- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bu yorum mantıklı.. tedavi olsun madem.. artık korkuyorum senden de..Pişmansa öfke kontrolü için terapi almasını isteyin bakalım ne olacak? Hayır deyip inatla düzeldiğini iddia ederse bu iş yaş, üzgünüm.
Bebek konusunu en yakın arkadaşım da hamile olmak için uğraşıyor onun adına da sorular soruyorum burda,.
Affet deseniz affetmicem tabi de siz olsanız ne yapardınız
Tartıştık olay büyüdü ben oturuyordum dizi izliyordum sinirlenip bağırmaya başladı ben de cevap verdim o da üstüme geldi ben de içeri gittim daha büyümesin diye,,arkamdan geldi boğazıma yapıştı geri elini çekti sıkmadan,.amacı beni korkutmakmış cevap vermemeliymişim kadın hep alttan alır susarmışneden boğazınıza yapıştı ?
Yoo ona söyledim seni affetmicem dedimben olsam zaten yapacağımı o gün yapmıştım
arkadaşım zaten sen o evde olaydan yasadıysan affetmişsindir
daha da uzatma artık belli ne yapacağın
bize bir ley ispatlamak zorunda değilsin
kimse sana niye affettin diye boğazına yapışmaz kocan gibi
ama tekrar olursa da burada affet diyecek kadınlar gelip seni adamın elinden kurtaermayacak
siz ilişkiniz de başbaşasınız ne yaşarsanız kendinize
hayat sizin
Bu adamı mı affedeceksiniz? Kadın susar, alttan alır demek.. Susmadıgın her konuda bunu yaşatacak o zaman?Tartıştık olay büyüdü ben oturuyordum dizi izliyordum sinirlenip bağırmaya başladı ben de cevap verdim o da üstüme geldi ben de içeri gittim daha büyümesin diye,,arkamdan geldi boğazıma yapıştı geri elini çekti sıkmadan,.amacı beni korkutmakmış cevap vermemeliymişim kadın hep alttan alır susarmış
Düşünceleri bunlar evet..çünkü kendi annesi de böyle yani kv çok iyi kadın ama hiç konuşmaz hep susar ben ilk defa öyle kv gördüm..kendi annesi gibi olayım istiyor diye düşünüyorum..Bu adamı mı affedeceksiniz? Kadın susar, alttan alır demek.. Susmadıgın her konuda bunu yaşatacak o zaman?
Pişman dediğiniz bu mu yani?
Bundan sonra hep susup alttan alacaksınız yani?Düşünceleri bunlar evet..çünkü kendi annesi de böyle yani kv çok iyi kadın ama hiç konuşmaz hep susar ben ilk defa öyle kv gördüm..kendi annesi gibi olayım istiyor diye düşünüyorum..
Peşimde dolanıyor günlerdir
şimdi baban hasta.Düşünceleri bunlar evet..çünkü kendi annesi de böyle yani kv çok iyi kadın ama hiç konuşmaz hep susar ben ilk defa öyle kv gördüm..kendi annesi gibi olayım istiyor diye düşünüyorum..
Peşimde dolanıyor günlerdir
Boğazına mi yapisti?
Affetmeli miyim diye sormussun?
Affet...
Boğazına 2.kez yapisip başarılı olduğunda...
Adalet affetmeyecek nasılsa!
Ona adalet denmez...takım elbise kravatla adalet de affediyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?