseniz detaylari vermeden aileye tasiyin durumu.
Çocuk olunca isler karisacak iki teyzemden biliyorum.Deli gibi boşanmak istiyorlar ama adamlar cocuklari vermiyor.

Çok iyi bir ders vermek istiyorum ona..çünkü nişanlıyken de etrafı kalabalıktı ama bana karşı çok kibardı üstüme düşerdi kırsa da gönlümü alırdı
önemli olan nişanlınla evlenmeden önce bu konuyu açık açık konuştunuz mu? beklentilerini söyledin mi? yoksa evlenince değişir diye mi düşündün?

bu soruları konuşarak çözersiniz de boğaza sarılma mevzusu gerçekten ciddi bir şey. tepkin hafif kalırsa tekrarlayabilir itip kakmalar başlayabilir.

ben olsam "sana güvenim sarsıldı. içinde bir psikopat gizliymiş. geleceğimizle ilgili düşünmek istiyorum" der aileme kafa dinlemeye giderdim 10 günlüğüne.

bu da yanlış. aileni fazla karıştırma.

Sevgiliyken bile aldım karşıma konuştum
Her konuyu konuşurduk anlaştık bunlarda sıkıntı yoktu..evden bi kez gitmeye kalktım tuttu beni..

Sevgiliyken bile aldım karşıma konuştum
Her konuyu konuşurduk anlaştık bunlarda sıkıntı yoktu..evden bi kez gitmeye kalktım tuttu beni..
şu anda bence tek çözüm evden bir süre gitmen.
gitmezsen kocanın bilinçaltına "karım dövsem de gitmez." mesajı vermiş oluyorsun.
boğazına sarılan kocanın lafıyla hareket edip gitmemek mantıklı mı sence?
belli ki korkuyorsun ama neden? aile bahane sadece asıl korkun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…