eşimi affetmiş gibi yaptım ama..

Evlilikte boşanmayı gerektiren 2 durum var benim nazarımda: Aldatma ve şiddet
Bu ikisinin affı olmaz.
işte bende böyle net konuşurdum
ama inan başa gelince farklı oluyormuş
hele bir de çocuk olunca
oğlum babası yokken bir hafta çok ağladı
babam neden gelmiyor
beni sevmiyormu
babasının kazağını gördü aa bu babamın anne mis gibi kokuyor dedi
oğlum bir gün bile ayrı kalmamıştı babasından ondan çok etkilendi sanırım
onun bu hallerini görmek beni mahfetti

Düzeldi mi duzelmedi mi esin bilemem ama zaten olması gerekeni yapmasi için illa yanlis birşeyler yapip evden atilmasi mi gerekiyordu. Madem boyle ilgili olabilecek potansiyeli var di da şimdiye kadar neden yapmadi. Ve herşeyden önemlisi esin bundan sonra sonsuza kadar boyle ilgili olsa ve dişi kuşa bile bakmasa da sen unutabilecek misin.

gerçekten öylemi diyosun ya
bende dedim senin bu halin en fazla bir ay sürer diye
hayır asla diyor artık hep bana böyle davranacakmış
hayatının merkezine beni koymuş
ama göreceğiz bakalım
Soyle dusun. Yakalanmasa pisman olacak miydi sence??? Yakalaninca ortaya cikan pismanlik goruntuleri sahtedir. Malesef butun bunlar sahte. Yasadiklarin icin de cok uzuldum. Keske boyle olmasaymis.

Size de hakveriyorum, başıma gelmediği için ahkam kesmek kolay ama gururum yerle bir olacağı ve asla unutamayacağımı bildiğim için ben affedemezdim

Oğluna yapacağın en büyük kötülük onu mutsuz bir anneyle yetiştirmek olur.

Aynı durumu yaşayalı 3 ay oldu.Ben de mesaj yakaldım kelimelik oyununda tanışmışlar.Sıradan başlayan konuşma ilerlemiş.Üç aydır yaşayan ölü gibiyim.Berbat bir şey ölseydi bu kadar acı çeker miydim bilmiyorum.Dayanması zor.

Ya cinsellik ya heyecan arayışında iş ailelerin devreye de girmesi ile ciddileşmiş
elinde bir iki sohbet dışında bir şey olmaması sebebi ile şu an geri adım atarak sana iyi davranacak .
benim ilk evliliğimde defaarca bunu yaşamış senelerimi harcamış biri olarak söylüyorum bunu..
bu arayışı sonucu ki bir kaç ay sonra yeniden bu kıpırdanmaları başlayacak .karşısına istediği profilde biri çıktığı anda inan beş dakika durmayacak.malesef böyle ..ya tamamen eksik nokta nedir bu evlilikte o noktaya odaklan yada ayrılma yolunu seç kendine eziyet etme

Siz uyurken 2 kadınla mesajlaşmış.
Yani biri olmasa biri olsun diye 2 kadın.
Oğlunuzdan önce kendinizi ve hayatınızı nasıl geçirmek istediğinizi düşünün
Pişman olması size yaşattıklarını ve yaşatacaklarını değiştirmiyor.
Bir defa cesaret kazanıp yapan taktik geliştirerek yakalanmadan devam eder

Son düzenleme:
Ya ben de çocuğum için affettim diyenlere hiç inanmıyorum. Eşinizi sevdiğinizden veya boşanıp hayata tek başınıza devam edemeyeceğinizden boşanmıyorsunuz. Her zamanki gibi çocuk bahane. Eşler boşanınca çocuk babasız kalmayacak istediği kadar görür ne var yani?

bence çocuğunuz bir yana siz içinizde neler hissediyorsunuz ? eşinizi seviyormusunuz onsuz kalırsanız daha mı çok üzülürsünüz daha mı az ? bunu düşünün. boşandıktan sonra onu özlermisiniz ? önce kendi kalbinizi dinlemeniz gerekiyor, çocuğu bir tarafa koyup. bana kalırsa olay çok küçük bişey kendi başıma gelmedi ama gelmeyecek diye bir şey yok gelseydi evli olsaydım ve eşimi seviyor ona aşık olsaydım bir şans daha verebilirdim. tabiki size göstermiş olduğu ilgi sonsuza kadar devam etmeyecek bu gerçeği kabullenmelisiniz. ama dediğim gibi, eşinize karşı duygularınızı dinleyin seviyorsanız devam edin derim ben..

