Eşimi affetmeli miyim?

Şuan çocuk isteğim Yok

Kocamı bunaltacak bişey yapmadım ki elbette arkadaşları çevresi olacak benim sitem ettiğim bu değildi..çevresine evinden daha fazla düşkün olması rehberinde 500tane adam olması ve onların yerli yersiz aramaları bişey istemeleri

Peki bu iş nereye kadar böyle gidecek? Konularınıza baktım mutsuzsunuz, evliliğinizin düzelmeyeceğini okuyan herkes gördü. Boşuna zaman kaybetmeyin bence.

senden öncede 500 kişi vardı rehberinde değil mi?
evlenmeden önce kocan böyleydi. eğer bu konuda sana değişeceğine dair söz vermediyse yani sen bile bile evlendiysen, imzayı atınca bu konuda ona "dırdır" yaptıysan zamanla sana sevgisi saygısı kalmaz.
ki boğazına yapışmış. eğer psikopat ya da ruh hastası değilse sabrını tüketen sensin demektir.
ya kocana iyi bir ders vereceksin ve sen de hatalarından vazgeçeceksin ya da ayrılacaksın.

Peki bu iş nereye kadar böyle gidecek? Konularınıza baktım mutsuzsunuz, evliliğinizin düzelmeyeceğini okuyan herkes gördü. Boşuna zaman kaybetmeyin bence.
Bilmiyorum nereye gidecek nasıl olacak ne zaman bitecek bilmiyorum..ama sevgili değilsin ki hadi ayrıl git diyince olmuyor
Bekarken halbuki nasıl mutluydum çok ta kısmetim vardı etrafımda çok ta sosyaldim hep dışardaydım..evlenince çalışsam bile yemek temizlik derken ve yardım filan göremeyince eve kapanıyorsun

Önceki konularina baktim da dön bide sen bak istersen
Mutlu musun
Esine guveniyo musun
O kadar konu acmissin evliliginle ilgili sorunlar ortada bogazina yapismasi hic hayra alamet degil
Ama tabi gorebilene
Eşime güven konusunda güveniyorum yani kadınla kızla işi olmaz o konuda güveniyorum ama bida bu hareketi yapıp yapmıcagı konusunda güvenmiyorum

Maal
Bosan diyemem kesinlikle.
Ama mesela birkac haftaligina kendi nasina yakin bir arkadaşina ya da ailenin yanina gidebilirsin.Hem bu onu kendine getirir hem de senin kafan bosalir rahatlarsin.

Evden çekip gitsem nolcak ki aileme söyleyemem şuan

Niye alienize soyleyemiyosunuz ben orasini anlamiyorum
Hastalar morale ihtiyaclari var Allah korusun esinizin elinde ölseniz cok guzel moral mi olur
Ailenize soyleyemiyosunuz
Ekonomik ozgurlugunuz yok
Ozaman pasa pasa susup oturcaksiniz adama ses etmiceksiniz istedigini yapicak size bulasmicak
Ilk firsatta da.ailenize soyleyip gidiceksiniz
Ama artik onu esiniz olarak gormemeniz lazim
Bunu yapabilir misiniz
Bence simdiden yelkenler suya inmis affetmissiniz
Ben olsam bogazima sarildiginda kendimi sokaga atmistim

Maal
Bosan diyemem kesinlikle.
Ama mesela birkac haftaligina kendi nasina yakin bir arkadaşina ya da ailenin yanina gidebilirsin.Hem bu onu kendine getirir hem de senin kafan bosalir rahatlarsin.

Çok iyi bir ders vermek istiyorum ona..çünkü nişanlıyken de etrafı kalabalıktı ama bana karşı çok kibardı üstüme düşerdi kırsa da gönlümü alırdı

Öyle tabi ki bu sevgiliden ayrılmakla aynı şey değil. Lakin sen de hiç mutlu değilsin. Bu şekilde bir ömür geçirmek ister misin otur iyice onu düşün derim.

Maal diye bir yazi var en basta maalesef yazmistim tam silememisim sitenin hatasi surekli cikiyor yanlis anlamani istemem.
Dustugum hallere bak.

Ekonomik özgürlüğüm var yani istediğim an iş bulabiliyorum sadece şuan biraz ara verdim yıprandım diye,..
Babamın gerçekten morale ihtiyacı var söylersem o da eşimi döverse o da ona karşılık verirse ortalığı kan götürürse?
Ya babama benim yüzümden bişey olursa?
Ya annemin yüreğine inerse? Bu basit bişey mi en ufak üzüntüm dahi onları etkiliyor kızlar babam WhatsApp ta eşimle beni takip ediyor fotolarımızı kaldırdığımızda niye kaldırıyorlar kavga mı etmişler söyle birlikte oldukları fotoyu koysunlar diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…