- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Peki napmalıyım? Boşan demeyin şuan boşanamam evimi de ayıramamBoğazına mi yapisti?
Affetmeli miyim diye sormussun?
Affet...
Boğazına 2.kez yapisip başarılı olduğunda...
Adalet affetmeyecek nasılsa!
Napmalıyım peki? Çıkmazdayımboğazına yapışmasını affedersen
yarın bir gün kazara seni öldürdüğünde de biz mi affedelim
kendi mezarını kendin kazıyosun
Şuan çocuk isteğim YokÇocuk istiyor da sırf bu yüzden affetmek istiyor gibisiniz
Yazık günah ya
Kendi hayatınız kötü bir de bi çocuğu mutsuz etmenin ne alemi var sırf sizin illa çocuğum olsun diye istediğiniz için.
Çocuk olunca değişir diye bir şey yok bunu da unutma
Napmalıyım peki? Çıkmazdayım
Kocamı bunaltacak bişey yapmadım ki elbette arkadaşları çevresi olacak benim sitem ettiğim bu değildi..çevresine evinden daha fazla düşkün olması rehberinde 500tane adam olması ve onların yerli yersiz aramaları bişey istemelerişimdi baban hasta.
sen de kocanı bunaltmaktan, arkadaşlıklarını bitir demekten vazgeç.
kocanı bu raddeye getirenin senin suçun olduğunu düşünüyorum.
bu kadar hatalı olmana rağmen boğazına sarılmasının affı olmaz.
ama madem affedeceksin bence de susmayı dene.
Evden çekip gitsem nolcak ki aileme söyleyemem şuanBenim bogazima yapisan adamin yaninda durmam ben
Benim canim kiymetli
Napmalıyım peki? Çıkmazdayım
senden öncede 500 kişi vardı rehberinde değil mi?Kocamı bunaltacak bişey yapmadım ki elbette arkadaşları çevresi olacak benim sitem ettiğim bu değildi..çevresine evinden daha fazla düşkün olması rehberinde 500tane adam olması ve onların yerli yersiz aramaları bişey istemeleri
Bilmiyorum nereye gidecek nasıl olacak ne zaman bitecek bilmiyorum..ama sevgili değilsin ki hadi ayrıl git diyince olmuyorPeki bu iş nereye kadar böyle gidecek? Konularınıza baktım mutsuzsunuz, evliliğinizin düzelmeyeceğini okuyan herkes gördü. Boşuna zaman kaybetmeyin bence.
Eşime güven konusunda güveniyorum yani kadınla kızla işi olmaz o konuda güveniyorum ama bida bu hareketi yapıp yapmıcagı konusunda güvenmiyorumÖnceki konularina baktim da dön bide sen bak istersen
Mutlu musun
Esine guveniyo musun
O kadar konu acmissin evliliginle ilgili sorunlar ortada bogazina yapismasi hic hayra alamet degil
Ama tabi gorebilene
Bosan diyemem kesinlikle.Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Ben de günlerce yüzüne bakmadım yanıma yaklaştırmadım burnundan getirdim ne gerekiyorsa yaptım şimdi bin pişman af diliyor napmalıyım bilmiyorum
Evden çekip gitsem nolcak ki aileme söyleyemem şuan
Bosan diyemem kesinlikle.Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Ben de günlerce yüzüne bakmadım yanıma yaklaştırmadım burnundan getirdim ne gerekiyorsa yaptım şimdi bin pişman af diliyor napmalıyım bilmiyorum
Çok iyi bir ders vermek istiyorum ona..çünkü nişanlıyken de etrafı kalabalıktı ama bana karşı çok kibardı üstüme düşerdi kırsa da gönlümü alırdısenden öncede 500 kişi vardı rehberinde değil mi?
evlenmeden önce kocan böyleydi. eğer bu konuda sana değişeceğine dair söz vermediyse yani sen bile bile evlendiysen, imzayı atınca bu konuda ona "dırdır" yaptıysan zamanla sana sevgisi saygısı kalmaz.
ki boğazına yapışmış. eğer psikopat ya da ruh hastası değilse sabrını tüketen sensin demektir.
ya kocana iyi bir ders vereceksin ve sen de hatalarından vazgeçeceksin ya da ayrılacaksın.
Bilmiyorum nereye gidecek nasıl olacak ne zaman bitecek bilmiyorum..ama sevgili değilsin ki hadi ayrıl git diyince olmuyor
Bekarken halbuki nasıl mutluydum çok ta kısmetim vardı etrafımda çok ta sosyaldim hep dışardaydım..evlenince çalışsam bile yemek temizlik derken ve yardım filan göremeyince eve kapanıyorsun
Maal diye bir yazi var en basta maalesef yazmistim tam silememisim sitenin hatasi surekli cikiyor yanlis anlamani istemem.Bi kaç gün önce konu açmıştım kızlar, eşimle kötü tartıştık üzerime yürüdü boğazıma yapıştı diye..
Çok iyi bir ders vermek istiyorum ona..çünkü nişanlıyken de etrafı kalabalıktı ama bana karşı çok kibardı üstüme düşerdi kırsa da gönlümü alırdı
Ekonomik özgürlüğüm var yani istediğim an iş bulabiliyorum sadece şuan biraz ara verdim yıprandım diye,..Niye alienize soyleyemiyosunuz ben orasini anlamiyorum
Hastalar morale ihtiyaclari var Allah korusun esinizin elinde ölseniz cok guzel moral mi olur
Ailenize soyleyemiyosunuz
Ekonomik ozgurlugunuz yok
Ozaman pasa pasa susup oturcaksiniz adama ses etmiceksiniz istedigini yapicak size bulasmicak
Ilk firsatta da.ailenize soyleyip gidiceksiniz
Ama artik onu esiniz olarak gormemeniz lazim
Bunu yapabilir misiniz
Bence simdiden yelkenler suya inmis affetmissiniz
Ben olsam bogazima sarildiginda kendimi sokaga atmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?