Benim için ebeveynlik kavramı ve evlilik kavramı birbirinden ayrıdır
evliliğe göre ebeveynlik yapılmaz
ebeveynlik için de evlilik devam ettirilmez
evlilik karı koca arasındadır çocukla bir ilişkisi yoktur o yüzden anne kimliğini unutup kadın es olarak ne yapmalıyım diye dusunulmeli
ayrıca adam madem bu kadar ilgili sevgili olabiliyor önce niye olmamış
yakalanmasaydi pişman olmayacaktı bu belli bir şey

Sevgili murphy kolay bir karar değil ancak kesin bir karara varmadan önce ilk yapmanız gereken şey rol yapmayı bırakmaktır bence. Bu şekilde içinizde daha çok öfke biriktiriyorsunuz. Bu olayı sindirebilecek ve affedebilecek misiniz bunu anlamak için daha doğal davranışlar sergileyin. Ne çok iyimser ne de çok kötümser olun. Her ilişkinin dinamiği farklıdır ancak ben denemeye değer diye düşünüyorum. Ki siz de şuan zaten o yola girmişsiniz. Ama çözüm odaklıysak gerçekten samimi olmalıyız. İntikam ve öfke dolu iç seslerle bir sonuç vermez. Önce kendinizle bu muhasebeyi yapın sonra da Eşinize şöyle bir konuşma yapabilirsiniz: "Çaba vermeni düzeltmek istemeni anlıyorum ama benim de zamana ihtiyacım var bunu sindirebilmek için. Artık yalan ve sahtelik istemiyorum o yüzden herşey yolundaymış gibi davranamam ama bu yıkıcı olacağım anlamına da gelmiyor."

:) şimdilık affetmişsin oda ilgiye boğuyor ve senin hoşuna gidiyorsa neden kasıyorsun, belki bir ömür böyle devam edecek.
Olmadı 1 2 ay sonra eskiye döndü, onu da o zaman düşünürsün

siz affetmemişiniz ...

ve belliki eşinizin aldatma potansiyeli yüksek, erkekler genelde bir yanlış yapıpta yakalandıklarında kendilerini affettirmek için türlü şebeklikler yaparlar gereğinden fazla iyi olmakta bunun bir parçası ama sizin hisleriniz canlılığını yitiripte olay olmamış moduna geçtiğiniz an eşinizde eski haline dönecek buna eminim....

ikincisi boşanmadan önce ben olsam bu adam neden böyle birşey yapmış onu irdelerdim.... tamam yaptığında sonuna kadar haksız ama aranızda iletişimsizlik mi var? cinsel hayatınız da mı sıkıntı var? anne baba olunca eş olmayı mı unuttunuz ? size karşı sevgisi mi bitti? gıbı gıbı soruların cevabını bulmaya çalışırdım.... belkide ipin ucu bir yerde size dokunuyor olabilir...

baktınızkı sızde sıkıntı yok bu soruların cevapları olumsuz degıl ve kafanızdan aldatma dusuncesını atamayıp daha da mutsuz, ofkelı hale geldınız o zaman boşanırsanız sizi neler beklıyor olacak onu dusunurdum...

aynı evde yasamaya devam mı edecegım? evden hangı esyaları alacagım? ortak alınan malların bolumu nasıl olacak? cocuk kımde kalacak? babası cocugu ıle hangı sartlarda gorustulecek? gecımınız nasıl saglanacak ? v svs.....

ve kafamda hersey netlesınce de bosanma dılekcemı verır adamıda bavuluyla kapı dısarı ederdım..

Yaşanmışlıklar kolay unutulmaz bir çok şey gibi o da zaman ister..
Madem devam kararı aldınız,rol yapmayı bırakın ve hissettiginiz gibi davranın belki böylesi daha dogru olur sizin duygularınız için..
Çocuk sadece affetmeye yeterli sebep değildir bana göre,belli ki nefretiniz kadar içinizde başka duygular da var hala..
Birisi aldatilmaya devam etti diye sizde aynı şeyi yasayacaksiniz diye bir kuram yok..
Bunları deme sebebim sizin yeniden barışmanız lütfen yanlış anlamayın..
Yaralısınız ve karşınızda yaralarinizi saracagini kendini affettirecegini söyleyen biri var zamana bırakın ve bekleyin rol yapmadan!!
Hislerinizi saklamayın..ifade etmekten cekinmeyin..
1 ay sonra da aynı duygular içinde olursaniz o zaman gerekeni yaparsınız.

Çok aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorum.Eğer evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp adama aynı konuyu sunmayın.Affetmişsiniz bitti gitti ki anladığım kadarıyla çok büyük bir aldatma mevzusu değil.Bu korku eşinize ömür boyu yeter.Eğer ki bir daha aynı şeyi tekrarlarsa işte o zaman asla affetmeyin.Ama artık çok da uzatıp hayatınızı zorlaştırmayın.

Yillardir soguk davranip yakalaninca gösterdigi ilgiyi alsin bir tarafina...Tovbe tovbe.Kanmayin sakin,bir zaman sonra yakalanmamanin yollarini da bulur

hakkatten suçluymuş ,suçu olmayan herif bu kadar yapmacık bir ilgiye boğamaz imkansız ,kanarsan ilgiside kısa sürecek bilgin olsun sonra bu iş onun için meşrulaşmış oldu zaten ,inşaallah devamı gelmez.

Baska kotulugu olmadiysa bir sans daha vermelisiniz. Esinizi sevdiğiniz icin caniniz aciyor hakli buluyorum sizi Ikilemdw kalmanizida. Calismiyorsaniz ise baslayin kendinizi daha fazla gelistirin. Daha bakimli daha guzel olun. Arada ask yoksa bence Hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…