Esimi aldatmayi göze almistim.

Iyi ki aseksuelsin 2 adam idare ediyosun bi de sekse duskun olsan 7 kocali hurmuzun tahtina oturacan zaar ki :d

Sen onun aklında kalmışsın ve aklımdan çıksın ya da ne olacak görüşmekten ne olacak diye düşünmüştür. Belki de aklında kalmış olan kadınlardan sadece birisin. Evliliğin sorunlu diye o adam seninle ilgilenmiş bu hoşuna gitmiş diye kendini niye aldatan kadın durumuna getireceksin? Karılarını severler ama sevgililerini de severler. Bazı erkekler bütün kadınları sever. Görüşmediğiniz için dua etmelisin. Sorunların düzelir inşallah.

Belki de vajinismus olduğunu öğrendiği için senle işi olamayacağını anlayıp konusmayalim demiştir. .

Allâh yardımcınız olsun. Ne kötü bir durum ya. Çok tuhaf hissettim. Allah bu duruma düşürmesin hiç birimizi. En korktuğum şeydir ya Allah eşimize yanlış yapabilecek fırsatı vermesin of ya...

Hastalığınıza destek veren sizi sabırla bekleyen eşinize bunu yapmanız gerçekten çok üzücü bir durum.
Eski arkadaşınızın neden görüsmeyi kestiği de apaçık ortada.
Daha fazla zaman kaybetmeyin ve doktora gidin rahat davranirsanız bu durum uzar giderr..

konudan uzaklaşmış olmak istemiyorum ama empati yapayım benim kocamın cinsel problemi olsa iki sene boyunca ilişkiye giremesek ve kocam bu rahatsızlığını gidermek için bişey yapmıyosa ben o kocayı boşardım. Erkeğin bu kadar sabırlısı hala kaldı mı şu uç günlük dünyada

Hata yapmış olmanız üzerine artık değinmek istemiyorum. Olan olmuş. Sizi yermenin bir manası olmaz artık.

Eşiniz sizi seviyor belli ki. Adamcağız için en azından tedavi olun

Bi insan iki yil boyunca niye care aramaz bu vajinusmusa ben anlamiyorum. Uc ay yasadim ben de bu sorunu, cozmek icin elimden geleni yaptim. Yani sonucta cinsel olarak cekim duymadigin biriyle evlenmezsin. Eşini istiyorsan bu hastaligi birlikte yeneceksiniz.
Bu arada bu laflarim eşine sadik kalabilen kadinlara, sana degil...

Ne olursa olsun hala ona zaafım var diyorsunuz. Eşinize çok yazık. Nasil yüzüne bakıp yanında yatiyorsunuz anlamıyorum. Ayrıldığıniz evli bir adama da özel hayatınızdan bahsetmeniz de çok yanlış. Ona niye söyleme ihtiyacı duydunuz. Sizin vajinismus oluşunuzdan ona ne.?

Adam cinsel iliski icin sana yazmis hepsi bu.
Dertlesirken de vajinismusu duyunca kosa kosa kacmis canim.
Tum bunlari unut ve kocana hic bir sey anlatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…