- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Bazen fazla rahat bırakılmak demek ki insanlara istenmeyen yanlıs seyler yaptırıyor...
Öncelikle karımı seviyorum diyormus adam musveddesi sen niye boyle birine cvp yazma zahmetinde bulundun?
Bence o yarım kalan sey seninle onun arasında cinsel ilişkiydi ve artık nasılsa evli yasarım bir kere sonra karıma donerim diye dusundu..
Soyledinmi adama vajinismus oldugunu?
Eger gorusmus olsaydın cok buyuk donulmez bir yoldu benim sahsi fikrime gore ama gorusmemıssın sakın kocama anlatayım diyede dusunme erkekler bizim gibi dusunemez Allah korusun cinayet cıkar...
Bundan sonra tovbe et bir daha asla kimseye msj yazma o kişininde numarasını engelle kocanla arandaki sorunuda coz..
Dr ismi vereyim eski bir vasjinismuslu olarak Ankara da Süleyman ESERDAĞ var Hera Klinik ben orda cozdum sende git ve en onemlı sey suan vajinismus bence...
Iyi gunler arkadaslar,
Oncelikle lutfen beni yargilamanizi istemiyorum.
Tek amacim size icimi dokmek. Hicbirinizi tanimadigim icin beni yargilamiyacaginizi umdugum icin belki icimi size dokebilecegim. Cunku malesef yazacaklarim en yakinlarima bile anlatamiyacagim seyler. Sizi sIkmadan anlatmaya calisacagim yani uzun tutmamaya calisacagim.
Simdiden anlayisiniz icin tesekkurler.
Ben 2 yil once sevdigim adamla evlendim. Malesef vajinismus illeti benide buldu ve malesef hala birlikte olamadik, denemeyi felanda biraktik acik konusmak gerekirse.
Esim ben ne zaman hazir olursam benle birlikte olacagini soyledi ama belki o rahatliktan gelen birseymidir bilmem denemek bile icimden gelmiyor. Simdi siz diyeceksiniz 'esini sevmiyorsun sen' yok esimi seviyorum ama belkide a-seksuellik var bende ( cinsel iliski isteksizligi) yani o islere hic yanasamiyorum malesef. Neyse zaten konu bu degil.
Birkac ay once eski sevgilim beni mesajla taciz etmeye basladi ( oda evli ) baslarda karsilik vermeme ragmen seytan beni durttu ve cevap yazdim (yazmaz olaydim)
Beni ne kadar cok ozledigini yazdi, esini seviyormus guya ama benle yarim kalan bir hikayesi oldugu icin onu tamamlamak istiyormus. Evet cok sacma geldi bana esini seviyorsan benle isin ne ? Herneyse is sadece MESAJLASMAKTA kaldi cok sukur. O bircok kez bulusmak istedi eski gunleri hatirlamak istedi, her defasinda bir aksilik cikti. Iyikide cikmis. Simdi oda mesaj atmayi birakti 'ikimiz pisman olacagimiz seyler yapmadan evliligimize yonelelim bu isten zararli cikacagiz ' dedi, bence korku sardi onu.
Benimde evliligimde sikintilar oldugu icin hosuma gitti acikcasi onun ilgisi. Ama su an mesajlasmayi kestik.
Bu adam benle niye hala gorusmek bulusmak istedi anlayamiyorum? Kendi cikari icindir illaki. Ama o zaman niye her mesajinda 'karimi seviyorum' dedi. Erkekleri anlamak imkansiz gercekten.
Kendim dengesiz oldugumu kabul ediyorum ama erkekleride anlamak zor.
Ben gercekten cok pismanlik yasiyorum, esimizin yuzune her baktigimda utaniyorum kendimden utaniyorum.
Gercekten dipsiz bir kuyudayim, cikmazlardayim, ne yapicagimi bilmiyorum.
Kendime cok kizginim. Esime karsida cok mahcubum.
O her halime ragmen benden destegini esirgemedi ama benim yaptigima bakarmisiniz..
Hayır sevgiliyken yasanmamıs tek sey cinsel ilişkiymiş ki buna yarım kalmış seyler olarak bakıyormus..Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.
Keşke bunu eski sevgiline anlatmak yerine seni gerçekten seven esin ile bir doktora gidip tedavi olup sorunlarını halletseydin.Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
Keşke bunu eski sevgiline anlatmak yerine seni gerçekten seven esin ile bir doktora gidip tedavi olup sorunlarını halletseydin.
Hatalisin olan olmuş.bir daha asla onunla iletisime gecme ve o sayfayi kapat.
Esini sevdigini dusunmuyorum acikcasi neyse orasi beni ilgilendirmez.sizle YARIM kalan neyi olabilir bu adamın cinsellik dışında?
hele ki eşini de seviyorsa?
güvenip dertleşmiş ve vajinusmus olduğunu yazmışsın.Sanırım o yendirecekti sana bu illeti.!
Neden tedavi olmuyorsunuz 2 yıl ciddi süreç.
yakında senin eşin de seni aldatmayı göze alabilir bu durumda..
tembellikten tedavi olmuyorum lafı bir bahane...
evliliğin yüzde 80ni cinsellik bunu herkes bilir.
ev arkadaşı kıvamında yaşayıp bir adım da atmayıp sonra aldatılıyorum demeyin.
bence siz ruhen yaşadığınız sıkıntılar yüzünden bu boşluktasınız Allaha dönün tövbe edin,sonrada ilk iş bu durumu çözüme kavuşturun belliki eşinizde sizi çok seviyor yoksa bunca zaman beklemekte her erkeğin harcı değil belki ilerde sorununuz çözüme kavuşur evlat sahibi olunca tüm bu aksilikleri unutur hayatınıza mutlu mesut devam edersiniz o adamada kesinlikle cevap vermeyin numaranızı falan değiştirin onun niyeti bambaşka bişeydi bence Allah korumuşta daha büyük bi hata yapmaktan alıkoymuş sizi Allah yar ve yardımcınız olsun..
demek ki o yüzden yaptığımız yanlış karımı seviyorum demiş. biz kadınlar geröekten safızYok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
demek ki o yüzden yaptığımız yanlış karımı seviyorum demiş. biz kadınlar geröekten safız
Belki vajinusmus olduğunuzu söylediğiniz için mesajlaşmayı kesmek istemiştir
En iyisi olmuş sizde zaten hatanızın farkındasınız ve kendinizi zaten yargılamışsınız bundan sonra sadece eşinize bağlı olacağınızdan eminim düşünüp Hatırlamak yerine eşinizle olan hayatınıza yönelinYok onla alakasi yok, onu aylar once itiraf etmistim.
Her bulusmak istediginde ben bir bahane buldum belkide cesaret edemedim,
oda bunaldim artik konusup konusup bulusmuyacaksak ne anlami var dedi gorusmeyi kesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?