eşimi affetmiş gibi yaptım ama..

tamda yazdıklarınızı düşünüyorum bi süre sonra suçlu ben çıkarmıyım diye
eşime de demiştim keşke ölseydin öldü bitti gitti derdim
gerçekten ne zormuş ya
keşke aldatan insanlar hapse falan atılsaydı

mesela ne yapabilirim canım
fikir verebilirmisin
eşimin en büyük utancı babam öğrendiğinde oldu
ama babam o akdar olgun yaklaştıki
o gün eşim geldi böyle bi babanın kızı olduğu için seni dahada çok sevdim falan dedi
ama yazık o bizim aileye layık deil

anlattıgınız kadarıyla ablamın yasadıgının aynısını yaşamışsınız şuan ablamda eşiyle yeniden deneme kararı aldılar oda ayaklarına kapamış falan ama onunda nekadar dayanacagını görecez .

Sadece sohbet etmis ask yok karsi tarafla arada mideni bulandirma o kadar. Bence bir kereligine affetmekle iyi yapmissin sonucta cocuk var. Burnunu surtmekle de iyi yapmissin. Ama bi yerde bitir bu iskenceyi normale donun

ablanada çok üzüldüm
allah bu erkeklerin cezasını versin
aldatanlar gün yüzü görmesin
yeter ya nedir çektiğimz

Bence de. Ben kanun koyucu olsa idim, aldatmalar için ayrı cezalar düzenlerdim. Tırnaklarını söktürürdum. Saçlarını tek tek yoldururdum. Çirkin mı çirkin bir hale koyardimki bir daha kimse suratlarina bakamasin. Ama tabii ben evli değilim. Benim yorumum bekar gözüyle. Siz en iyisi evli insanların yorumunu dikkate alın. Sonuçta bana amiyane tabir ile karı boşamak kolay

Sadece sohbet etmis ask yok karsi tarafla arada mideni bulandirma o kadar. Bence bir kereligine affetmekle iyi yapmissin sonucta cocuk var. Burnunu surtmekle de iyi yapmissin. Ama bi yerde bitir bu iskenceyi normale donun

ileri gitmediği için affettim
ama yakalamasaydım ne kadar ileri gidecekti onu düşünüyorum

ah keşke bu kurallar koyulsa
içimiz biraz ferahlasa,
ben nasıl düze çıkacağım

Ben olsam yakalanmadan once olmayan, yakalandiktan sonra fazlalasan ilgiden midem bulanirdi.

aynen öyle canım , allah şeytana uydurmasın diyoruz.

ah bu şeytan
hep mi suçlu
bide biz her anlamda iyiyidk
tamam çok ilgili çiftlerden değildik
ama severdik birbirimizi
cinsellikte vardı surekli
e adam niye yaptın diyorum
bakımlıyım spor yaparım
kendime değer veririm
neden ozaman neden dedim
sorun sen de değil
ben şeytana uydum diyor

Sınırlarınız net olsun. Bu olaydan sonra açıkcası ben hem kendi ailemi hem onun ailesini toplayıp konuşma yapardım. Ha aileleri katmak istemiyorsanız zaten üzerinden geçmiş, eşinize söylerseniz bıraksın aldatma teşebbüsünü başka bir kadından tanışma mesajı gelse bile karşı taraf tahrik etmek istese bile suçu eşinizde bulup 1 değil 10 çocuğunuzda olsa ayrılacağınızı. Ve içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Yalandan gülümsemeyin, aklınıza geldiğinde eşinizden gerekirse uzak durun. Sizi eski rahatınıza kavuşturmak eşinize düşüyor, sabırla ilmek ilmek kırılan gururunuzu güveninizi sağlamak ona düşüyor. Aradan geçen zaman ne kadar uzun olursa olsun sabırla içinizin rahat etmesini sağlayacak mı? Bunlar önemli, iki gün sonra kendi yaptığına bakmayıp ruh halinizden sıkılırsa suçlu birde siz olursunuz.

şeytan götürsün seni deseydin.

bu işi bir marifet zannediyorlar aslında bak bende erkeğim gibilerinden osnra yüzlerine bulaştırıyorlar , sonrada köpek gibi yalvarmaya başlıyorlar.

valla aynı tabir ettiğin gibi
eşim eve alıyım diye yalvardı almadım
farzetki evde hayvan besliyorsun
o niyetle al bari eve dedi
düşün yani
ben dedim sen hayvan olsan direk barınağa götürürüm seni
insalıktan çıkardı yemin ederim

Bi kez yapan ve affedilen tekrar yapıyor dimi aslında? Biz sadece kendimizi kandırıyoruz. Af dilemeler, aşık hareketleri.. Peki aşıksa neden yapıyorlar böyle bi adiliği. İşte bunu hiç anlayamıcam..
Sanada Allah sabır versin. Umarım senin eşin bidaha yapmaz ve hep böyle sürer ilgi alakası..

Üzgünüm unutamayacaksınız bu bir gerçek. Ve bir gerçek daha kimse ikinci şansı haketmiyor buldukları en ufak boşlukta aynı şeyi yapıyorlar.
Miş gibi yapmaya gerek yok, gerçekler acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…