- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eski konuna baktım affet affetme o sana kalmış ama diz boyu mutsuzken lütfen Bebek için uğraşmaBi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Ben de günlerce yüzüne bakmadım yanıma yaklaştırmadım burnundan getirdim ne gerekiyorsa yaptım şimdi bin pişman af diliyor napmalıyım bilmiyorum
Gitmek istesem gidemiyorumSen ne yapmak istiyorsun?
Şuan hamileysem bide o varEski konuna baktım affet affetme o sana kalmış ama diz boyu mutsuzken lütfen Bebek için uğraşma
Aynı şey olma olasılığı yüksek ama olmama olasılığı da yüksek. Bunu eşinizi tanıdığınız için siz bilirsiniz.Gitmek istesem gidemiyorum
Kalsam ya yine aynı şey olursa
Bütün açtığınız konulara bir bakın Allah aşkına o kadar mutsuzsunuz ki birde soğan kürleri incir kürleri neden mutsuzluğunuza birde çocuk eklemek istiyorsunuz. Eşin öfkesini kontrol edemiyor sende zıvanadan çıkarana kadar ilgilen diyorsun olmaz ki dengeniz yok sizinŞuan hamileysem bide o var
Değişimdir diyorum ama belli olmaz
Bu bogaza sarilma durumu nedir ya.. Allahim.. Eger istiyorsaniz barisin ama asla eskisi gibi olmamanizi tavsiye ederim. Birkac gun bunu affedebilmek icin yeterli degil gibi.Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Ben de günlerce yüzüne bakmadım yanıma yaklaştırmadım burnundan getirdim ne gerekiyorsa yaptım şimdi bin pişman af diliyor napmalıyım bilmiyorum
Kararımı henüz vermedim ama bizimkiler biraz anlamış yani ailem tartıştığımızı filan anlıyor WhatsApp ta filan resmimizi kaldırıyorum babam takip ediyor kaldırma diyorAffetmeyecek insan bu soruyu sormaz. Affetmeye karar verip destek istiyorsunuz aslinda degil mi?
Şimdi görseniz evde dört dönüyor bin pişman en kötüsü de aynı sofrayı paylaşmak az da olsa konuşmak zorunda olmak..Siz aslında affetmişsiniz bile kafanızda. Bir kişinin bile "Tamam affet" demesi yeterli olacak sizin için, maksat düşüncenizde yalnız kalmamak. Affedebilirsiniz ancak aynı durumun tekrarlanma olasılığı yüksek, bu tarz olaylarda bazen geri dönüş olmuyor biliyorsunuz değil mi? Boğazınızı sıkmak ne demek? Sizi nefessiz bırakmak, canınıza kast etmek demek. Aklınızda tutun bunu.
Tavrinizi bir sure devam ettirin boyle. Sonrada gerektigi zamanlarda mesafeli konusun ki anlasin. Yumusamayin bir sure.Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Şimdi görseniz evde dört dönüyor bin pişman en kötüsü de aynı sofrayı paylaşmak az da olsa konuşmak zorunda olmak..
Babam şuan tedavi görüyor rahatsız..o iyileşene kadar anlatamam hiçbişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?