- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
- Konu Sahibi murphymercy
-
Aldatan insanlar aldatacagina ölse daha iyi. En azından arkasından üzülen,ona hala saygı duyan eşleri olur. Bunlarinki ilkçağ insanlığı bile değil. Aldatan insan ,insan değil. Adalet daha farklı olsaydı belki daha iyi olurdu. Aldatan doğrudan öldürülseydi cezası bu olsaydı. Aman bu erkeklerin her şeyi zarar ziyan. Unutabileceginizi sanmıyorum. Bir süre sonra aynı konudan sıkılıp size testi çekecektir ,böyle kabul ediyorsan et ,etmiyorsan kapı orada diye. Bence.
ben nedense konunuzda katı olamayacağım
her insan 2. şansı hakeder diyorum tabii gerçekten ama gerçekten pişmansa
mesela ne yapabilirim canımŞeytan sevinmesin diye, aldatan kocalara sıkı sıkı sarılmalı mı kadınlar? Kadıncağız gece uyurken kocası elin karısıyla konuşsun, yuvayı kurtarmak sarıp sarmalamak kadına mı kalsın.
Boşan yada boşanma demek kimseye düşmez elbette ama evliliğe sarılmak konu sahibinin eşine düşüyor, hatayı yapan o. Bu olayı unutturmak, bir daha yapmayacığına inandırmak eşine düşüyor.
Sayınmurphymercy Açıkcası boşanmayacaksanız öyle bir göz dağı verin ki aynı hatayı yapmaya teşebbüs ettiğinde bile sizi yanında bulamayacağını bilsin
ablanada çok üzüldümanlattıgınız kadarıyla ablamın yasadıgının aynısını yaşamışsınız şuan ablamda eşiyle yeniden deneme kararı aldılar oda ayaklarına kapamış falan ama onunda nekadar dayanacagını görecez .
Bence de. Ben kanun koyucu olsa idim, aldatmalar için ayrı cezalar düzenlerdim. Tırnaklarını söktürürdum. Saçlarını tek tek yoldururdum. Çirkin mı çirkin bir hale koyardimki bir daha kimse suratlarina bakamasin. Ama tabii ben evli değilim. Benim yorumum bekar gözüyle. Siz en iyisi evli insanların yorumunu dikkate alın. Sonuçta bana amiyane tabir ile karı boşamak kolaytamda yazdıklarınızı düşünüyorum bi süre sonra suçlu ben çıkarmıyım diye
eşime de demiştim keşke ölseydin öldü bitti gitti derdim
gerçekten ne zormuş ya
keşke aldatan insanlar hapse falan atılsaydı
Sadece sohbet etmis ask yok karsi tarafla arada mideni bulandirma o kadar. Bence bir kereligine affetmekle iyi yapmissin sonucta cocuk var. Burnunu surtmekle de iyi yapmissin. Ama bi yerde bitir bu iskenceyi normale donun
ah keşke bu kurallar koyulsaBence de. Ben kanun koyucu olsa idim, aldatmalar için ayrı cezalar düzenlerdim. Tırnaklarını söktürürdum. Saçlarını tek tek yoldururdum. Çirkin mı çirkin bir hale koyardimki bir daha kimse suratlarina bakamasin. Ama tabii ben evli değilim. Benim yorumum bekar gözüyle. Siz en iyisi evli insanların yorumunu dikkate alın. Sonuçta bana amiyane tabir ile karı boşamak kolay
aynen öyle canım , allah şeytana uydurmasın diyoruz.
Ask olsa iki kadin olmazdi, korkunc olan insanin kocasinin baska kadinla ask yasamasi yani baska kadina duygu beslemesi olur. Seninki sana asik ki ugrasiyo deli gibi.ileri gitmediği için affettim
ama yakalamasaydım ne kadar ileri gidecekti onu düşünüyorum
Bence bir evlilik terapisine başlayın. Orada zamanla anlarsiniz bu konuyu unutup unutamayacaginizi.ah keşke bu kurallar koyulsa
içimiz biraz ferahlasa,
ben nasıl düze çıkacağım
mesela ne yapabilirim canım
fikir verebilirmisin
eşimin en büyük utancı babam öğrendiğinde oldu
ama babam o akdar olgun yaklaştıki
o gün eşim geldi böyle bi babanın kızı olduğu için seni dahada çok sevdim falan dedi
ama yazık o bizim aileye layık deil
işin bide bu yönü varBen olsam yakalanmadan once olmayan, yakalandiktan sonra fazlalasan ilgiden midem bulanirdi.
ah bu şeytan
hep mi suçlu
bide biz her anlamda iyiyidk
tamam çok ilgili çiftlerden değildik
ama severdik birbirimizi
cinsellikte vardı surekli
e adam niye yaptın diyorum
bakımlıyım spor yaparım
kendime değer veririm
neden ozaman neden dedim
sorun sen de değil
ben şeytana uydum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?