- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
- Konu Sahibi murphymercy
-
Bu ilgi cok kisa surecek. Sadece onu bil yeter. Yakinda eski öküz haline geri donecek. Belki yine yapacak ayni seyleri. Ama bu defa daha profesyonel olacak yakalanmayacak. Sen de affettiginle kalacaksin. Surekli mutsuz ve surekli acaba ile yasayan.
gerçekten pişman gibi duruyor inandım yani pişmanlığınaen son bosanma karari almistiniz sanirim.hakkinizda hayirlisi olsun diye yorum yazmistim.yine ayni seyi söylüyorum.umarim esiniz gercekten pismandir ve birdaha asla böyle birsey yasamazsiniz.Allah yardimciniz olsun.hakkinizda hayirlisi olsun.kurtarilacak bir durum varsa kafanizda surekli bu düşünceyle yasamak size zulüm olur.madem devam karari verdiniz zaman verin esinize ve kendinize..
bu sizin kendi icinizde halledebilecegibiz bi konu. ya unutur bundn sonrasi icin guvenirsiniz ya da guvenmez her an iciniz icinizi yer ve gozunuzun onune o gunler gelir. sizin yapinzla alakali bu. esinizle bu dusuncelernizi paylasin. sindiremedgnizi dogru karar icin zamana ihtyacnz oldgnu soyleyin. zaman size fikir vercktr.
şuanın tadını yaşamaya çalış
erkekler kadın vazgeçince kadınının kıymetini anlıyor maalesef
eğer ilerisi olmadıysa affet
bir anlık gaflet gibi düşünün
ve ilerlemeden bittiği için şans verin
ve hemen unutmayacağınızı bilin
unutacağım diye hemen tüm yelkenleri suya düşürmeyin yani hemen sürekli karşılık vermeye iyi olmaya çalışmayın
erkek de kaybetme korkusu iyidir
Su yasimda annem karsima gecip baban beni aldatmisti ama ben sen babanla buyu diye affetmis gibi yaptim dese tepkim cok agir olurdu.
Annemi aldatmaya tesebbus edecek adamla birlikte buyusem nolur buyumesem nolur?
Bosanmis anne babalarin cocugu ölmüyor gayette guzel yasiyorlar. Babasini gormuyor falan da degiller yani.
Sizin oglunuz da ilerde buna sevinmeyecek. Oh annem ne de guzel yapmis demeyecek.
Oncelikle oturun dusunun kendinize durust olun. Bosanma yoluna girmeye cesaretiniz mi yok yoksa gercekten cocugunuz icin mi katlaniyorsunuz.
2. Secenekse sacmaliktan baska bi sey degil kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?