Eşimi affetmeli miyim?

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Ben de günlerce yüzüne bakmadım yanıma yaklaştırmadım burnundan getirdim ne gerekiyorsa yaptım şimdi bin pişman af diliyor napmalıyım bilmiyorum

Eski konuna baktım affet affetme o sana kalmış ama diz boyu mutsuzken lütfen Bebek için uğraşma

Şuan hamileysem bide o var
Değişimdir diyorum ama belli olmaz
Bütün açtığınız konulara bir bakın Allah aşkına o kadar mutsuzsunuz ki birde soğan kürleri incir kürleri neden mutsuzluğunuza birde çocuk eklemek istiyorsunuz. Eşin öfkesini kontrol edemiyor sende zıvanadan çıkarana kadar ilgilen diyorsun olmaz ki dengeniz yok sizin

Bu bogaza sarilma durumu nedir ya.. Allahim.. Eger istiyorsaniz barisin ama asla eskisi gibi olmamanizi tavsiye ederim. Birkac gun bunu affedebilmek icin yeterli degil gibi.

Sadece bu ana değil genek durumuna göre karar verebilirsiniz yine aynı şeyler olacaksa affetmenin bir anlamı yok yine kırılacaksınız.

Bebek konusunu en yakın arkadaşım da hamile olmak için uğraşıyor onun adına da sorular soruyorum burda,.
Affet deseniz affetmicem tabi de siz olsanız ne yapardınız

Affetmeyecek insan bu soruyu sormaz. Affetmeye karar verip destek istiyorsunuz aslinda degil mi?
Kararımı henüz vermedim ama bizimkiler biraz anlamış yani ailem tartıştığımızı filan anlıyor WhatsApp ta filan resmimizi kaldırıyorum babam takip ediyor kaldırma diyor

Siz aslında affetmişsiniz bile kafanızda. Bir kişinin bile "Tamam affet" demesi yeterli olacak sizin için, maksat düşüncenizde yalnız kalmamak. Affedebilirsiniz ancak aynı durumun tekrarlanma olasılığı yüksek, bu tarz olaylarda bazen geri dönüş olmuyor biliyorsunuz değil mi? Boğazınızı sıkmak ne demek? Sizi nefessiz bırakmak, canınıza kast etmek demek. Aklınızda tutun bunu.

Şimdi görseniz evde dört dönüyor bin pişman en kötüsü de aynı sofrayı paylaşmak az da olsa konuşmak zorunda olmak..
Babam şuan tedavi görüyor rahatsız..o iyileşene kadar anlatamam hiçbişey

Tavrinizi bir sure devam ettirin boyle. Sonrada gerektigi zamanlarda mesafeli konusun ki anlasin. Yumusamayin bir sure.

Siz affettiniz mi? İçiniz soğudu mu? Ona yeniden muhabbet gösterebilecek misiniz? Affedip affetmemeye karar verebilecek sadece sizsiniz. Eşinizin öfke kontrolü sorunu olduğunu düşünüyorsanız, bunun tekrar edebilecek bir hareket olduğunu düşünüyorsanız da terapi almasını şart koşabilirsiniz.

Şimdi görseniz evde dört dönüyor bin pişman en kötüsü de aynı sofrayı paylaşmak az da olsa konuşmak zorunda olmak..
Babam şuan tedavi görüyor rahatsız..o iyileşene kadar anlatamam hiçbişey

Pişmansa öfke kontrolü için terapi almasını isteyin bakalım ne olacak? Hayır deyip inatla düzeldiğini iddia ederse bu iş yaş, üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…