Esimi aldatmayi göze almistim.

Konu sahibi analistcisin yuksek lisans yapmissin ve suan yonetici asistanligi mi yapiyorsun. Bana bu tutarsiz geldi. Hayir yanlis anlasilmasin arkadaslar bastan soyleyeyim yonetici asistanligi ile ilgili bir sorunum yok ama analistci olup asistanlik yapan gormedim.

O kadar yazdim silindi.

Sen Almanyada yasiyosun da madem bu adam seni evine cagiriyor hadi diyelim o da almanyda ee peki nasil şıp diye karisiyla hemen bodruma tatile gidebiliyor isinlaniyor mu napiyor? Ben cahilim bi anlatim kizlar yurtdisinda yasayanlar icin hemen bodruma tatile gitmek bu kadar goze alinip yapilacak kolay bisey midir?.

Sen de Turkiyede yasiyorsun o zaman ya a ikinizden biri yalan söylüyor hahaha

Tutarsizliklarla dolusun canak comlek patlayacak az kaldı dur sen

Karısını sevdiğini ısrarla söylüyor çünkü aranızda birşey yaşanırsa ondan bi beklentiniz olmasını istemiyor.
Arıyor çünkü sadece farklılık olsun hayatında bi değişiklik olsun istiyor tamamen cinsel dürtülerden.Yani karısını gerçekten seviyor.Bu farklılık kısmını ben karaktersizlik olarak değerlendiriyorum sende öyle düşünebilirsin.Bazen sadece merak bi erkeği karısını sevdiği halde bu hale getirebiliyor bunda şaşıracak birşey yok.
üçüncü olarak evliliğinizdeki sorunun kaynağı sizsiniz eşiniz değil.Yani evliliğim sorunlu olduğu için diye düşünmeniz mantıksızlık ötesi.Ki zaten vajinismus olan siz olduğunuza göre öteki adamla görüşsenizde beceremicektiniz o işi.
Bu yüzdende o adam sizi zaten bir daha aramayacaktı.Çünkü gül yüzünüz için size mesaj atmadı.
Mesele bu kadar basit.Neden mesaj attı neden öyle yaptı neden böyle geri vites yaptı diye üzerinde düşünücek bişey yok.
Size sahip çıkan eşinize sizde sahip çıkın.Yanlış yapmayın.İnsanın herşeyden önce kendisine saygısı olucak.Kendinize olan saygınızı yitirmeyin.Ayrıca vajinismus düzzelmicek bir durum değil.2-3 tedaviyle geçiyor.Kendinizi bu kadar salmayın.

Bir de bir yerde demistin ki cok bilindik bir sirkette caliyorum hepimiz Almanyaa yasamiyoruz nerden bilcez taniyacagiz şirketi?

Sen Turkiyede yasamana gore yazip ciziyorsun demek ki ya Almanyada yasamiyorsun ya da yine yalan soyluyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…